5 ατάκες της Audrey Hepburn που εμπνέουν το στιλ και τη ζωή μας

Τα σοφά λόγια της Audrey Hepburn είναι για πάντα. To ίδιο και το στιλ της.

Το γεγονός ότι ακόμα και σήμερα, μιλάμε για την Audrey Hepburn, λέει πολλά. Μας λέει ότι ήταν μια γυναίκα που ξεχώρισε μέσα από την πνευματώδη και χαρισματική προσωπικότητά της. Από το ταλέντο της στην ηθοποιία και το φυσικά το εκπληκτικό στιλ της.

Η Audrey Hepburn ήταν και θα είναι πάντα icon. Ένα είδωλο, ένα πρότυπο γυναίκας. Όχι απλά ένα fashion icon, γιατί όσο βαρύς κι αν ακούγεται αυτός ο χαρακτηρισμός, ίσως τελικά να είναι και κάπως υποτιμητικός. Και αυτό, γιατί ήταν μια γυναίκα που κατάφερε να κερδίσει βραβείο Όσκαρ, ενώ παράλληλα το στιλ της ενέπνεε τις γυναίκες της γενιάς της.

 

 AP Photo

Σαν μούσα του σχεδιαστή, Hubert de Givenchy, η ηθοποιός γρήγορα αγαπήθηκε από άνδρες και γυναίκες για την έμφυτη κομψότητα που πάντα απέδιδαν οι εμφανίσεις της.

Το ίδιο συναίσθημα προκαλούν μέχρι και σήμερα τα looks της. Οι εμφανίσεις που έχει κάνει είναι τόσο εμβληματικές που έχουν χαραχτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία της μόδας.

 

 AP Photo

Αυτή η έμφυτη κομψότητα πήγαζε και μέσα από τα σοφά λόγια που αφορούσαν συχνά τη μόδα ή το στιλ μιας γυναίκας. Μέσα από τα quotes της θρυλικής αυτής γυναίκας, βρίσκουμε και εμείς έμπνευση για το πώς πρέπει τελικά ν' αντιμετωπίζουμε το στιλ αλλά και την ζωή μας γενικότερα.

 

«Ένα κορίτσι πρέπει να είναι δύο πράγματα: Φινετσάτη και φανταστική».

 

«Η κομψότητα είναι η μόνη ομορφιά που δεν ξεθωριάζει».

 

«Ποτέ δεν θεωρούσα τον εαυτό ως είδωλο. Αυτό που έχουν οι άλλοι άνθρωποι στο μυαλό τους για εμένα, εγώ δεν το έχω στο δικό μου μυαλό. Απλά κάνω το δικό μου».

 

«Η ζωή είναι ένα πάρτι. Ντύσου για την περίσταση».

 

«Γιατί ν' αλλάξεις; Ο καθένας έχει το δικό του στιλ. Και όταν το βρεις πρέπει να παραμείνεις πιστός σε αυτό».

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ