TRENDS

Shoe Trends Edition: Τα πιο stylish παπούτσια της σεζόν

Ό,τι κι αν φοράς σήμερα, ξέρουμε ότι τα παπούτσια είναι το αγαπημένο μέρος του σύνολο σου. Η σχέση που έχουμε οι γυναίκες με τα παπούτσια μας είναι και θα είναι μια, αγάπης. Μπορεί να φοράς το πιο απλό σύνολο και ένα ζευγάρι παπούτσια να το αλλάξει ολωσδιόλου. Αυτή είναι η μαγεία των αξεσουάρ και των παπουτσιών φυσικά γι' αυτό και στην ντουλάπα μιας γυναίκας ποτέ δεν θα βρεις λιγότερο από 5 ζευγάρια παπούτσια. Και ενώ μπορεί να έχεις ένα αγαπημένο, ο ενδυματολογικός πειραματισμός είναι κάτι στο οποίο με μεγάλη ευχαρίστηση υποκύπτουμε όταν έχουμε να κάνουμε με παπούτσια.

Όσο και αν αγαπάμε τα “staples” της συλλογής μας, ένα νέο ζευγάρι είναι σαν μια όαση στις καθημερινές μας εμφανίσεις. Οι φετινές τάσεις; Πολλές και σίγουρα ενδιαφέρουσες. Παρ’ όλα αυτά, πρέπει να συγκρατηθούμε γιατί έχουμε και ενοίκιο να πληρώσουμε.

Γι’ αυτό και μέσα απ’ όλο τον χαμό των τάσεων στα παπούτσια που έχουν προκύψει για φέτος, εμείς συλλέξαμε τις πιο hot και -για να είμαστε ειλικρινείς- αυτές που μας αρέσουν περισσότερο.

Παρακάτω οι πιο stylish τάσεις στα παπούτσια για φέτος.

Square toe

 

Όσο κι αν λατρεύουμε την μυτερή μύτη στα αγαπημένα μας booties, ένα ζευγάρι σε τετράγωνο σχήμα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Η τάση, μας θυμίζει κάτι από ’60s και ξέρεις ότι τα ’60s ήταν μια θαυμάσια δεκαετία για τη μόδα.

V-Cuts

 

Αν λοιπόν, δεν είσαι της «τετράγωνης» (μύτης, όχι λογικής), τότε θα λατρέψεις αυτή την τάση. Θα σκοτώνεις μέχρι και ζωύφια στη γωνία με αυτό το στιλ παπουτσιού αλλά κυρίως θα «σκοτώνεις» (με στιλ) σε κάθε σου βήμα, αφού όλοι θα θαυμάζουν τα παπούτσια σου. Επίσης, το έντονο “V” των παπουτσιών αυτών θα αναδείξει τα πόδια σου, κάνοντας τα να δείχνουν πιο «μακριά» και λιγνά.

Animal Prints

 

ΟΚ, την περίμενες αυτή την τάση, γιατί ίσως να την φοράς ήδη. Στα ρούχα και τα παπούτσια σου. Είναι από τις αγαπημένες μας εξάλλου και αυτό κυρίως για ένα λόγο (ένας από τους πολλούς): τα animal print παπούτσια κάνουν ακόμα και τα πιο βαρετά looks, εντυπωσιακά. Χρειάζεται να πούμε κι άλλα;

Cut-outs

 

Τα παπούτσια που θα φοράς όλες τις ώρες, γιατί απλά πάνε με όλα. Θα γίνουν τα “go-to” παπούτσια σου, ειδικά όταν αρχίσει «ν’ ανοίγει» ο καιρός, μιας και δείχνουν και λίγο «δέρμα». Το καλύτερο στιλ παπουτσιού για να μεταβείς από τον χειμώνα στην άνοιξη.

 

Κεντρική φωτογραφία: www.instagram.com/astylebird/