ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ

Οι 10 καλύτερες αντηλιακές κρέμες με χρώμα

Εμπέδωσες το κήρυγμα: Χειμώνα- Καλοκαίρι αντηλιακό. Με δύο λέξεις; Όλο το χρόνο. Το καλοκαίρι βέβαια, συμβαίνει το εξής: αναζητούμε ό,τι πιο ανάλαφρο, εκτός από τα ρούχα μας, και για την επιδερμίδα μας. Ένα προϊόν που θα μας προστατεύει από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου αλλά ταυτόχρονα θα καλύπτει μικρές ατέλειες και δυσχρωμίες χαρίζοντας ομοιομορφία. Κοινώς, μια αντηλιακή κρέμα με χρώμα. Γιατί α) λατρεύουμε τα multitasking προϊόντα που συνδυάζουν παραπάνω από μία χρήσεις και β) θέλουμε να αποφύγουμε το layering με πολλά προϊόντα βλέπε αντηλιακό, μετά primer, μετά foundation κλπ μέσα στον καύσωνα. Less is more κορίτσια και γι αυτό κάναμε την έρευνά μας και σας παρουσιάζουμε όχι μία αλλά τις 10 καλύτερες αντηλιακές κρέμες με χρώμα της αγοράς.

Nivea, Sun UV Face BB Cream

Παρέχει άμεση και αποτελεσματική αντηλιακή προστασία απο UVA/UVB κατά των ηλιακών εγκαυμάτων και της πρόωρης γήρανσης. Έχει διακριτικό χρώμα, που προσαρμόζεται στο χρωματικό τόνο της επιδερμίδας καλύπτοντας δυσχρωμίες, ενώ τα αντιοξειδωτικά φυσικής προέλευσης ενισχύουν τους φυσικούς μηχανισμούς άμυνας της επιδερμίδας. Η ελαφριά σύνθεσή της απορροφάται άμεσα και χαρίζει βελούδινη υφή στην επιδερμίδα χωρίς κατάλοιπα και λιπαρότητα.

La Roche, Anthelios Shaka Tinted Fluid SPF50+ Αντηλιακή με Χρώμα

 

Ιδανική επιλογή αν ψάχνεις ένα αντηλιακό με πολύ λεπτόρευστη υφή και χρώμα για ομοιόμορφο τελείωμα. Είναι ultra ανθεκτική στο νερό (αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να την ανανεώνεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα), στον ιδρώτα και την άμμο, χαρίζει υψηλή προστασία ευρέος φάσματος (UVA, UVB, Υπέρυθρη και ατμοσφαιρική ρύπανση) για το πρόσωπο και είναι κατάλληλη και για  το ευαίσθητο δέρμα και το δέρμα που είναι αλλεργικό στον ήλιο.
 

Vichy, Ideal Soleil Mattifying Face Tinted Dry Touch SPF50+ (Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου με Χρώμα & Ματ αποτέλεσμα)

 

Αν πάλι έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και θέλεις από το αντηλιακό σου ματ κάλυψη, η αντηλιακή κρέμα της Vichy πρέπει να είναι μέσα στις πρώτες επιλογές της λίστας σου. Έχει αδιάβροχη υφή, προστατεύει και χαρίζει ματ αποτέλεσμα. Κατάλληλη ακόμη και για ευαίσθητες, μικτές-λιπαρές επιδερμίδες.

Frezyderm Sun Screen Color Velvet Face Cream SPF 30

Σου αρέσουν οι πιο βελούδινες υφές; Αυτό το αντηλιακό είναι από τα πρώτα που πρέπει να δοκιμάσεις. Χάρη στην επαναστατική καινοτομία Second Skin Technology δημιουργεί την αίσθηση ενός αόρατου «δεύτερου δέρματος» και παράλληλα αφήνει μια βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα, προσφέρει ματ, ομοιογενή όψη και απαλύνει την όψη των ρυτίδων. Προλαμβάνει τα σημάδια της φωτογήρανσης και προστατεύει από δυσχρωμίες που δημιουργούνται από την έκθεση στον ήλιο. Εξασφαλίζει υψηλή  προστασία και ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, καλύπτοντας δυσχρωμίες, σημάδια και δερματικές ατέλειες, ενώ το χρώμα παραμένει σταθερό και αναλλοίωτο για πολλές ώρες.

Lierac Sunissime BB Λεπτόρευστη Κρέμα Προστασίας SPF 30

Αν πάλι, η ανάγκη για αντιγήρανση είναι μέσα στις πρώτες μέριμνες για την επιδερμίδα σου, τότε η κρέμα ολικής αντιγήρανσης, αντηλιακής προστασίας & τόνωσης Sunissime με SPF30 της Lierac είναι αυτή που θα τονώσει την επιδερμίδα σου, προσφέροντάς της παράλληλα άμεσο αποτέλεσμα φυσικής λάμψης. Κι αυτό χάρη στην τεχνολογία Global Protect Energy που προσφέρει αντηλιακή προστασία εξαιρετικά ευρέος φάσματος (UVA, UVB, Ορατή και Υπέρυθρη ακτινοβολία) έπειτα στο υαλουρονικό οξύ που ενυδατώνει και επαναπυκνώνει την επιδερμίδα (καθώς ξηραίνεται από τον ήλιο) αλλά και στο πεπτίδιο ενεργοποίησης του μαυρίσματος που συμβάλλει σε ένα λαμπερό, ομοιόμορφο μαύρισμα, χωρίς κηλίδες. Plus: έχει απίστευτα καλοκαιρινό άρωμα.

Intermed Luxurious Sun Care Silk Cover With Hyaluronic Acid SPF50

Υψηλή αντηλιακή προστασία, ανάπλαση προσώπου και ήπια κάλυψη: τα τρία βασικά χαρακτηριστικά της. Η εξειδικευμένη της σύνθεση, εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ, σφραγίζει την υγρασία της επιδερμίδας ενισχύοντας τη φυσική αναπλαστική ικανότητα του δέρματος. Χάρη στη Βιταμίνη Ε που περιέχει, προσφέρει ισχυρή αντιγηραντική προστασία και ενυδάτωση της επιδερμίδας. Προλαμβάνει τη φωτογήρανση και τις δυσχρωμίες εξαιτίας της ηλιακής ακτινοβολίας.
 

Lancôme Soleil Bronzer SPF 50 BB Crème

Προστατεύει την επιδερμίδα από τα εμφανή σημάδια της πρόωρης γήρανσης και διατηρεί τη λάμψη του μαυρίσματος, συνδυάζοντας τις προηγμένες προστατευτικές λειτουργίες μιας αντηλιακής κρέμας υψηλής προστασίας με το αποτέλεσμα ενός ελαφρύ foundation. Το προηγμένο σύστημα φίλτρων UVA-UVB ευρέως φάσματος με Βιταμίνη E, καθώς και μια τριλογία πολύτιμων ελαίων αγκαλιάζουν την επιδερμίδα με ένα προστατευτικό πέπλο ομορφιάς.

Bioderma, Photoderm NUDE Touch SPF 50+ Golden

Ο συνδυασμός φυσικών φίλτρων UVA / UVB και η ευρεσιτεχνία Cellular Bioprotection ™, προστατεύουν άμεσα και μόνιμα το δέρμα από τις βλαβερές επιδράσεις των υπεριωδών ακτίνων του ήλιου, ενώ παράλληλα ενεργοποιούν τις φυσικές άμυνες του δέρματος, προστατεύοντας τα κύτταρα και καταπολεμώντας την πρόωρη γήρανση του δέρματος. Το καλύτερο; Μετά την εφαρμογή, η λεπτόρρευστη υφή της μεταμορφώνεται σε ματ αποτέλεσμα πούδρας, επιτρέποντας την ομοιόμορφη κατανομή των χρωστικών και των φίλτρων στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Άμεση αποτελεσματικότητα με ματ αποτέλεσμα και αντιμετώπιση των ατελειών. Τι άλλο θέλεις;
 

Κορρές, Γιαούρτι , Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου με Χρώμα και SPF 30

Με ενυδατική δράση, προσφέρει προστασία από το ηλιακό φάσμα UVA/ UVB αλλά και από τις ακτίνες IR, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει ομοιόμορφο τόνο. Το γιαούρτι, φυσική πηγή λακτόζης, πρωτεϊνών, ιχνοστοιχείων και βιταμινών, αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας στις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας, προσφέροντας στο τέλος μια απολαυστική αίσθηση δροσιάς.

Apivita, Κρέμα Προσώπου Ελαφριάς Υφής Εξισορρόπησης της Λιπαρότητας με Χρώμα SPF 30

 

Με ελαφριά υφή και χρώμα που δε βαραίνει την επιδερμίδα, συμβάλλει στην  εξισορρόπηση της λιπαρότητας, ενώ παράλληλα, τα φυσικά και οργανικά φίλτρα προστατεύουν αποτελεσματικά από την UVA & UVB ακτινοβολία. Το καινοτόμο σύμπλοκο 3D PRO-ALGAE® διατηρεί την τρισδιάστατη δομή της επιδερμίδας, καθώς προστατεύει την πυκνότητα και την ελαστικότητά της κάτω από τον ήλιο, προσφέροντας εξαιρετική δράση κατά της φωτογήρανσης, την Νο1 αιτία πρόωρης γήρανσης.

Extra Tip: Και μην ξεχνάς, η υπερβολική έκθεση στον ήλιο αποτελεί σοβαρή απειλή για την υγεία.

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/rosiehw