Η Αφροδίτη στους Ιχθύες από 26 Μαρτίου: Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Από 26 Μαρτίου έως 20 Απριλίου 2019 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Ιχθύες.

Στις 26 Μαρτίου, η Αφροδίτη εισέρχεται στους Ιχθύες και θα παραμείνει ως τις 20 Απριλίου 2019. Με την Αφροδίτη στους Ιχθύες, είμαστε περισσότερο ονειρικοί, έχουμε ένα ιδανικό στο μυαλό μας και ψάχνουμε το ταίρι των ονείρων μας. Είναι εύκολο για μας να ερωτευτούμε με μια ιδέα ή με ένα όνειρο, αλλά μπορεί επίσης να πληγωθούμε εύκολα. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από το e-zwdia.gr.

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη να περνά στον ευαίσθητο δωδέκατο οίκο σας, έρχονται στο προσκήνιο η συμπόνια και η ευαισθησία σας, νιώθετε την ανάγκη να βοηθήσετε τους άλλους. Έχετε υπερβολική ανάγκη για αποδοχή των συναισθημάτων σας, θέλετε να δώσετε και να λάβετε αγάπη, αλλά σε αυτή την προσπάθειά σας μπορεί να θυσιάσετε τις δικές σας επιθυμίες και ανάγκες, με αποτέλεσμα να νιώσετε αργότερα απογοητευμένοι. Ίσως νιώσετε νοσταλγία για μια παλιά αγάπη ή κάποια διλήμματα σε σχέση με μια νέα γνωριμία σας. Τώρα γίνεστε πιο μυστικοπαθείς και επιεικείς προς τους άλλους, προσφέρετε περισσότερη αγάπη και ζεστασιά και λαμβάνετε ανταπόδοση. Προσέξτε γιατί μπορεί να εμπλακείτε σε μια μυστική σχέση ή μια παλιά αγάπη σας βάζει σε προβληματισμό.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη να περνά στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, νιώθετε περισσότερη ευχαρίστηση διασκεδάζοντας με τους φίλους σας, αναλώνετε το χρόνο σας στην κοινωνικοποίηση ή ακόμα μπορεί να βοηθήσετε τους άλλους εμπλεκόμενοι σε μια ομάδα που έχει κοινωνικό σκοπό. Αφήνεστε να σας παρασύρουν τα όνειρα και οι φαντασιώσεις σας για ένα καλύτερο μέλλον, προβάλλετε τις ανθρωπιστικές σας αξίες στο διαδίκτυο και λαμβάνετε κοινωνική αποδοχή. Αν είστε μόνοι, μια νέα αγάπη μέσα από τον φιλικό κύκλο σας αναβιώνει τα ρομαντικά συναισθήματα σας και τις ευαισθησίες σας κι αν είστε δεσμευμένοι, σας ενδιαφέρει τώρα περισσότερο η πνευματική χροιά της σχέσης σας παρά η σαρκική απόλαυση. Είστε τώρα διπλωμάτες και γλυκομίλητοι, και περιβάλλεστε από άτομα που έχουν τις ίδιες ιδεολογικές απόψεις με τις δικές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη να περνά στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, η ευγένεια και η διπλωματία σας τραβούν την προσοχή των άλλων, ιδίως στον χώρο της εργασίας σας. Λαμβάνετε τώρα περισσότερη εύνοια από τους ανωτέρους σας στην εργασία σας, είστε πρόθυμοι να βοηθήσετε τους συναδέλφους σας σε ένα νέο έργο, όλοι σας αναζητούν για να λάβουν τις σοφές συμβουλές σας. Έχετε δύναμη και θάρρος να αγωνιστείτε για μια ηγετική θέση στην εργασία σας, κατακτάτε τα ύψη και λαμβάνετε αναγνώριση και επευφημίες για ένα έργο σας. Η διπλωματία σας και ο καλός χειρισμός των καταστάσεων καθιστά ευκολότερο να απομακρύνετε ίντριγκες και κρυφές δυσμενείς καταστάσεις στην εργασία σας. Αν ασχολείστε με ένα επάγγελμα καλλιτεχνικό ή το οποίο συσχετίζεται με το πλατύ κοινό, η θεά της αρμονίας σας στέλνει την εύνοιά της.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη να περνά στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, έρχεστε σε επαφή με άτομα που ζουν μακριά σας ή στο εξωτερικό ή νιώθετε την ανάγκη να μελετήσετε τη φιλοσοφία και τον πνευματικό κόσμο. Μπορεί να κάνετε μια ερωτική σχέση με κάποιον/α που ζει μακριά σας ή στο εξωτερικό ή ένα ταξίδι με τον αγαπημένο σας. Οι  ιδέες σας και οι πεποιθήσεις σας εμπνέουν τους άλλους και τους βοηθούν στον πόνο και τη θλίψη τους. Τώρα μπορεί να συμμετέχετε σε συνέδρια ή σε πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις, και έχετε κάτι να προσφέρετε σε όλους όσους συναντάτε. Αναζητάτε την ελευθερία σας και έναν ανεξάρτητο τρόπο ζωής, αλλά λαμβάνετε υπόψη σας τις ανάγκες των άλλων. Δείχνετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη φιλοσοφία, τη θρησκεία και τη δημοσίευση, και κάνετε νέες γνωριμίες σε ταξίδια ή σε εκπαιδευτικούς χώρους.

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη να περνά στον όγδοο οίκο σας, του πάθους και των κοινών οικονομικών, έρχονται στο προσκήνιο τα κρυμμένα πάθη σας αλλά και η ανάγκη σας να γίνετε «ένα» με τον αγαπημένο σας. Προσέξτε τη ζήλεια, τον έλεγχο και τη σεξουαλική χειραγώγηση καθώς η ανάγκη σας για περισσότερη οικειότητα μπορεί να δημιουργήσει δυσκολίες στη σχέση σας. Αν είστε μόνοι, βάζετε στην άκρη τον εγωισμό σας και δίνετε τα πάντα στο αντικείμενο του πόθου σας, καθώς τώρα νιώθετε έντονη την επιθυμία να συνάψετε μια νέα σχέση. Έχετε έντονη δίψα για χρήμα και δύναμη και κάνετε τα πάντα προκειμένου να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας και τα συμφέροντά σας. Διεκπεραιώνετε με ευκολία αρνητικά ζητήματα σε σχέση με δάνεια, χρέη ή περιουσιακά στοιχεία και τις οικονομικές σας υποχρεώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη να περνά στον έβδομο οίκο σας, των σημαντικών σχέσεων, προσφέρετε ανιδιοτελώς την αγάπη σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα, αναζητάτε την οικειότητα και την ασφάλεια, λαμβάνετε αποδοχή και αναγνώριση για την προσφορά σας. Τώρα παραμερίζετε τις προσωπικές σας ανάγκες για χάρη του αγαπημένου σας και γενικά των άλλων, σας είναι δύσκολο να λειτουργήσετε μόνοι σας, θέλετε την παρέα και τη συνεργασία των άλλων. Αν είχατε συγκρούσεις με κάποια προσφιλή σας πρόσωπα, η ευαισθησία σας και η συμβιβαστική σας διάθεση βοηθούν να επιφέρετε την αρμονία και την ισορροπία σε όλες τις σχέσεις σας, είτε πρόκειται για τις φιλίες σας, το σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Τώρα θέλετε τα πάντα γύρω σας να είναι αρμονικά, έτσι αποφεύγετε άτομα ή καταστάσεις που θα μπορούσαν να σας προκαλέσουν εντάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη να περνά στον έκτο οίκο σας, της υπηρεσίας και της εργασίας, είστε πιο συμπονετικοί και γενναιόδωροι στην καθημερινότητά σας, βοηθάτε τους συναδέλφους σας και έτσι όχι μόνο δημιουργούνται αρμονικές συνθήκες στην εργασία σας αλλά κάνετε καλόπιστους συμμάχους. Η εμπιστοσύνη και οι θετικές προθέσεις σας βοηθούν τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές σας σχέσεις ενώ η αναλυτική ικανότητά σας και η προσοχή στη λεπτομέρεια αυξάνουν την απόδοσή σας και την παραγωγικότητα στην εργασία σας. Δείχνετε περισσότερη συμπόνια σε όσους έχουν την ανάγκη σας, και ίσως παρέχετε τις υπηρεσίες σας για έναν φιλανθρωπικό σκοπό, προσφέροντας συναίσθημα και οικονομική βοήθεια. Δίνετε επίσης σημασία στην υγεία σας και ασχολείστε με ευχάριστες δραστηριότητες που ηρεμούν την ψυχή και το μυαλό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη να περνά στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, έρχεται στο προσκήνιο η ρομαντική και συναισθηματική πλευρά της προσωπικότητάς σας, εκλαμβάνετε την προσοχή του αντίθετου φύλου, καθώς οι ευαισθησίες σας και η έλλειψη του εγωισμού σας δεν περνούν απαρατήρητα. Με το πάθος, τον ενθουσιασμό σας και τη μοναδική προσωπικότητά σας, μπλέκετε στον ιστό σας κάποιον/α τον οποίον μπορεί να θεωρήσετε ως την αδελφή ψυχή σας. Ζείτε μοναδικές στιγμές άφθονου ερωτισμού και αισθησιασμού, ζείτε τις στιγμές χωρίς να σας απασχολεί το αύριο. Αν είστε δεσμευμένοι, λαμβάνετε και δίνετε αγάπη, τρυφερότητα και ζεστασιά, παραγκωνίζοντας τον εγωισμό σας αλλά και το δράμα και εκφράζοντας τη μεγαλόψυχη και παθιασμένη πλευρά της προσωπικότητάς σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη να περνά στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, αναζητάτε τη γαλήνη και την ηρεμία στο σπίτι σας, παρέα με τους έμπιστους φίλους σας και τη συντροφιά των αγαπημένων σας προσώπων. Η Αφροδίτη σας παρέχει μια ευχάριστη διέξοδο από τα προβλήματά σας, οι ευαισθησίες σας και ο συναισθηματισμός σας δημιουργούν σταθερότητα στο σπίτι σας, την οικογένειά σας και τη σχέση σας. Τώρα βοηθάτε χωρίς δεύτερη σκέψη τα αγαπημένα σας πρόσωπα που σας χρειάζονται, τους φροντίζετε περισσότερο και είστε πιο υπερπροστατευτικοί. Δίνετε και λαμβάνετε άνευ όρων αγάπη προς/από το σύντροφό σας, την οικογένειά σας και τα παιδιά σας, κάνετε τα πάντα για να έχετε ένα αρμονικό περιβάλλον. Τώρα αναζητάτε περισσότερες ανέσεις στο σπίτι σας, έτσι μπορεί να σκεφτείτε να το ομορφύνετε και να το διακοσμήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη να περνά στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, ο ευγενικός και ήρεμος τρόπος επικοινωνίας σας φέρνει κοντά σας πολλά νέα άτομα από τα οποία μπορείτε να επωφεληθείτε ακόμα και οικονομικά. Έχετε πάθος για ταξίδια και για μάθηση, διαβάζετε βιβλία και άρθρα, προβάλλετε με χάρη και ευαισθησία τις ιδέες σας και συμμετέχετε σε ευχάριστες κοινωνικές εκδηλώσεις. Ίσως έχετε μια αποκάλυψη χαρούμενων ειδήσεων και πληροφοριών, περιβάλλεστε από αρκετό κόσμο και ανοίγετε τις γραμμές επικοινωνίας με άτομα που έχετε καιρό να δείτε ή κάνοντας ένα σύντομο ταξίδι. Τώρα επικοινωνείτε συχνότερα με τον αγαπημένο σας, τ’ αδέλφια σας ή τους γείτονές σας και ίσως πάτε σε συναυλίες ή διαλέξεις. Το πιο σημαντικό, η επικοινωνία σας με τους άλλους βελτιώνεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη να περνάστον δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, ενδιαφέρεστε να βρείτε τρόπους για την αύξηση του εισοδήματός σας, σκορπάτε πιο εύκολα τα χρήματά σας, ίσως ακόμα βοηθήσετε οικονομικά κάποιον που έχει την ανάγκη σας. Επιδιώκετε την ομορφιά γύρω σας και κάνετε τα πάντα για να έχετε σταθερότητα σε όλες τις σχέσεις σας. Με την αξιοποίηση της ευγένειάς σας και της διπλωματίας σας, μπορεί να κάνετε μια οικονομική συμφωνία όπου οι όροι είναι υπέρ σας και πετυχαίνετε να έχετε οικονομική ευημερία και σταθερότητα. Νιώθετε οικονομική ασφάλεια, καθώς έχετε δίπλα σας άτομα τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν σε οποιαδήποτε οικονομική δυσκολία. Ίσως κάνετε μια σημαντική αγορά, ίσως έργων τέχνης ή σε κάποιο αντικείμενο αξίας.

ΙΧΘΥΣ

Με την Αφροδίτη να περνά στον πρώτο οίκο σας, του εαυτού σας, εκδηλώνετε την ευαίσθητη και συμπονετική πλευρά σας και όλοι σας αναζητούν για να τους παρέχετε τη βοήθειά σας και τις σοφές συμβουλές σας. Με τη χαρούμενη και ελκυστική προσωπικότητά σας λαμβάνετε την αποδοχή των άλλων και προσελκύετε το αντίθετο φύλο, κάνοντας μια νέα σχέση. Με τη γοητεία σας και την αρμονική σας έκφραση παίρνετε αυτό που θέλετε από τον αγαπημένο σας και με τη θετική σας ενέργεια λαμβάνετε πολλές χάρες και ίσως ακόμα και οικονομική βοήθεια. Τώρα ασχολείστε περισσότερο με την εξωτερική σας εμφάνιση, θέλετε να φαίνεστε ευάρεστοι στους άλλους. Προσέξτε μόνο την τάση σας να γίνετε ναρκισσιστές, να ενδιαφέρεστε περισσότερο για τον εαυτό σας και τις δικές σας ανάγκες παρά για τους άλλους.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ