OUTFITS

3 τρόποι να φρεσκάρεις τις καθημερινές σου εμφανίσεις

ImaxTree

Δεν ξέρω για εσένα, αλλά είναι μέρες που κοιτάω την ντουλάπα μου και τίποτα δεν είναι αρκετό. Τα έχω βαρεθεί όλα, τα έχω φορέσει όλα και γενικά όλα είναι λίγα. Τις στιγμές εκείνες, αυτό που προσωπικά με βοηθάει πολύ, είναι η street style μόδα.

Κοιτώντας εμφανίσεις καλοντυμένων γυναικών και εξετάζοντάς τις καλά, μπορούμε να εμπνευστούμε όχι μόνο με τα ρούχα που επιλέγουν να φορέσουν οι γυναίκες αυτές, αλλά και να «ξεκλέψουμε» στιλιστικά tips από τα outfits αυτά.

Διάβασε επίσης: 5 street style σύνολα με φούστες για τις μέρες που δεν ξέρεις τι να φορέσεις

Βλέποντας έναν αναπάντεχο χρωματικό συνδυασμό, τον τρόπο που φοράει μια γυναίκα το σακάκι ή το πουκάμισό της, πώς συνδυάζει το τζιν παντελόνι της κ.τ.λ., μας βοηθάει κι εμάς να αντιμετωπίσουμε τα ήδη υπάρχοντα ρούχα της ντουλάπας μας με άλλο τρόπο.

Ακόμη: PFW: Οι δρόμοι του Παρισιού γέμισαν με τις πιο κομψές street style εμφανίσεις που θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις το στιλ σου

Αυτό κάναμε και με τις παρακάτω street style εμφανίσεις. Κοιτάζοντας τα looks από τη μόδα των γυναικών στους δρόμους του Παρισιού, ανακαλύψαμε νέους τρόπους για να φρεσκάρουμε τις εμφανίσεις μας. Παρακάτω, οι αγαπημένες μας.

#1. Δοκίμασε δύο bold αποχρώσεις μαζί

ImaxTree

ImaxTree

Το κόκκινο και το ροζ είναι ένας συνδυασμός που φοριέται πολύ στο κόκκινο χαλί επίσημων events. Στη street style μόδα, το χρωματικό combo που υπερισχύει είναι αυτός του κόκκινου-μοβ. Σαν δύο θερμές αποχρώσεις, τα δύο αυτά χρώματα, αν και φαινομενικά αντίθετα, ταιριάζουν τελικά πολύ προσφέροντας έναν αναπάντεχο συνδυασμό χρωμάτων και ένα πολύ stylish σύνολο.

#2. Πες «ναι» στις statement ζώνες

ImaxTree

Φέτος, οι τάσεις είναι της φιλοσοφίας, “the bigger, the better”. Λέμε «ναι» στα μεγάλα αξεσουάρ, είτε πρόκειται για όμορφα statement κοσμήματα, είτε για παχιές ζώνες. Συνδυάζοντας μια τέτοια ζώνη με ένα φόρεμα θα δημιουργήσεις μια ενδιαφέρουσα σιλουέτα και ένα σούπερ στιλάτο σύνολο.

#3. Κάνε mix & match με το ίδιο μοτίβο

ImaxTree

ΙmaxTree

Αγαπάμε το πάντρεμα δυο διαφορετικών μοτίβων μαζί στις εμφανίσεις μας, τώρα όμως σε παροτρύνουμε να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό. Να ενδώσεις στην τεχνική του mix & match, όχι όμως με δυο διαφορετικά patterns αλλά με το ίδιο. Για παράδειγμα, μπορείς να συνδυάσεις μια πουά φούστα με ένα πουά τοπ και το μοτίβο να είναι σε διαφορετικό στιλ. Στο ένα ρούχο, δηλαδή, το πουά να είναι μεγαλύτερο και στο άλλο σε δύο άλλα χρώματα. Αυτό αμέσως θα προσφέρει ένα twist στο σύνολό σου και μια fashionable εμφάνιση.

Κεντρική φωτογραφία: ΙmaxTree