ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 14 Αυγούστου;

Κριός

Σήμερα θα αναζητήσεις τη γνώμη των συνεργατών σου ή του/της συντρόφου σου καθώς χρειάζεσαι την επιβεβαίωση τους για τις αποφάσεις σου. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα σου υπενθυμίσει πως οι διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι πάρα πολύ σημαντικές και για τη διάθεσή σου αλλά και για τις αποφάσεις σου. Σήμερα δεν θα λειτουργείς με κριτήριο το τι θέλεις εσύ αλλά περισσότερο με το τι θέλουν οι άλλοι και αυτό είναι κάτι το οποίο δεν συνηθίζεις. Η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη θα ενισχύσει τη γοητεία σου! Ακόμα θα δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες για συζητήσεις σχετικά με μία νέα συνεργασία από την οποία μπορείς να βγεις πολύ ωφελημένος/η.

Ταύρος

Οι καθημερινές σου υποχρεώσεις θα σου αποσπάσουν την προσοχή σου από οτιδήποτε άλλο σήμερα καθώς θα ξεκινήσουν να εμφανίζονται η μία μετά την άλλη. Η Σελήνη έχει περάσει το Ζυγό και είναι υπεύθυνη για δουλειές και αγγαρείες που μπορεί να προκύψουν και να σε αναγκάσουν να τους αφιερώσεις χρόνο. Η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη θα σε βοηθήσει να βρεις χρόνο και να ασχοληθείς και με τις δικές σου ανάγκες όσες δουλειές και υποχρεώσεις και αν έχεις σήμερα. Ένα ευχάριστο νέο για εσένα μπορεί να υπάρξει σε σχέση με την εργασία σου και το κλίμα στο εργασιακό σου περιβάλλον θα είναι πολύ καλό και αυτό θα συμβάλει στην καλή σου διάθεση!

Δίδυμοι

Σήμερα ανήκεις στους/ις ευνοημένους/ες της ημέρας καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού και σε προτρέπει να ασχοληθείς με τους φίλους σου, τον/τη σύντροφό σου, τα χόμπι σου και οτιδήποτε άλλο μπορεί να σε κάνει χαρούμενο! Η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη θα φέρει τις δικές σου προσωπικές και αισθηματικές ανάγκες στο προσκήνιο για αυτό χρειάζεται να αφουγκραστείς τον εαυτό σου και αυτά που σου ζητά. Σήμερα η γοητεία σου θα είναι αυξημένη και αυτό θα φέρει γύρω σου νέους και ενδιαφέροντες ανθρώπους! Εκμεταλλεύσου την ικανότητα που θα έχεις να τραβάς τα βλέμματα και πλησίασε ανθρώπους που επιθυμείς.

Καρκίνος

Σήμερα η σκέψη σου θα βρίσκεται στο σπίτι σου -καθώς είναι ο χώρος που ζεις- αλλά και στα άτομα που το απαρτίζουν μιας και η Σελήνη που πέρασε στο Ζυγό θα τα φέρει σε προτεραιότητα. Εκμεταλλεύσου τη σύνοδο που σχηματίζει με την Αφροδίτη για να αλλάξεις κάτι στο σπίτι σου, να αγοράσεις ένα μικρό διακοσμητικό ή να σκεφτείς μία αλλαγή στη διακόσμηση καθώς όλα αυτά θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ καλύτερα. Η εσωτερική σου ηρεμία θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την κατάσταση και την ενέργεια που υπάρχει στο σπίτι σου, για αυτό έδωσε ιδιαίτερη σημασία σε αυτό καθώς θα παίξει μεγάλο ρόλο στη διάθεσή σου.

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα αναδείξει την ανάγκη σου για επικοινωνία και δημόσιες σχέσεις! Η μεγαλύτερη σου ανάγκη θα είναι αυτή για αυτό και θα προτιμήσεις να ασχοληθείς με δουλειές και υποχρεώσεις εκτός σπιτιού, προκειμένου να έχεις τη δικαιολογία για να βγεις έξω και να συναναστραφείς με κόσμο. Η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη μπορεί να σε παρασύρει σε αγορές καθώς θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αγοράσεις κάτι για τον εαυτό σου. Πρόσεξε καθώς μπορείς να παρασυρθείς και να αρχίσεις να αγοράζεις το ένα μετά το άλλο με αποτέλεσμα να βγεις εκτός οικονομικού προϋπολογισμού!

Παρθένος

Σήμερα οτιδήποτε και αν σκεφτείς θα το μεταφράζεις σε χρήματα και υλικά αγαθά καθώς η Σελήνη που πέρασε στο Ζυγό θα κάνει κύριο παρανομαστή των σκέψεων σου το χρήμα. Είναι πιθανόν να αισθάνεσαι την έλλειψη του αλλά είναι επίσης πιθανόν να είσαι δέσμιος/α επιθυμιών και αναγκών που είναι «πλασματικές». Η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου και θα σου χαρίσει πολύ καλή διάθεση. Είναι πιθανόν να έχεις μία αύξηση στη δουλειά σου ή να σου γίνει πρόταση να αναλάβεις κάτι περισσότερο με παραπάνω χρήματα!

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και αυτό σημαίνει πως ήρθε η ώρα για δράση! Ήρθε η ώρα να βγεις στο προσκήνιο και να κάνεις ξανά αισθητή την παρουσία σου στον περίγυρο σου έπειτα από μερικές ημέρες απουσίας λόγω «εσωτερικών διεργασιών». Η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη είναι μία ευνοϊκή συγκυρία για να βγεις κερδισμένος/η μέσα από προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Σήμερα θα έχεις τη δυνατότητα όχι μόνο να συνειδητοποιήσεις τις ανάγκες σου αλλά και να τις προωθήσεις στα κατάλληλα πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν να τις πραγματοποιήσεις. Αν έχεις ραντεβού για επαγγελματικά ζητήματα ή μία νέα συνεργασία υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βγεις ευνοημένος/η από αυτό. Η γοητεία σου σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα χαρίσματα σου θα κάνει θα κάνει θαύματα.

Σκορπιός

Σήμερα θα είσαι απορροφημένος/η στις σκέψεις σου καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Ζυγό και θα σε κάνει να εστιάσεις σε αυτά που σου λείπουν και όχι σε αυτά που έχεις. Η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη υποδηλώνει πως παρά την περίεργη διάθεση που μπορεί να έχεις σήμερα θα βρεις τρόπους να βελτιώσεις τη ψυχολογία σου! Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να μην αφήσεις τις φοβίες και τις ανασφάλειες σου να υπερισχύσουν ιδιαίτερα αν δεν σχετίζονται με πραγματικά γεγονότα. Σήμερα η γοητεία σου θα είναι έντονα αυξημένη και θα παρατηρήσεις πως οπουδήποτε και αν βρεθείς τα βλέμματα θα στρέφονται πάνω σου!

Τοξότης

Οι παρέες σου και οι ομάδες ανθρώπων στις οποίες είσαι μέλος θα έχουν ενεργό ρόλο στην καθημερινότητα σου καθώς σήμερα θα τους αναζητήσεις! Η Σελήνη έχει περάσει το Ζυγό και θα ευνοήσει κάθε συλλογική δραστηριότητα και φιλική συνάθροιση! Σήμερα το πνεύμα της ομαδικότητας που υπάρχει και στο επαγγελματικό σου περιβάλλον δεν αποκλείεται να φέρει μια πρόταση από τους συναδέλφους σου για ένα ποτό μετά τη δουλειά. Η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη θα ενισχύσει τη γοητεία σου και θα φέρει κοντά σου ανθρώπους οι οποίοι θα σου δείξουν τον θαυμασμό τους. Αν έχεις οποιαδήποτε ανάμειξη με μία ομάδα ή με ένα σύλλογο η ημέρα θα είναι πάρα πολύ ευνοϊκή για να ασχοληθείς με αυτό.

Αιγόκερως

Τα επαγγελματικά σου θέματα, οι στόχοι και οι επιδιώξεις σου θα παίξουν τον πιο σημαντικό ρόλο στην ημέρα καθώς θα είναι αυτές που θα καθορίσουν τις ενέργειες σου και τις αποφάσεις σου. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και υποδηλώνει πως η αυτοπεποίθησή σου σχετίζεται άμεσα με την επαγγελματική σου αναγνώριση και την κοινωνική σου φήμη. Η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη θα σε βοηθήσει να αναγνωρίσεις τις ανάγκες σου και βάσει αυτών να κινηθείς και να αποφασίσεις για τα επαγγελματικά σου ζητήματα. Η γοητεία σου θα είναι έκδηλη σήμερα και δεν αποκλείεται να κερδίσεις κοπλιμέντα ή να έχεις ακόμα και ένα φλερτ στο εργασιακό περιβάλλον το οποίο θα σου φτιάξει τη διάθεση.

Υδροχόος

Η ημέρα σήμερα θα ξεκινήσει με πολύ θετικούς οιωνούς καθώς η Σελήνη πέρασε στο φιλικό και αέρινο ζώδιο του Ζυγού και θα σου δημιουργήσει πολύ καλή διάθεση και ανάγκη για συναναστροφή με κόσμο! Η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη θα ενισχύσει τη γοητεία σου αλλά και την όρεξή σου για φλερτ για αυτό το πιο πιθανό είναι να βγεις έξω, να συναντηθείς με αγαπημένους σου ανθρώπους και να φλερτάρεις ασύστολα! Ακόμα είναι πιθανόν να σου δοθεί μία ευκαιρία να κάνεις ένα ταξίδι το οποίο μπορεί να γίνει με αφορμή ένα επαγγελματικό ζήτημα ,αλλά θα σε βοηθήσει να αλλάξεις παραστάσεις και να ξεκουραστείς.

Ιχθύς

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ζυγό και θα σου δημιουργήσει έντονα συναισθήματα τα οποία θα σε κάνουν αρκετά κτητικό/η με ανθρώπους που θεωρείς δικούς σου, με υλικά αγαθά αλλά και με χρήματα. Σήμερα θα είσαι σκληρός/η διαπραγματευτής και αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει εσωτερική ένταση αλλά θα σε βοηθήσει να κάνεις επικερδείς οικονομικές συμφωνίες. Η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη θα ενισχύσει τη γοητεία σου και θα δημιουργήσει εισροή χρημάτων στο πορτοφόλι σου. Σήμερα μπορείς να βγεις πολύ ευνοημένος/η μέσα από διαπραγματεύσεις και συμφωνίες για αυτό αν έχεις κάτι τέτοιο κατά νου προώθησε το άμεσα καθώς τα κέρδη είναι πολύ πιθανά.