STYLING TIPS

Γάμος σε νησί: 5 tips για looks που θα κλέψουν τις εντυπώσεις

Είναι Ιούνιος και τριήμερο. Είμαι σίγουρη, λοιπόν, ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεσαι είτε στην παραλία και λιάζεσαι κάτω από τον ήλιο (όπως μας υπενθυμίζει διαρκώς και η Βιβή Αγγελάκη, απαραίτητο είναι να φοράς αντηλιακό), είτε είσαι σε ένα όμορφο καφέ σε κάποιο νησί και απολαμβάνεις τη μέρα σου. Το βράδυ όμως, μπορεί να έχεις υποχρεώσεις. Με το που μπήκε ο Ιούνιος υποδεχτήκαμε και το λεγόμενο "wedding season" που σημαίνει ότι πολύ πιθανότητα, να είσαι καλεσμένη σε γάμο σήμερα.

Και ενώ σου βρήκαμε φανταστικά items για να φορέσεις σε μια τέτοια περίσταση και λογικά όλο και κάτι θα έχεις βρει κάτι να φορέσεις μέχρι τώρα, σου λέμε και τι να προσέχεις όταν ετοιμάζεσαι για ένα γάμο σε νησί.

Από το styling μέχρι και την ίδια σου τη διάθεση, τα παρακάτω tips θα σου φανούν πολύ χρήσιμα. Έτσι, θα καταφέρεις να κλέψεις τις εντυπώσεις και να υποστηρίξεις ένα look που θα σε γεμίζει με αυτοπεποίθηση.

Διάβασε ακόμη: Γάμος σε νησί: 5 φορέματα για να είσαι η πιο λαμπερή καλεσμένη

Η σωστή χρωματική παλέτα

 

Υπάρχουν πολλά χρώματα που είναι της μόδας φέτος. Είτε είναι το lime green, το κόκκινο, το κίτρινο κτλ. φρόντισε το χρώμα του συνόλου σου να ταιριάζει με την τονικότητα της επιδερμίδας σου. Το σημαντικότερο όλων όμως είναι, να σου αρέσει αυτή η απόχρωση. Σε κάνει να χαμογελάς το χρώμα του ρούχου σου; Αν ναι, τότε αυτό θα φανεί και στην συνολική σου παρουσία. Και αν μη τι άλλο, το να δείχνεις χαρούμενη σε ένα γάμο είναι πάντα καλό.

Παίξε με τα patterns

 

Καλοκαίρι είναι. Ένα όμορφο pattern, είτε φορέσεις φόρεμα, ολόσωμη φόρμα ή παντελόνι θα προσφέρει τη τέλεια ισορροπία στο σύνολό σου. Ένα φλοράλ ρούχο για π.χ. είναι εντυπωσιακό αλλά και «κουλ» αρκετά για να φορέσεις σε γάμο σε νησί.

Μη περιοριστείς σε μια φόρμουλα

 

Ναι, ένα φόρεμα είναι η πιο εύκολη επιλογή για μια τέτοια περίσταση. Παρ’ όλα αυτά δεν είναι και η μόνη. Μην περιορίσεις τις επιλογές σου σε μια φόρμουλα, από τη στιγμή που υπάρχουν διάφορες άλλες (φόρμουλες) που θα σου προσφέρουν ένα στιλάτο σύνολο. Για παράδειγμα, μια ψηλόμεση παντελόνα ή φούστα και ένα (crop) τοπ είναι ένα εξαίσιο look για γάμο σε νησί.

Πες «ναι» στις fun λεπτομέρειες

 

Ρούχα που έχουν ενδιαφέροντα στοιχεία πάνω τους, όπως βολάν ή κεντήματα, φουσκωτά μανίκια ακόμη και παγιέτες είναι πάντα κατάλληλα για ένα γάμο. Φρόντισε να υπάρχει όμως μια σωστή ισορροπία στο ρούχο και να περιλαμβάνει τα στοιχειά αυτά με φειδώ.

Δες ακόμη: Καλεσμένη σε γάμο; Σου βρήκαμε 7 φορέματα για τις πιο κομψές εμφανίσεις

Επίλεξε το σωστό υλικό

 

Είσαι σε νησί και φοράς ένα φόρεμα από πολυεστέρα. Ξαφνικά αρχίζεις να ιδρώνεις και το μέικαπ να τρέχει από το μέτωπο. Λογικό να συμβεί αυτό, μιας και το ρούχο σου είναι από το λάθος -για την εποχή- ύφασμα. Δώσε βάση στο ύφασμα του ρούχου που έχεις επιλέξει να φορέσεις στον γάμο και προτίμησε λινά, βαμβακερά αλλά και sheer ρούχα που είναι καταλληλότερα για τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού.

Κεντρική φωτογραφία: /www.instagram.com/songofstyle/