ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τα 3 ζώδια που μπορούν να βγάλουν πολλά λεφτά

IMAXTREE

Τα χρήματα δεν φέρνουν την ευτυχία αλλά όποιος ξέρει να τα ξοδεύει σωστά, περνάει μία ωραία κι άνετη ζωή. Αυτό δηλαδή που σκεφτόμαστε όλοι αλλά δεν παραδεχόμαστε. Ότι τα χρήματα είναι ένα καλό μέσο για να κάνουμε όλα όσα γουστάρουμε, να ταξιδεύουμε και να γλεντάμε τη ζωή χωρίς εξτραβαγκάντζες και υπερβολές. Ε λοιπόν, υπάρχουν 3 ζώδια που είτε λόγω τύχης είτε λόγω σκληρής δουλειάς, καταφέρνουν να μην έχουν ποτέ άδειο πορτοφόλι, να μην ξεμένουν στο τέλος του μήνα και να βγάζουν λεφτά, παρά τις δύσκολες εποχές. Έχουν το κοκαλάκι της νυχτερίδας τα μπαγάσικα.

 

Ταύρος

Ένα από τα πιο λογικά και προσγειωμένα ζώδια είναι ο Ταύρος. Απόλυτα αποφασισμένος, μελετά προσεκτικά κάθε του βήμα και δεν λειτουργεί ποτέ παρορμητικά. Εφόσον έχει μία φυσική ροπή προς την πολυτέλεια και τη λουσάτη ζωή, δεν μπορείς να του στερήσεις την καλοπέραση και την ποιοτική διασκέδαση. Δεν το κάνει από ελιτισμό, αλλά επειδή βλέπει το καλό φαγητό και τη διασκέδαση σαν μορφές τέχνης. Και για να το πετύχουν, θα δουλέψουν σκληρά.

Δες κι αυτό: Τα 4 ζώδια που κερδίζουν αμέσως τους φίλους του συντρόφου τους

Καρκίνος

Τον βλέπεις έτσι γλυκούλη και ευαισθητούλη και δεν πάει το μυαλό σου ότι μπορεί να έχει κάνει ένα γερό κομπόδεμα. Έχει πολύ καλό ένστικτο ως προς το ποια δουλειά είναι η καλύτερη για το μέλλον και την τσέπη του και ξέρει πώς να παίρνει αυτό που θέλει. Ενώ βρίσκεται πάντα σε αρκετά καλή οικονομική κατάσταση, θα τον έλεγες σφιχτοχέρη. Δεν το κάνει από κακομοιριά, αλλά επειδή έχει ένα άγχος ότι μπορεί να συμβεί κάτι κακό και να ξεμείνει εντελώς.

Τοξότης

Το ζώδιο που έχει πάνω του τον ιδανικό συνδυασμό. Τον πλανήτη Δία για κυβερνήτη, που του δίνει μπόλικες ευκαιρίες και τύχη, αλλά και την ευρηματικότητα να σκέφτεσαι διαρκώς νέα πράγματα και να κάνει και περισσότερες δουλειές, αν κρίνει ότι είναι απαραίτητο. Δεν μπορεί να στερηθεί τα ταξίδια και την καλοπέραση και αυτή η ανάγκη του δίνει μία ώθηση παραπάνω να αποκτήσει περισσότερα λεφτά.

 

Κεντρική Φωτογραφία: IMAXTREE