ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι 5 χειρότεροι συνδυασμοί ζωδίων για σχέση

Ποιοι είναι οι 5 χειρότεροι συνδυασμοί ζωδίων; Το e-zwdia.gr μας δίνει τα φώτα του: 

ΚΡΙΟΣ και ΔΙΔΥΜΟΣ: Φωτιά με φωτιά γίνεται;

Η προσωπικότητα του Κριού είναι τόσο έντονη που όταν τον πιάσει, βγάζει καπνούς από τη μύτη. Δεν είναι και το πιο ψύχραιμο ζώδιο και η δυναμική του πλευρά πολλές φορές τον φέρνει σε συγκρούσεις με τους άλλους. Από την άλλη, ο διπλός εαυτός του Διδύμου, μπορεί να λειτουργήσει και στις δύο περιπτώσεις με την ίδια άνεση και ο διφορούμενος χαρακτήρας του, δημιουργεί μια έκρηξη ηφαιστείου. Οπότε αυτός ο διχασμένος άνθρωπος θέλει πάντα να έχει δίπλα του ένα σταθερό χαρακτήρα που θα μπορεί να σβήσει τη φωτιά του και όχι να έχει δίπλα του την ίδια τη φωτιά, βλέπε Κριό. Η προσπάθεια του Κριού να κρατήσει κοντά του ένα Δίδυμο, (λέμε τώρα), σύντομα θα αποβεί μοιραία και η φυγή του αποτελεί την έξοδο από την απελπισία.

ΤΑΥΡΟΣ και ΙΧΘΥΣ: Δύναμη και αδυναμία.

Ο Ταύρος σίγουρα είναι ένα δυναμικό ζώδιο που πατάει γερά στα πόδια του και ό,τι κάνει, το ελέγχει πολύ καλά και με ωριμότητα. Από την άλλη, είναι σαν να βάζει την υπογραφή του στις τελικές του αποφάσεις. Ο Ιχθύς, από την άλλη, μέχρι να αποφασίσει θα γυρίσει το φεγγάρι και θα αγγίξει τη γη. Από εκεί το πάει, από εδώ το φέρνει, στο τέλος  μένει να παρακολουθεί χαμένος τις αποφάσεις του. Κάτι που είναι ιδιαίτερα εκνευριστικό για τον απόλυτο Ταύρο. Επίσης, ο Ιχθύς κάνει συνέχεια όνειρα που τις πιο πολλές φορές, ούτε σε 100 ζωές δεν θα μπορούσε να πραγματοποιήσει, ενώ ο Ταύρος βλέπει τα πράγματα από την αληθινή τους πλευρά. Όταν είναι να συνυπάρξουν στο κρεβάτι; Εκεί είναι κινηματογραφική ταινία ασπρόμαυρου μελό. Τι κοινό μπορεί να έχει ένας ταύρος με ένα ψάρι στον ερωτικό τομέα; Σαφώς και είναι ό,τι πιο αντίθετο μπορεί να υπάρξει ανάμεσα σε αυτά τα δυο ζώδια.

Δες και αυτό: Τα ζώδια που τσακώνονται πιο εύκολα απ’ όλα

ΛΕΩΝ και ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σχέση πολλών ρίχτερ.

Η σχέση ανάμεσα σε αυτά τα δυο θεριά γραφεί ιστορία, αφού η δυναμικότητα της προσωπικότητάς τους παίρνει διαστάσεις μυθικές. Από τη μια ο νάρκισσος Λέων που απαιτεί και αναζητά τον θαυμασμό των τρίτων, ακόμα και από τη σχέση του και από την άλλη ο Σκορπιός, που θέλει κατά κάποιο τρόπο να κάνει τον σύντροφό του, κομμάτι της ζωής του. Ο Λέοντας δεν κάνει εύκολα υποχωρήσεις και εάν πει κάτι, είναι νόμος, πάει και τέλειωσε. Σε αυτό δεν πάει και πολύ πίσω και ο άλλος, τουλάχιστον όμως έχει τη θέληση να καθίσει και να ακούσει. Η ένταση που έχουν αυτά τα δυο ζώδια, τους οδηγεί συχνά να «σπάνε» τα πάντα γύρω τους και να βρίσκονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μέσα στο σπίτι τους. Σίγουρα ο Σκορπιός θα κουραστεί σύντομα, γιατί δεν αντέχει να έχει απέναντί του τον «θαυμάστε με, εγώ είμαι και κανένας άλλος».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ και ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάνουμε συμβιβασμό;

Η ελευθερία και η ανεξαρτησία του Υδροχόου είναι πάνω από όλα και σε καμία  περίπτωση δεν θα θυσιάσει τις αρετές του και τα όνειρά του. Τα κρατεί καλά σαν κόρη οφθαλμού. Από την άλλη ο Καρκίνος, δεν είναι της επανάστασης και δεν θέλει να μπαίνει σε ενέργειες που δεν ξέρει που θα τον οδηγήσουν. Στη σχέση του αναζητά την τρυφερότητα και την αγάπη αλλά και γραπώνεται πάνω από αυτήν. Αντίθετα, ο Υδροχόος θέλει να έχει την ελευθερία του και τον δικό του αέρα μέσα σε αυτή. Τα δάκρυα τα έχει εύκολα ο Καρκίνος ανά πάσα στιγμή, γιατί η ευαισθησία του τον λυγίζει πολλές φορές, αλλά ο Υδροχόος δεν επιτρέπει στον εαυτό του να λυγίζει τόσο εύκολα. Όσο αφορά το κρεβάτι τους, εκεί είναι που υπάρχουν οι ανατροπές. Ο Καρκίνος στα καθιερωμένα, ο άλλος στις ερωτικές  περιπέτειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ και ΤΟΞΟΤΗΣ: Σαν το σκύλο με τη γάτα.

Ο Τοξότης, το ζώδιο που βάζει τον έρωτα σε προτεραιότητα στη ζωή του και θέλει να έχει ένα μεγάλο βιογραφικό με τις κατακτήσεις του, θα έρθει σε αντιπαράθεση με τον Παρθένο, που αναζητά κάτι πιο σταθερό και αληθινό. Οι κινήσεις που θα κάνει ο παρθένος γενικά, θα περάσουν  ώριμα από το μυαλό του, ενώ ο Τοξότης θα κάνει αυτό που θα του πει το ένστικτό του. Εάν θα πρέπει να αποφασίσουν  να πάνε κάπου μαζί,  αλίμονό μας.  Δεν θα βρουν ποτέ ένα κοινό μέρος που να τους εκφράζει και τους δυο, γιατί ο ένας θέλει να πάει στην ανατολή και ο άλλος στη δύση. Άλλο το κρεβάτι τους. Ούτε καν ξέρουν εάν βρίσκονται και οι δυο μαζί  εκείνη την ώρα, γιατί απλά ο καθένας είναι στον κόσμο του. Η συμφωνία τους είναι μία: Φύγε μακριά μου.