ΜΑΛΛΙΑ

10 καρέ από το Instagram που θα σε πείσουν να κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο σήμερα κιόλας

Instagram/salsalhair/

Μία αλλαγή στα μαλλιά είναι μέσα στα πιο απλά πράγματα που μπορεί να κάνει κανείς προκειμένου να ανανεώσει το look του και να τονώσει την αυτοπεποίθησή του. Και αν τα μαλλιά σου χρόνια τώρα, παραμένουν σε ένα μακρύ μήκος, το καρέ είναι ένα κούρεμα που σίγουρα έχει περάσει από το μυαλό σου.

Κι όπου καρέ μαλλιά, δεν θέλω το μυαλό σου να πηγαίνει σε ένα μόνο κούρεμα (μήκος ή τεχνική). Πλέον, μπορεί κανείς να διαλέξει- ανάλογα με το στιλ και το γούστο του- ανάμεσα σε πραγματικά αμέτρητες επιλογές: Από το μακρύ ίσιο καρέ, το shaggy bob, το πολύ κοντό ατημέλητο καρέ με ή χωρίς αφέλειες που λατρεύουν οι Γαλλίδες, έως το καρέ με layers, με φράντζα στο πλάι ή micro-bangs κλπ. 

Επόμενο step αν κατέληξες στα 2-3 καρέ που σου αρέσουν περισσότερο; Να κλείσεις το ραντεβού σου στο κομμωτήριο και να κάνεις μία κουβέντα πριν κουρευτείς, με τον κομμωτή που θα σε κουρέψει. Εκείνος ομολογουμένως, μπορεί να σε κατευθύνει καλύτερα να σου προτείνει αυτό το καρέ που σου ταιριάζει ή θα βολευτείς περισσότερο.

Πριν σηκώσεις το τηλέφωνο για το ραντεβού σου στο κομμωτήριο, εμείς βάζουμε το #hairinspo. Τσέκαρε παρακάτω 10 καρέ-όνειρο από το Instagram για να πάρεις έμπνευση!

10 καρέ- όνειρο που θα σε κάνουν να κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο