TRENDS

10 trends στα νυφικά που θα κυριαρχήσουν στους καλοκαιρινούς γάμους

Το να βρεις ΤΟ νυφικό, αυτό που θα κάνει την καρδιά σου να σκιρτήσει γιατί θα είναι το ΕΝΑ είναι δύσκολη υπόθεση. Φαντάζομαι πως όσες γυναίκες ονειρεύονται τον γάμο τους από μικρή ηλικία δυσκολεύονται ακόμα περισσότερο να διαλέξουν το φόρεμα για την ημέρα της τελετής, ειδικά με τόσα διαφορετικά σχέδια που υπάρχουν πια στη διάθεσή τους.

Κάπου εδώ μπαίνουν οι συλλογές των αγαπημένων μας οίκων, οι οποίες είναι πλούσιες σε ιδέες τόσο για το total bridal look όσο και για τις μικρές λεπτομέρειες- trends που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην εμφάνισή σου. Παρακάτω θα βρεις 10 trends που έκαναν αισθητή την παρουσία τους στις επιδείξεις για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2017 για να τα μελετήσεις με την ησυχία σου και να καταλήξεις στο αγαπημένο σου.

Chokers και γάντια

Εντυπωσιακά chokers και διάφανα γάντια από τον οίκο Lela Rose για την Bridal Fashion Week F/W ’17. Μπορείς να διαλέξεις τέτοια αξεσουάρ αν το νυφικό σου είναι σε απλή γραμμή χωρίς ιδιαίτερο στολισμό- κρύσταλλα, δαντέλες.

© Getty Images / Ideal Image

Φιόγκοι

Από την άλλη ο αγαπημένος μας Christian Siriano προτείνει πιο girlie γραμμές και επαναφέρει τους φιόγκους για τη συλλογή Kleinfeld Spring/Summer 2017.

© Getty Images / Ideal Image

Κάπες

Αν θέλεις ένα πιο glamorous look μπορείς να επενδύσεις σε μια εντυπωσιακή κάπα, η οποία σε αντίθεση με το κλασσικό πέπλο θα δώσει πιο chic χαρακτήρα στο νυφικό σου. Πάρε για παράδειγμα το συγκεκριμένο look από Naeem Khan Bridal Spring/Summer 2017.

© Getty Images / Ideal Image

Παντελόνι

Σε περίπτωση που δεν θέλεις να φορέσεις παραδοσιακό νυφικό μπορείς να διαλέξεις ένα ολόσωμο body νυφικό, σαν αυτό που είδαμε από τον οίκο Monique Lhuillier για την Bridal Spring/Summer 2017 συλλογή. Ένα λευκό κοστούμι είναι επίσης μια καλή λύση, δεν υπάρχει λόγος να πιέζεσαι και να φοράς ό,τι θεωρείται παραδοσιακό, δικός σου γάμος είναι- όχι των γονιών σου!

© Getty Images / Ideal Image

Capelets

Για πιο ρομαντικές εμφανίσεις, τα μικρά καπέλα με το βέλο όπως αυτά που είδαμε από τον οίκο Lela Rose για την Bridal Fashion Week F/W ’17 είναι εξαιρετική λύση.

© Getty Images / Ideal Image

Διαφάνειες

Οι διαφάνειες δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα, απόδειξη ότι τις είδαμε ξανά από τον βασιλιά των νυφικών, Oscar De La Renta για την Bridal Spring/Summer 2017 συλλογή.

© Getty Images / Ideal Image

Κεντημένα λουλούδια

Παραμυθένια φορέματα με κεντημένα λουλούδια από την Marchesa για την Bridal Spring/Summer 2017 συλλογή και δεν είμαστε καλά.

© Getty Images / Ideal Image

Βικτωριανές λεπτομέρειες

Για σένα που θέλεις ο γάμος σου να μοιάζει σαν να έχει βγει από άλλη εποχή μπορείς να διαλέξεις νυφικό με βικτρωριανές λεπτομέρειες, όπως αυτό το φόρεμα από τον οίκο Delphine Manivet για την Spring Summer 2017 Bridal συλλογή, που έχει αυτό τον εκπληκτικό γιακά.

© Getty Images / Ideal Image

Head pieces

Τα head pieces είναι ξανά εδώ καθώς μπορούν να αναβαθμίσουν και το πιο απλό νυφικό Look. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η εντυπωσιακή χρυσή στέκα που είδαμε στον οίκο Galia Lahav για το Bridal Fashion Week Spring/Summer 2017.

© Getty Images / Ideal Image

Κεντρική φωτογραφία: © Getty Images / Ideal Image