ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 8 Οκτωβρίου;

Κριός

Σήμερα που η Σελήνη έχει περάσει στο συντροφικό ζώδιο του ζυγού θα νιώσεις την ανάγκη να αποκτήσεις πιο στενές επαφές με τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς, ιδιαίτερα αν αυτοί ανήκουν στους αγαπημένους σου. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω το πρωί θα σου χαλάσει λίγο τα σχέδια καθώς κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν θα σε αφήσουν να αφιερώσεις χρόνο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Υδροχόο σε προτρέπει να πας μία βόλτα και να συναντήσεις φίλους σου!

Ταύρος

Σήμερα είναι πιθανόν να προκύψουν κάποιες παραπάνω εργασιακές υποχρεώσεις από αυτές που ήδη έχεις με αποτέλεσμα να νιώσεις λίγο πιεσμένος/η. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω το πρωί υποδηλώνει πώς θα πρέπει να αναλάβεις κάποιες επιπλέον ευθύνες και υποχρεώσεις και να κάνεις υπομονή με αυτές. Όσο περνάει η ημέρα θα γίνεται καλύτερη καθώς το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως οι ενέργειές σου σε κάποιο επαγγελματικό ζήτημα θα αποδώσουν καρπούς. Πρόσεξε την υπέρ-κινητικότητα σου καθώς θα σε εξαντλήσει.

Δίδυμοι

Σήμερα επίλεξε να ασχοληθείς μόνο με οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις ερωτευμένος/η με αυτό, είτε είναι άνθρωπος είτε είναι δραστηριότητα είτε είναι δουλειά. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα ευνοήσει οτιδήποτε αρκεί να το κάνεις με πάθος. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω το πρωί υποδηλώνει πως θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώθεις στα «κάτω» σου όμως θα είναι παροδικές. Το απόγευμα ημέρα θα αρχίσει να γίνεται πολύ καλύτερη καθώς το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη με τον Υδροχόο θα φέρει ευκαιρίες για φλερτ, διασκέδαση και επαφή με ανθρώπους που σε κάνουν να περνάς καλά.

Καρκίνος

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς με την οικογένειά σου και να βάλεις και ένα χεράκι στις υποχρεώσεις που μπορεί να έχουν. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα δώσει προτεραιότητα σε υποχρεώσεις που απορρέουν από το σπίτι σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως μπορεί να είσαι αυστηρός/η ακόμα και με τους δικούς σου ανθρώπους και αυτό θα παγώσει τις σχέσεις μεταξύ σας. Όσο περνάει η ημέρα τα πράγματα θα γίνονται καλύτερα καθώς το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Υδροχόο θα αυξήσει την ενέργειά σου. Μην την αφήσεις ανεκμετάλλευτη καθώς είναι μία καλή ευκαιρία για να ξεκινήσεις γυμναστήριο!

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με τους ανθρώπους που θα επιλέξεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω το πρωί υποδηλώνει πως είναι πιθανόν να κρίνεις αυστηρά τους γύρω σου με αφορμή κάποιες συζητήσεις που θα έχετε. Αυτό με τη σειρά του θα δημιουργήσει αποστάσεις για αυτό προσπάθησε να είσαι φειδωλός/η με την κριτική. Το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως αν δραστηριοποιηθείς σχετικά με ένα θέμα που έχεις με κάποια συνεργασία σου ή με το/η σύντροφο σου, τότε σίγουρα θα καταφέρεις να βγεις κερδισμένος/η.

Παρθένος

Σήμερα θα σε απασχολήσουν πολύ τα οικονομικά σου ζητήματα καθώς είναι πιθανόν να νιώθεις μία διάχυτη ανασφάλεια και να κατακλύζουν το μυαλό σου ερωτήματα σχετικά με λογαριασμούς και υποχρεώσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε αγχώσει καθώς θα σε κάνει να εστιάσεις στο «χειρότερο σενάριο». Από το απόγευμα και ύστερα η ημέρα θα είναι περισσότερο ευνοϊκή. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει και μία επιτυχία σε ένα ζήτημα που σχετίζεται με την καθημερινότητα και με τις υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτή.

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει το ζώδιό σου και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε εσένα και μόνο. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως είναι πιθανόν να δημιουργηθούν κάποιες εντάσεις στο σπίτι εξαιτίας της εγωκεντρική σου διάθεσης. Προσπάθησε να μην το παρακάνεις αν δεν θέλεις αυτές οι εντάσεις να αποκτήσουν μόνιμο χαρακτήρα. Το απόγευμα η ήμερα θα είναι πολύ καλύτερη καθώς το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Υδροχόο, θα σε βάλει στη διαδικασία να βγεις έξω να συναντηθείς με αγαπημένους σου φίλους σου και με τον/τη σύντροφό σου και να περάσεις καλά!

Σκορπιός

Σήμερα δεν θα έχεις ιδιαίτερη διάθεση καθώς η Σελήνη που πέρασε στο Ζυγό θα φέρει στην επιφάνεια σκέψεις που σε αγχώνουν, ανασφάλειες και φοβίες. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να επικεντρωθείς στη θετική πλευρά των πραγμάτων. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πώς κάποιοι από τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου δεν θα ενστερνιστούν ούτε τις απόψεις σου αλλά ούτε και τη διάθεσή σου, για αυτό καλό είναι να κρατήσεις αποστάσεις προκειμένου να μην εκνευριστείς. Όσο περνάει η ώρα θα νιώθεις όλο και καλύτερα καθώς το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις την καλή σου διάθεση και θα επαναφέρει την ενέργειά σου.

Τοξότης

Σήμερα θα έχεις μία αδυναμία σε οτιδήποτε σχετίζεται με τους φίλους σου, τις συλλογικές αθλητικές δραστηριότητες αλλά και τα «κοινά», καθώς η Σελήνη που πέρασε στο Ζυγό θα στρέψει το ενδιαφέρον σου εκεί. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως μπορεί να βρεις κάποια εμπόδια στους παραπάνω τομείς τα οποία δεν περιμένεις και θα αναγκαστείς να κατεβάσεις ταχύτητα. Το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Υδροχόο είναι ιδανικό για να επικοινωνήσεις με ανθρώπους που είναι δοκιμασμένο πως μαζί τους περνάς καλά! Μη μείνεις στην επικοινωνία μέσω τηλεφώνου καθώς οι συναντήσεις θα έχουν θετικό αντίκτυπο στη διάθεσή σου.

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα σε κάνει να δώσεις μεγάλη προτεραιότητα στα επαγγελματικά σου ζητήματα, καθώς μέσα από αυτά θα μπορέσεις να προβάλεις τις δεξιότητες και τις ικανότητές σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως αυτό θα έχει κούραση και κόπο, συστατικά απαραίτητα για να μπορέσεις να κάνεις κάποια σταθερά βήματα. Δεν αποκλείεται να αναλάβεις παραπάνω ευθύνες στον επαγγελματικό τομέα και η κούραση να έρθει από εκεί. Το απόγευμα εκμεταλλεύσου την ευνοϊκή όψη τριγώνου μεταξύ της Σελήνης και του Άρη από τον Υδροχόο και κάνε μία βόλτα ή ασχολήσου με κάτι που επιθυμείς προκειμένου να αποφορτιστείς.

Υδροχόος

Σήμερα θα ξυπνήσεις με διαφορετική διάθεση από αυτή των τελευταίων ημερών, πολύ καλύτερη, καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στο Ζυγό θα σε βοηθήσει! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να επαναφέρει στο μυαλό σου ανησυχίες οι οποίες προέρχονται από παρελθοντικά ζητήματα και είναι στο χέρι σου αν θα τις αφήσεις να γίνουν μεγαλύτερες. Το απόγευμα η ημέρα θα είναι πολύ πιο ευνοϊκή για εσένα. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου σε προτρέπει να βγεις, να συναντήσεις κόσμο, να φλερτάρεις καθώς τα αποθέματα ενέργειας σου θα είναι αρκετά και είναι κρίμα να μην τα εκμεταλλευτείς!

Ιχθύς

Σήμερα από το πρωί είναι πιθανό να σου έρθουν στο μυαλό καταστάσεις οι οποίες σου είχαν δημιουργήσει έντονα συναισθήματα και πιθανόν να μην αισθάνεσαι άνετα καθώς τις σκέφτεσαι. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως θα βάλεις «πάγο» σε συναισθήματα τα οποία νιώθεις πως δεν βγάζουν κάπου. Θα πρέπει βέβαια να είσαι προσεκτικός/η καθώς μπορεί να το παρακάνεις και τελικά να γίνεις απόμακρος/η ακόμα και με τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Το απόγευμα η ευνοϊκή όψη τριγώνου της Σελήνης με τον Άρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως οι αντοχές σου -είτε πρακτικές είτε συναισθηματικές- θα αυξηθούν κατακόρυφα. Αυτό θα σε βοηθήσει σε προσωπικά αλλά και οικονομικά ξεκαθαρίσματα.