TRENDS

Αυτές είναι οι τάσεις στις τσάντες για την καλοκαιρινή σεζόν

ImaxTree

Ποτέ δε φεύγω από το σπίτι χωρίς να φορέσω αξεσουάρ. Πιστεύω πολύ στην ισχύ που έχουν τα αξεσουάρ στις εμφανίσεις μας, είτε πρόκειται για ένα όμορφο κόσμημα, είτε για μια statement τσάντα.

Ο πιο εύκολος τρόπος, λοιπόν, για ν’ αναβαθμίσεις την εμφάνισή σου; Κράτα μια τσάντα. Μπορεί να φοράς ακόμα και το πιο απλό σύνολο, όπως ένα λευκό t-shirt, ένα σορτς (must της καλοκαιρινής μας γκαρνταρόμπας) και την αγαπημένη σου τάση στα πέδιλα, να κρατήσεις μια κομψή τσάντα και το look σου να μετατραπεί στο πιο εντυπωσιακό. Στο πιο ιδιαίτερο.

Διάβασε ακόμη: 5 θρυλικές τσάντες στις οποίες αξίζει να επενδύσεις

Και αυτό δεν είναι βασικά που αναζητούμε από τις εμφανίσεις μας; Να είμαστε διαφορετικές; Με τους χιλιάδες “Kim Kardashian” κλώνους να ξεπετάγονται σαν τα μανιτάρια σε κάθε γωνιά αυτού του πλανήτη, το να υποστηρίζουμε looks τα οποία μας κάνουν να ξεχωρίζουμε στο πλήθος, εκφράζοντας παράλληλα την προσωπικότητά μας είναι το μυστικό για πάντα επιτυχημένες εμφανίσεις.

Αξεσουάρ όπως μια statement τσάντα μας βοηθούν στο να το πετύχουμε αυτό και οι νέες καλοκαιρινές τάσεις, ακόμη περισσότερο.

Φέτος το καλοκαίρι, οι τάσεις στις τσάντες έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον. Ακόμα και ένα total black σύνολο να φοράς, μια τσάντα σε ρετρό ύφος ή από ψάθα ή ακόμη και από PVC θα το αναδείξει, προσφέροντάς σου μια fashion forward εμφάνιση.

Δες ακόμη: 4 βήματα για να πετύχεις το τέλειο layering με τα κολιέ

Άστο πάνω στις νέες τάσεις, λοιπόν, για να κάνεις τα καλοκαιρινά σου looks να ξεχωρίσουν. Παρακάτω οι πιο ενδιαφέρουσες τάσεις της σεζόν.

Στρογγυλό σχήμα

ImaxTree

Balmain SS’19/ImaxTree

Brands όπως το Mansur Gavriel ή ο οίκος Balmain επιμένουν να στηρίζουν την τάση των στρογγυλών τσαντών. Φυσικά, μιας και είναι καλοκαίρι, οι στρογγυλές ψάθινες τσάντες κυριαρχούν στα looks των γυναικών ανά τον κόσμο κάνοντας ένα τέτοιο αξεσουάρ το πιο chic για το καλοκαίρι.

Vintage αισθητική

ImaxTree

Alice + Olivia SS’19/ImaxTree

Με έμπνευση από τα ’20s και ’90s, τσάντες που όπως τα πουγκιά ή τα clutches (aka τσάντες/φάκελοι) που  έχουν την αισθητική της μόδας των δεκαετιών αυτών, θα προσφέρουν ένα αναβαθμισμένο ύφος στις εμφανίσεις σου.

Πολυχρωμία

ImaxTree

Moschino ss’19/ImaxTree

Καλοκαίρι χωρίς λίγο χρώμα δε λέει, γι’ αυτό και οίκοι μόδας όπως ο Louis Vuitton, Jacquemus και άλλοι προτείνουν τσάντες σε έντονες αποχρώσεις. Τα καλοκαιρινά σου looks θα αποκτήσουν τρομερό ενδιαφέρον όταν κρατάς μια τσάντα σε bold χρώμα.

’60s vibes

ImaxTree

Calvin Klein SS’19

Τσάντες που θυμίζουν αυτές που κρατούσαν οι γυναίκες στα ’60s και τα ’70s έχουν την τιμητική τους φέτος το καλοκαίρι. Από ακρυλικά υλικά που θυμίζουν ταρταρούγα ή που έχουν ένα ενδιαφέρον pattern, τσάντες που έχουν «σκληρό» εξωτερικό θα προσφέρουν αβίαστη κομψότητα στα καλοκαιρινά σου looks.

PVC

ImaxTree

Fendi SS’19/ImaxTree

Με οίκους όπως τον Chanel να σχεδιάζουν διάφανες τσάντες από PVC εδώ και αρκετές σεζόν, ήταν αναπόφευκτο να μην ακολουθήσουν το παράδειγμα και άλλα brands και να κάνουν το ίδιο. Το αποτέλεσμα; Οι πλαστικές τσάντες να είναι “in”. Πρόσεξε όμως τι θα βάλεις μέσα σ’ αυτές. Τα ταμπόν σε νεσεσέρ, φίλη μου.

Kεντρική φωτογραφία: ImaxTree