STREET STYLE

Οδηγός αγοράς: 5 fashion items για την πιο stylish ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα

instagram.com/thestreetpie/

Έχεις διαβάσει ποτέ τον όρο “capsule collection”; Είναι ένας όρος που εφηύρε η Susie Fox στα '70s και αφορά τα λίγα και απαραίτητα ρούχα μιας γυναικείας ή ανδρικής γκαρνταρόμπας. Τα items αυτά αλλάζουν με τις σεζόν και τις τάσεις.

Μιας και έχουμε υποδεχτεί τη νέα σεζόν (καλωσόρισες άνοιξη) αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσουμε για την capsule ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα. Για τα essentials που χρειάζεται να έχουμε αυτή τη σεζόν στην ντουλάπα μας, σύμφωνα με τις τάσεις και την ανοιξιάτικη μόδα συνολικά.

Τα παρακάτω ρούχα και αξεσουάρ αποτελούν τους «πυλώνες» της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας και που θα προσφέρουν στις εμφανίσεις μας ένα edge και σίγουρα επιτυχημένα ανοιξιάτικα looks.

Λευκό τζιν παντελόνι

 

Παντελόνι τζιν σε mom’s fit, attrattivo

Για κάποιο λόγο ένα λευκό παντελόνι, δεν έχει τη φήμη του πιο σικ ρούχου, αλλά ένα λευκό τζιν έρχεται να την αποκαταστήσει. Ένα τζιν σε λευκό χρώμα είναι το τέλειο ανοιξιάτικο ρούχο για κομψές αλλά και κουλ εμφανίσεις.

Σανδάλια

 

Strappy σανδάλια με κοχύλια, Mango

Φέτος τα σανδάλια έχουν μια δόση από την μόδα των 2000s. Όσο πιο λεπτά τα λουράκια, τόσο καλύτερα.

Πλισέ φούστα

Πλισέ φλοράλ φούστα, Tom Tailor

Ήρθε πριν λίγες μέρες η Δέσποινα στο γραφείο, φορώντας την πιο κομψή πλισέ nude φούστα. Είναι από τα πιο επίκαιρα fashion items που λατρεύουν όλες οι fashion editors και που θα σου φανεί άκρως χρήσιμη, ειδικά τις πιο ψυχρές ανοιξιάτικες βραδιές.

Ρετρό γυαλιά ηλίου

 

Στρογγυλά γυαλιά ηλίου, Hugo

Τα γυαλιά ηλίου είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας και φέτος έχουν μια vintage διάθεση που λατρεύουμε.

Πέρλες

 

Σκουλαρίκια μπαμπού με λευκές χάντρες, BSB

Τα κοσμήματα με πέρλες, από σκουλαρίκια, βραχιόλια, κολιέ μέχρι και αξεσουάρ μαλλιών (βλ. headbands, μπαρέτες κτλ.) είναι hot αυτή την στιγμή. Ειδικά, από την στιγμή που είδαμε τα hairstyles των μοντέλων στην Fall 2019 συλλογή της Chanel να περιλαμβάνουν πέρλες, «κολλήσαμε» ακόμη περισσότερο.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/thestreetpie/