ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που δεν ταιριάζουν (με τίποτα) με τον Ζυγό

Ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο που μελετά τα πάντα με χειρουργική ακρίβεια. Λατρεύει την ισορροπία, ίδιον του ζωδίου του και φροντίζει να τα κάνει όλα ώστε να βρει τη μέση λύση. Με ρωτάς πού βρίσκει το χρόνο; Θα σε γελάσω. Η δημιουργικότητα είναι η υπερδύναμή του και θέλει να έχει ένα ταίρι που να δοκιμάζει συνέχεια νέα πράγματα και να απολαμβάνει τις χαρές της ζωής. Και μάντεψε ποια 3 ζώδια δεν κλικάρουν με αυτήν τη φιλοσοφία. Βασικά μη μαντέψεις. Απλά διάβασε.

 

Καρκίνος

Μπορεί να μοιράζονται το πάθος για τις τέχνες και να αγαπούν το ρομάντζο στον έρωτα, αλλά δυσκολεύονται πολύ να επικοινωνήσουν σε ερωτικό επίπεδο. Ο Καρκίνος δίνει βάση στις μικρές λεπτομέρειες, την ώρα που ο Ζυγός δε θέλει να μιλήσει για τα συναισθήματά του και προτιμά απλώς να βγει έξω και να κοινωνικοποιηθεί. Σε περίπτωση σύγκρουσης ειδικά, διαχειρίζονται το θέμα πολύ διαφορετικά και απλά καταλήγουν να κάνει ο καθένας το δικό του.

Δες κι αυτό: Αφροδίτη στον Ζυγό από 14 Σεπτεμβρίου ως 8 Οκτωβρίου. Προβλέψεις για τα ζώδια

Σκορπιός

Δύο ζώδια με αρκετά κοινά αλλά αυτό καταλήγει να γίνεται το πρόβλημα. Ο παθιασμένος και γεμάτος ένταση Σκορπιός χρειάζεται έναν σύντροφο που να του δίνει την ασφάλεια και τη σιγουριά που χρειάζεται. Αντίθετα ο Ζυγός χρειάζεται ένα ανεξάρτητο ταίρι που έχει ως προτεραιότητα την προσωπική ανεξαρτησία. Οι δυο τους κάνουν πολύ καλό σεξ και ζουν ένα παθιασμένο ειδύλλιο, αλλά ως εκεί. Δεν μπορούν να συνεννοηθούν και καταλήγουν να χωρίζουν επεισοδιακά.

Αιγόκερως

Τι μπορεί να κάνει ένας Ζυγός με έναν Αιγόκερω; Εξαιρετικές επαγγελματικές συμφωνίες. Είναι πολύ καλοί και δυναμικοί στη δουλειά τους αλλά βλέπουν πολύ διαφορετικά τα πράγματα, σε σχεσιακό επίπεδο. Ο Αιγόκερως θέλει να χαλαρώσει στο σπίτι του και να είναι συνέχεια με το ταίρι του ενώ ο Ζυγός ψοφάει για εξόδους με μεγάλες παρέες και δε θέλει να δίνει αναφορά σε κανέναν. Αν δεν ήταν τόσο εγωιστικά ζώδια, θα μπορούσαν να επωφεληθούν από το ότι λειτουργούν συμπληρωματικά και να μάθει ο ένας από τον άλλον. Σε έναν ιδανικό κόσμο, μπορεί.