ΧΤΕΝΙΣΜΑ

12 χτενίσματα αν θέλεις να ξεφύγεις από το νυφικό σινιόν

Elisabeta Polignano SS23/Launchmetrics Spotlight

Το σινιόν έχει ταυτιστεί με τα bridal beauty looks, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν τόσες άλλες διαφορετικές επιλογές που μπορείς να δοκιμάσεις για την ημέρα του γάμου σου. Έμπνευση για να τολμήσεις κάτι διαφορετικό και να μην ακολουθήσεις την «παραδοσιακή» οδό υπάρχει και προέρχεται από την καλύτερη πηγή. Τα runways.

Οι beauty τάσεις στο κομμάτι του bridal από τις Spring/Summer 2023 συλλογές, θα σε πείσουν να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και να επιλέξεις χτενίσματα που δεν είναι τόσο στημένα ή απαιτούν μια δύσκολη διαδικασία. Αποπνέουν, αντιθέτως, περισσότερη φυσικότητα. Η υφή των φυσικών μαλλιών έρχεται στο επίκεντρο με ανεπιτήδευτα χτενίσματα, τα low ponytails δείχνουν τη δυναμική τους, ενώ τα αξεσουάρ μαλλιών, όπως αποδεικνύουν κάθε φορά, μπορούν να ανανεώσουν το τελικό αποτέλεσμα.

Ανάμεσα στο χτένισμα του bridal beauty look και του ρούχου που έχεις επιλέξει (μπορεί να είναι από φόρεμα και ένα co-ord piece έως ένα κοστούμι) είναι σημαντικό να υπάρχει μια αρμονία και μία ισορροπία. Το μυστικό είναι να δένουν όλα μεταξύ τους κι αν σου αρέσουν οι πειραματισμοί μπορείς να δημιουργήσεις ορισμένες αντιθέσεις. Αν για παράδειγμα, έχεις επιλέξει ένα φόρεμα με statement λεπτομέρειες, όπως ογκώδη μανίκια, τότε προτείνουμε ένα λιτό και απέριττο χτένισμα. Ακολουθούν, παρακάτω, 12 χτενίσματα για να διαλέξεις.

Για πολύ κοντό καρέ

Αν έχεις πολύ κοντό καρέ δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το τι χτένισμα θα κάνεις ούτε να αγχωθείς για να μακρύνουν τα μαλλιά σου μέχρι τον γάμο.  Μια φανταστική και πολύ σύγχρονη εκδοχή είναι να δοκιμάσεις ένα sleek hairlook. Με τη φράντζα γυρισμένη στο πλάι και τις άκρες σε μία «αυστηρή» ίσια κατεύθυνση προς τα κάτω.

Alyne SS23/Launchmetrics Spotlight

Για ένα natural hairlook

Άφησε τα μαλλιά σου να λάμψουν στη φυσική τους υφή. Αυτό το ανεπιτήδευτο σγουρό χτένισμα σε συνδυασμό με τις αφέλειες δίνει ένα πολύ σύγχρονο και sexy αποτέλεσμα.

Amsale SS23/Launchmetrics Spotlight

Μισά μισά με wavy λεπτομέρεια

Τα μακριά μαλλιά προορίζονται για κάθε χτένισμα, αλλά αν θέλεις να κάνεις ένα πιο χαλαρό πιάσιμο, μπορείς να δοκιμάσεις το all time classic «μισά μισά». Μία λεπτομέρεια που μπορεί να το αναβαθμίσει, είναι να δώσεις ένα wet wavy εφέ στη φράντζα σου.

Cymbeline SS23/Launchmetrics Spotlight

Ένα διαφορετικό low ponytail με «κρυφή» πλεξούδα και αξεσουάρ μαλλιών

Τα πιο απλά χτενίσματα, όπως η χαμηλή αλογοουρά, μπορούν να αναδειχθούν με τις πιο μικρές λεπτομέρειες. Αν συνδυαστούν, για παράδειγμα, με πλεξούδα και ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ μαλλιών.

Cymbeline SS23/Launchmetrics Spotlight

Ένα 60s hairlook

Τα ρετρό χτενίσματα είναι πάντα μια καλή ιδέα. Όπως για παράδειγμα αυτό το bouffant που δείχνει σχεδόν ατημέλητο και έχει ολοκληρωθεί με μία λευκή κορδέλα.

Elisabeta Polignano SS23/Launchmetrics Spotlight

Bridal χτενίσματα με ανεπαίσθητους κυματισμούς

Τα μακριά μαλλιά είναι εντυπωσιακά και χωρίς πιάσιμο. Στο παρακάτω χτένισμα αναδεικνύεται άψογα η γοητεία τους.

Halfpenny Bridal SS23/Launchmetrics Spotlight

Με αναπάντεχα αξεσουάρ μαλλιών

Στα νυφικά hairlooks δεν χρειάζεται να υπάρχουν περιορισμοί. Μπορείς να προσθέσεις στο χτένισμά σου ακόμη και μία λευκή κορδέλα.

Higar Novias SS23/Launchmetrics Spotlight

Χτενίσματα με καρέ

Ένα καλοχτενισμένο καρέ αρκεί για να διαμορφώσει ένα ξεχωριστό hairlook. Για να το κάνεις περισσότερο bridal, μπορείς να τοποθετήσεις μερικά λουλούδια πάνω στο χτένισμα.

Jesus Peiro SS23/Launchmetrics Spotlight

Ένα braided χαμηλό updo

To all time classic braided updo είναι πάντα μια ρομαντική ιδέα.

Katy Corso SS23/Launchmetrics Spotlight

Νυφικά χτενίσματα με wet εφέ

Μία σύγχρονη επιλογή σχεδόν για όλα τα μήκη μαλλιών. Το wet look θα δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο κοντράστ με ένα νυφικό με ρομαντική ή κλασική αισθητική.

Marco Maria SS23/Launchmetrics Spotlight

Ένα χαλαρό updo με όγκο

Σε αυτό το χτένισμα υπάρχει μια ανεπιτήδευτη διάθεση με τη χωρίστρα να είναι στο πλάι και μερικές τούφες να πέφτουν χαλαρά δεξιά και αριστερά.

Poesie Sposa SS23/Launchmetrics Spotlight

Χτενίσματα με αφέλειες

Οι αφέλειες δημιουργούν από μόνες τους ένα χτένισμα. Μια ιδέα για να τις αναδείξεις στο bridal beauty look, είναι μέσα από ένα ψηλό updo και μία statement στέκα.

MySecret Sposa SS23/Launchmetrics Spotlight