TRENDS

Οδηγός αγοράς: 7 ιδιαίτερα must-have κομμάτια της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας

ImaxTree

Πιστεύω πολύ στη χρηστικότητα κάποιων ρούχων. Ρούχα ή αξεσουάρ που σε καθημερινή βάση θα είναι δίπλα μας, έτοιμα να εκπροσωπήσουν κομψά τις everyday εμφανίσεις μας. Τα χρειαζόμαστε, χωρίς αμφιβολία, αλλά είναι αρκετά; Αρκούν για να μας κάνουν να νιώσουμε ευτυχισμένες ή έστω απλά να αισθανθούμε ξεχωριστές μέσα από τις εμφανίσεις μας; Εγώ λέω όχι. Προτείνω να τολμήσουμε με fashion items που αρχικά να μην φαίνεται ότι μπορούμε να υποστηρίξουμε όλες, αλλά αν δεν δοκιμάσουμε δε θα μάθουμε ποτέ. Ας βγούμε, λοιπόν, από τη ζώνη ασφαλείας μας και ας τεστάρουμε, ας παίξουμε, ας πειραματιστούμε. Είναι θαυμάσια αυτή η πλευρά της μόδας. Trust me.

Ολόσωμη ριγέ φόρμα, MANGO

Φαινομενικά, ένα playsuit σε μια έντονη απόχρωση και ριγέ μοτίβο δεν είναι κάτι που επιβάλλεται να έχεις στην ντουλάπα σου. Παρ’ όλα ένα ρούχο σαν αυτό είναι fun και το καλύτερο; Εύκολο να το φορέσεις. Δεν χρειάζεται να σκεφτείς με τι άλλα ρούχα να το συνδυάσεις. Μια stylish τσάντα και ένα ζευγάρι παπούτσια και έξω από την πόρτα.

Πλισέ φούστα σε μεταλλική απόχρωση, Marks & Spencer

Αρκεί καμιά φορά ένα μόλις ρούχο, σε μια μας εμφάνιση, για να κάνει την διαφορά. Μια metallics φούστα είναι ένα τέτοιο ρούχο. Κάνε την διαφορά και φόρεσέ την πρωί-βράδυ, με ένα t-shirt ή crop top και χαμηλά μποτάκια.

Σατέν φλοράλ σακάκι, Tommy x Zendaya

Ένα τόσο ιδιαίτερο σακάκι μπορεί να νομίζεις ότι δεν το χρειάζεσαι, αλλά αν σκεφτείς πόσο θ’ απογειώσει τις εμφανίσεις σου, όλα θα γίνουν πιο ξεκάθαρα στο μυαλό σου. Σκέψου απλά, πόσο αναβαθμίσει τον κλασικό everyday συνδυασμό, t-shirt+τζιν παντελόνι.

Αδιάβροχο με μακρύ μανίκι και κουκούλα, Sugar Free

Σίγουρα, δεν θα σκεφτόσουν να φορέσεις ένα αδιάβροχο σαν jacket, μια μέρα που δεν βρέχει ή πριν πας στο γυμναστήριο, πόσο μάλλον σε μια τόσο bold απόχρωση. Παρ’ όλα αυτά, με ένα τέτοιο πανωφόρι, θα αποκτήσουν εξαιρετικό ενδιαφέρον τα looks σου. Μη φοβηθείς να το συνδυάσεις εξίσου έντονες αποχρώσεις, με μέτρο πάντα, ενδίδοντας στην μαγεία του color blocking.

Τσάντα χειρός με pattern, Liu Jo

Ωραία η αγαπημένη μας μαύρη τσάντα, δε λέω, αλλά μήπως ήρθε η στιγμή να «περιπλέξουμε» λίγο τα πράγματα; Μια τσάντα σε έντονη απόχρωση και με ένα ενδιαφέρον μοτίβο θα κάνει τις καθημερινές σου εμφανίσεις πιο ξεχωριστές. Άντε να δεις μια γυναίκα στο δρόμο με παρόμοια τσάντα με εσένα μετά.

Πλισέ παντελόνα σε animal print, ΑSOS

Μια παντελόνα που το μοτίβο της μιμείται το δέρμα ζέμπρας δεν θα είναι η πιο συνηθισμένη σου αγορά. Αντιθέτως, η πιο απρόσμενη. Αλλά απρόσμενα θα κάνει και όλα σου τα looks, πρωινά, βραδινά, απογευματινά, όποια θέλεις, anyway. Μη φοβηθείς να συνδυάσεις ένα τέτοιο ρούχο με ένα ακόμη animal print ρούχο, δημιουργώντας ένα αναπάντεχο look.

Κορμάκι με τιράντες, Zara

Ενέδωσε στην τάση του neon με ένα πράσινο neon κορμάκι. Μπορεί ένα τέτοιο ρούχο να έχεις στην ντουλάπα σου, αλλά ένα σε μια τολμηρή απόχρωση σαν αυτή, θα δώσει άλλη διάσταση στις εμφανίσεις σου. Μη φοβηθείς να το φορέσεις μέχρι και στις εμφανίσεις της δουλειάς, με ένα κοστούμι. Πάρε παράδειγμα από την Κατερίνα Νοτοπούλου που συνδύασε το μαύρο κοστούμι της με neon ροζ γόβες και τέσταρε και εσύ αυτό το στιλιστικό tip.

 

Kεντρική φωτογραφία: ImaxTree