ΜΟΔΑ

Αυτές είναι οι 10 πιο stylish σαγιονάρες για το καλοκαίρι

ΙmaxTree

Τώρα που είδαμε ότι οι σαγιονάρες με τακούνι είναι ένα ανερχόμενο στιλ παπουτσιού, το οποίο οίκοι όπως ο Balenciaga και η Fenty x Puma μας παρουσιάζουν ως το "next best thing", ώρα να επιστρέψουμε στις κλασικές αξίες. Ένα ζευγάρι σαγιονάρες, είτε πρόκειται για τις πατροπαράδοτες διχαλωτές, είτε τα λεγόμενα slides (σαγιονάρες πισίνας) που φοράμε μετά μανίας τα τελευταία χρόνια, αυτά τα παπούτσια είναι ο σωτήρας μας την καλοκαιρινή περίοδο

Διάβασε ακόμη: Τα 5 στιλ παπουτσιών που θα χρειαστείς φέτος το καλοκαίρι

Γιατί τις αποκαλώ έτσι; Γιατί -μεταξύ μας τώρα-, είναι τα πιο άνετα παπούτσια ever. Λατρεύουμε τα τακούνια, τα σανδάλια με λουριά που με περίπλοκο τρόπο δένουν στα πόδια μας, προσφέροντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, αλλά σαν τις μαλακές, βολικές και τόσο κουλ σαγιονάρες δεν έχουμε τίποτα.

ImaxTree

ImaxTree

Δες ακόμη: Το τέλειο τρικ για να μη σε χτυπήσουν τα καινούργια σου τακούνια

Τριημεράκι πλησιάζει, λοιπόν, στην παραλία θα πας σίγουρα και η φιλοσοφία του φοράω-τα-ίδια-ρούχα-από-το-πρωί-μέχρι-το-βράδυ αρχίζει και γίνεται εμμονή. Από την στιγμή που όλο και περισσότερες fashionistas φορούν τις σαγιονάρες και εκτός παραλίας, αυτό το στιλ παπουτσιού γίνεται από τα must της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας.

ImaxTree

ImaxTree

Επειδή, και εμείς είμαστε εμμονικές με το στιλ αυτό παπουτσιών, σου βρήκαμε τις πιο κουλ και στιλάτες σαγιονάρες (και slides) που θα φοράς όλο το καλοκαίρι. Και ναι, θα θέλεις να τις φοράς όλη τη μέρα στις διακοπές σου. Trust us.

 

 

Πολύχρωμες σαγιονάρες, Havaianas

 

 

 

 

Δερμάτινα slide, Ancient Greek Sandals

 

 

 

Slides σε παστέλ απόχρωση, adidas

 

 

Σαγιονάρες με κούμπωμα, Sugarfree

 

 

 

Δερμάτινες σαγιονάρες, Tibi

 

 

 

Σαγιονάρες πισίνας, Superdry

 

 

 

Υφασμάτινες σαγιονάρες, Tommy Hilfiger

 

 

 

Σαγιονάρες πισίνας με λογότυπο, MSGM

 

 

 

Slides με λογότυπο, Stranger things x H&M

 

 

 

Σαγιονάρες από σατέν, Pedro Garcia

Κεντρική φωτογραφία: ΙmaxTree