ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που ανεβάζουν συνέχεια φωτογραφίες με το ταίρι τους

Όλοι έχουμε ένα τέτοιο φίλο ή συγγενή. Είναι εκείνος που έχει κοινό προφίλ με τη σύντροφό του, αυτός που ανεβάζει μέρα παραμέρα ζευγαροσέλφι για να μας υπενθυμίσει ότι δεν είναι single και εκείνη η συνάδελφος που αποθεώνει στα social media το μωράκι της, μέρα παρά μέρα. Σε έχουν κουράσει και ίσως τους έχεις μπλοκάρει. Αλλά κανένας δεν είναι τέλειος και δεν πρέπει να κρίνεις (για να μην κριθείς). Πού ξέρεις, μπορεί να γίνεις κι εσύ ένας από αυτούς. Ειδικά αν ανήκεις στα παρακάτω ζώδια.

Καρκίνος

Το πιο μητρικό ζώδιο θέλει να δείξει παντού την αγάπη του. Αν μπορούσε θα νοίκιαζε αεροπλάνο και θα άφηνε πίσω καπνούς που θα σχημάτιζαν «Μήτσο σ’αγαπάω». Δεν ανεβάζει απαραίτητα φωτογραφίες επειδή φοβάται ότι η συνάδελφος του Μήτσου δεν ξέρει ότι είναι σε σχέση, αλλά επειδή έχει μία μόνιμη ανάγκη να καμαρώνει για αυτόν που έχει δίπλα της. Μην την παρεξηγείς, δεν ξέρεις τι έχει περάσει στη ζωή της.

Δες κι αυτό: Τα 4 ζώδια που κερδίζουν αμέσως τους φίλους του συντρόφου τους

Δίδυμοι

Μπορεί να μην του το έχεις, αλλά η αλήθεια είναι ότι ένας Δίδυμος θα ανεβάσει φωτογραφίες αν νιώθει ότι το timing είναι τέλειο. Μπορεί να μην του αρέσουν οι ρομαντικές φωτογραφίες δίπλα στη θάλασσα, αλλά αν νιώσει ότι πετύχει το σωστό φως ενώ τα μαλλιά σου θροΐζουν όπως πρέπει, θα ανεβάσει οπωσδήποτε μία φωτογραφία. Το θέμα δηλαδή είναι καθαρά καλλιτεχνικό.

 

Σκορπιός

Ο Σκορπιός παθαίνει κάτι πολύ περίεργο. Ενώ είναι ένα μυστικοπαθές και μυστήριο ζώδιο με ιδιωτικό λογαριασμό στο Instagram, μπορεί να του τη βαρέσει μία μέρα και να ανεβάσει δέκα μαζεμένες φωτογραφίες αγκαλιά με την αγάπη του. Πάνω που έχεις ξεχάσει την παρουσία του σε αυτόν τον κόσμο, εμφανίζεται σαν μάννα εξ ουρανού και δηλώνει και την οικογενειακή του κατάσταση (για να μην ξεχνιέσαι και την πέσεις στην αγάπη του).

Ταύρος

Μιλάμε τώρα για το πιο δημιουργικό ζώδιο αυτής της κατηγορίας. Όχι, ο Ταύρος δε θα ανεβάσει απλώς μία φωτογραφία με το ταίρι του. Θα την περάσει από Photoshop, θα διαλέξει το καλύτερο φίλτρο (όλα για την αγάπη του) και θα βρει ειδική εφαρμογή με σχέδια και τοπία. Η απόδειξη της αγάπης του πρέπει να είναι άρτια καλλιτεχνικά γιατί ποτέ δεν ξέρεις πού καραδοκούν οι κυνηγοί ταλέντων.