ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που κερδίζουν αμέσως τους φίλους του συντρόφου τους

Ας πούμε ότι σε αυτήν την περίπτωση, εσύ είσαι ο κολλητός που γνωρίζεις το νέο σύντροφο της φίλης σου. Σε έχει προετοιμάσει εδώ και καιρό, σου έχει πει τα καλύτερα αλλά ξέρεις και όλα τα στραβά του. Και έρχεται ντυμένος σαν λέτσος, με τα μούτρα κατεβασμένα μέχρι το πάτωμα, γιατί θα προτιμούσε να είναι σπίτι και να παίζει Playstation. Όχι όμως αυτά τα 4 ζώδια. Δε θα το κάνουν γιατί ξέρουν πόσο σημαντική είναι η φιλία και ξέρουν ότι η δική σου γνώμη θα επηρεάσει (σε ένα βαθμό) την κολλητή σου. Και θα κινηθεί έξυπνα. Ή απλά θα είναι καλός στην επικοινωνία και δεν υπάρχει λόγος να σκεφτόμαστε καχύποπτα. Για τω Θεώ!

 

Ιχθύς

Ας μην κοροιδεύομαστε. Ο μέσος Ιχθύς είναι καλός από τη φύση του. Είναι ο Tom Hanks του ζωδιακού. Όχι μόνο δε θα λειτουργήσει ανταγωνιστικά, αλλά θα σε προσεγγίσει αμέσως με πολύ φιλικό και ζεστό τρόπο, ρωτώντας σε για τα ενδιαφέροντά σου. Με καλή αίσθηση του χιούμορ, μπορέι να φτάσετε στο σημείο να του λες τα εσώψυχά σου για τον πρώην κλαίγοντας ενώ αυτός θα σε παρηγορεί. Θα γίνετε φίλοι καλέ!

Δες κι αυτό: Τα 4 ζώδια που λένε λίγα λόγια αλλά σταράτα

Δίδυμοι

Ο γοητευτικός του ζωδιακού έχει σχέδιο. Μην ξεγελιέσαι. Έχει διδακτορικό στο φλερτ και την κοινωνικοποίηση και δε θα δυσκολευτεί καθόλου να σε κερδίσει. Πρώτα θα σε «διαβάσει» και μετά θα σου πει αυτά που θέλεις να ακούσεις ο παμπόνηρος. Σε κάθε περίπτωση, θα περάσεις καλά και θα γελάσεις. Αν κάνει για σύντροφος της κολητής σου, αυτό δεν μπορώ να το ξέρω χωρίς παραπάνω πληροφορίες.

Ζυγός

Επειδή αγχώνεται για το τι πιστεύουν οι άλλοι για εκείνον, θέλει να είναι αρεστός αλλά όχι με ενοχλητικό τρόπο. Ψάχνει να βρει την ισορροπία μέσα από χαλαρή συζήτηση και γενικά δεν κάνει πολύ θόρυβο. Νιώθει άνετα με νέες γνωριμίες και αν καταλάβει ότι είσαι φιλικά προσκείμενη, θα σου δείξει τον καλύτερό του εαυτό.

Τοξότης

Όταν νιώθεις άβολα, φέρε στην παρέα έναν Τοξότη. Μιλάει τόσο πολύ που δε θα υπάρξουν στιγμές σιωπής στο τραπέζι. Θα σε ρωτήσει για τα πάντα. Τι κάνεις, πώς περνάς καθημερινά, ποια είναι τα παιδικά σου τραύματα και τι πιστεύεις για το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Αν δεν κουραστείς από τη φλυαρία του, θα τον συμπαθήσεις γιατί έχει μία έμφυτη γλυκύτητα και έξυπνο χιούμορ. Καλή τύχη στη φίλη σου.