ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με ποια ζώδια ταιριάζουν ερωτικά οι Σκορπιοί

Από τα τέλη Οκτώβρη ο μήνας ανήκει στους φλογερούς Σκορπιούς. Ένα ζώδιο που φημίζεται για τον υψηλό βαθμό επικινδυνότητάς του στον έρωτα. Κανείς δεν ξέρει το ερωτικό παιχνίδι καλύτερα από έναν αυθεντικό Σκορπιό. Διαθέτει έντονα πάθη και- όπως υπαγορεύει και το σήμα κατατεθέν του- θα «καεί» στη φωτιά αν χρειαστεί για ένα πάθος. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον αυτού του ζωδίου εντοπίζεται σε ζητήματα καρδιάς.

Με ποιους ταιριάζει λοιπόν ερωτικά ένας Σκορπιός, σύμφωνα με το e-zwdia.gr;

Ιδανικοί σύντροφοι για τον έντονα συναισθηματικό Σκορπιό είναι ο Καρκίνος, ο Ιχθύς και ο Ταύρος. Ο Καρκίνος μπορεί να κολυμπήσει μαζί του στα βαθιά νερά της θάλασσας της αγάπης, και οι δυο τους μπορούν να δημιουργήσουν μια πολύ παθιασμένη και ρομαντική σχέση. Η υπομονή και η σταθερότητα της αγάπης του Καρκίνου είναι βάλσαμο για την ψυχή του Σκορπιού. Η ήρεμη συμπεριφορά του και η ικανότητά του να κάνει τον Σκορπιό να εκφραστεί ελεύθερα, του δίνει μια αίσθηση ανακούφισης, κάνοντας τα πράγματα πιο εύκολα. Με τον Ιχθύ δημιουργείται μια παθιασμένη σχέση, καθώς και οι δύο είναι πολύ συναισθηματικοί, παρέχοντας ο ένας στον άλλον πολλή ζεστασιά και εμπιστοσύνη. Θα καταλάβουν αμέσως ο ένας τις διαθέσεις του άλλου.

Με τον Ταύρο υπάρχει, επίσης, ισχυρή έλξη, η οποία είναι αμοιβαία. Υπάρχει έντονη ανταλλαγή συναισθηματικής και σεξουαλικής ενέργειας, αλλά αυτό μπορεί να μεταστραφεί σε αντιπαλότητα. Παρ’ όλα αυτά, μπορούν να συμβιβαστούν, καθώς το σεξ είναι δύναμη στη σχέση τους. Ο αισθησιασμός του Ταύρου ταιριάζει με το σεξαπίλ του Σκορπιού και δημιουργεί μια πολύ παθιασμένη σχέση.

Επειδή στο Σκορπιό αρέσει να φλερτάρει με τον κίνδυνο, ο Λέων μπορεί να γίνει η μοιραία σχέση για έναν Σκορπιό. Αν μπορεί να έχει τον έλεγχο στη σχέση και το κρεβάτι, πρόκειται για μια παθιασμένη ερωτική σχέση. Ωστόσο, ο Λέων είναι κτητικός και ζηλιάρης και μερικές φορές, δεν μπορεί να κατανοήσει τα συναισθήματά του, ίσως μεταφράσει τη σιωπή του ή τη μυστικοπάθειά του ως σημάδι ότι του κρύβει κάτι. Εάν υπάρχουν προβλήματα σε αυτή τη σχέση, είναι πιθανό να αφορούν ζητήματα εμπιστοσύνης.

Αν θες να μάθεις κι άλλα για τους Σκορπιούς, μπες στο e-zwdia.gr.