STYLING TIPS

10 κομμάτια-κλειδιά για τέλειες καλοκαιρινές εμφανίσεις

Οι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις το καλοκαίρι με τα ρούχα είναι αρκετοί και, εδώ που τα λέμε, δεν χρειάζεται να έχεις μια ντουλάπα σαν της Carrie Bradshaw για να πετύχεις υπέροχα outfits. Το μόνο που πρέπει να κάνεις, είναι να επενδύσεις σε μερικά κομμάτια- κλειδιά, που θα σε βοηθήσουν να παίξεις και να δημιουργήσεις σύνολα για όλες τις ώρες της ημέρας.

Παρακάτω θα βρεις 10 items, που αξίζουν μια θέση στην καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα γιατί θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση *κοιτάω την ντουλάπα 15 λεπτά και δεν ξέρω τι στο καλό φοράνε πάλι σήμερα*.

Τζιν σορτς

Το κομμάτι πασπαρτού· το κομμάτι που συνδυάζεται με t-shirt, crop tops, πουκάμισα δεμένα στη μέση και κορμάκια. Το φοράς με flat ή με ψηλές εσπαντρίγιες και το συνδυάζεις με μακρύ kimono, όταν χαλάει ο καιρός. Τι άλλο να ζητήσεις πια;

A post shared by melisNYC lifestyle (@melotones) on

Λευκό αέρινο φόρεμα

Καλοκαίρι χωρίς λευκό αέρινο φόρεμα γίνεται; Δεν γίνεται. Είναι σαν να περάσεις το καλοκαίρι χωρίς να φας καρπούζι. Συνδυάζεται με σανδάλια, πλατφόρμες και mules και μπορείς να το φορέσεις τόσο στις διακοπές στο νησί όσο και στο κέντρο της Αθήνας.

Ολόσωμο μαγιό

Προφανώς και θα διαλέξεις όποιο μαγιό αρέσει σε σένα, απλά το ολόσωμο διεκδικεί τη θέση που του αξίζει στην καλοκαιρινή μας τσάντα, για αυτό και του χαρίσαμε μια θέση σε αυτή τη λίστα. Το γεγονός βέβαια ότι συνδυάζεται ιδανικά με skater φούστα ή τζιν σορτς του δίνει έξτρα πόντους, γιατί μπορείς να το φορέσεις και ένα βράδυ που θα βγεις, αμέ.

Midi φούστα

Λέμε ένα τρανταχτό, από τα βάθη της καρδιάς μας, ΝΑΙ σε όλες τις φούστες, αλλά στη midi κλείνουμε λίγο το μάτι γιατί είναι πιο άνετη από την mini (σου δίνει τη δυνατότητα να κάτσεις στο μετρό χωρίς να ακουμπήσεις στα καθίσματα, δεν το λες και λίγο αυτό).

Statement top

Το καλοκαίρι γενικά καλό είναι να έχεις αρκετά t-shirts, γιατί συνδυάζονται με τα πάντα, αλλά ένα- δυο statement tops, όπως ένα crop top, ένα ιδιαίτερο κεντητό ή πλεκτό μπλουζάκι πάντα κάνει τη διαφορά σε ένα outfit.

A post shared by That Island Girl(@carolyncarter) on

Τζιν μπουφάν

Ένα τζιν μπουφάν καλό είναι να υπάρχει- ποτέ δεν ξέρεις πότε ο καιρός θα αποφασίσει να γίνει φθινοπωρινός. Ειδικά αν πας ταξίδι σε κάποιο αιγαιοπελαγίτικο νησί θα το χρειαστείς, γιατί εκεί ο αέρας είναι αρκετά δροσερός.

Εσπαντρίγιες

Η λέξη που ψάχνεις για τα καλοκαιρινά outfits είναι μια, άνεση. Για αυτό λέμε ΝΑΙ στις εσπαντρίγιες γιατί αφενός δεν μας κουράζουν καθόλου και αφετέρου προστατεύουν τα πόδια από τη σκόνη του δρόμου ενώ δεν προκαλούν σκληρύνσεις στις φτέρνες όπως τα σανδάλια.

Mules

Τα mules είναι ίσως η λιγότερο must have επιλογή σε αυτή τη λίστα, καθώς είναι ένα ιδιαίτερο είδος παπουτσιού. Η αλήθεια βέβαια είναι πως αναβαθμίζει με συνοπτικές διαδικασίες και το πιο casual look, οπότε, αν βρεις κάποιο ωραίο σχέδιο αξίζει να του δώσεις μια ευκαιρία.

Εντυπωσιακά σκουλαρίκια

Καλοκαίρι ίσον αξεσουάρ σε έντονα χρώματα, ιδιαίτερες υφές και σχέδια. Αν δεν είσαι ιδιαίτερα fan των βραχιολιών και των δαχτυλιδιών, επένδυσε σε ένα-δυο ζευγάρια εντυπωσιακά σκουλαρίκια, θα δεις πώς θα αλλάξουν τελείως τα looks σου.

A post shared by Aimee Song (@songofstyle) on

Ψάθινη τσάντα

Η ψάθινη τσάντα είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends για αυτό το καλοκαίρι· επένδυσε σε μια μεγάλη, στην οποία μπορείς να κρεμάσεις ένα ωραίο φουλάρι ή να κεντήσεις διάφορα patches.

A post shared by Olivia Lopez (@lusttforlife) on

Κεντρική φωτογραφία: @bartabacmode