ΜΟΔΑ

H πιο ακριβή επένδυση που θα έπρεπε να κάνεις ανάλογα με το ζώδιό σου

Πιθανόν αυτή η στιλιστική συμβουλή να ακούγεται σαν χαλασμένος δίσκος: αντί να σπαταλάς τα χρήματά σου σε τόνους από ρούχα και αξεσουάρ από μαγαζιά μαζικής παραγωγής, κάνε οικονομία για κάτι ποιοτικό -δηλαδή μία κομψή επένδυση που θα κρατήσει για τα επόμενα χρόνια. Άλλωστε το πραγματικό στιλ είναι διαχρονικό.

Ενώ μπορεί να σου αρέσει η ιδέα του να έχεις κάτι ακριβό στη ντουλάπα σου, μπορεί να είναι δύσκολο να αποφασίσεις την επόμενη αγορά σου. Εδώ, λοιπόν, έρχεται το ωροσκόπιό σου για να βοηθήσει. Ξανά.

Μπορεί το ζώδιό σου να είναι περιπετειώδες και έτσι να σου ταιριάζει απόλυτα ένα statement κομμάτι. Ή θα μπορούσες να ακολουθήσεις τις παραδόσεις, που θα σε οδηγήσουν σε κάτι πραγματικά διαχρονικό. Ο,τι ζώδιο κι αν είσαι, θα βρεις τη πρότασή μας παρακάτω.

Κριός

Τι λάθος υπάρχει στο να είσαι άνετη, Κριέ; Τίποτα, απολύτως. Δώσε στα looks σου κάτι που θα προβάλλει δύναμη και δείξε πως είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις ο,τι σου φέρει η ζωή: μία διαχρονική γόβα.

Ταύρος

Σου αρέσουν τα ακριβά πράγματα, αλλά είσαι και πολύ κλασσική, Τάυρε. Όταν βγαίνεις για ψώνια θέλεις να είσαι σίγουρη πως η επένδυσή σου θα το αξίζει -οπότε γιατί αυτή η επένδυση να μην είναι μία ακριβή και καλή τσάντα; Μείνε σε αυτές που δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα και θα μαζεύεις κοπλιμέντα για μια ζωή.

Δίδυμος

Ανεξάρτητα με την ηλικία σου, Δίδυμε, έχεις πάντα ένα νεανικό vibe και η μεγάλη σου επένδυση θα πρέπει να είναι τόσο κομψή όσο εσύ. Ο συνδυασμός αυτός μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα: ένα δερμάτινο τζάκετ, το οποίο μπορείς να φορέσεις με φορέματα, τζιν, ακόμα και νυφικό, αφού θα ταιριάζει στο στιλ σου, ο,τι διάθεση και να έχεις.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι λατρεύουν το σπίτι τους -πράγμα που σημαίνει πως δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για ‘σένα από το να κάθεσαι με οικογένεια και φίλους μέσα σε ένα άνετο τζιν. Επίσης, ξέρεις να κάνεις έξυπνα ψώνια και θα θέλεις να σιγουρέψεις πως θα χρησιμοποιείς τη μεγάλη σου αγορά όλη την ώρα.

Λέων

Στους Λέοντες αρέσει να είναι το κέντρο της προσοχής, οπότε ένα ζευγάρι παπούτσια που τραβούν τα βλέμματα θα είναι μία εξαιρετική προσθήκη στη ντουλάπα σου. Εμπλούτισε ένα απλό φόρεμα, τζιν -με οτιδήποτε το συνδυάσεις- και άσε να κοπλιμέντα να πέσουν βροχή.

Παρθένος

Δίνεις ιδιαίτερη σημασία στη λεπτομέρεια, Παρθένε, έχεις κριτική σκέψη και καταφέρνεις ο,τι βάλεις κατά νου. Οπότε δεν πειράζει να διαχειρίζεσαι τον χρόνο σου -στιλάτα!- με ένα εξαιρετικό ρολόι. Τώρα θα είσαι στην ώρα σου στα πάντα!

Ζυγός

Οι Ζυγοί μπορούν να γίνουν λίγο αναποφάσιστοι αλλά συνήθως είναι καλόβουλοι και -όπως δείχνει και το σύμβολό τους- λατρεύουν την ισορροπία και την αρμονία. Ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια που θα ταιριάξουν με όλα, είναι ο,τι καλύτερο για ‘σένα.

Σκορπιός

Αν έπρεπε να σε περιγράψουμε με μία λέξη, Σκορπιέ, αυτή θα ήταν ακριβής. Είσαι δυναμική, πάντα έχεις τον έλεγχο, προσπαθείς για την επιτυχία -γι’ αυτό και ένα ποιοτικό blazer θα ταίριαζε τέλεια με το lifestyle σου. Θα συνδυάζεται εύκολα με όλα και είναι κατάλληλο για το γραφείο.

Τοξότης

Δύο λόγοι που ένα κλασσικό, μαύρο φόρεμα είναι η σωστή επιλογή για έναν Τοξότη; Συχνά, κοιτάς τη γενική εικόνα -σκέψου όλα τα μέρη που μπορείς να το φορέσεις!- αλλά τείνεις να κολλησιεργείς. Με αυτή την αγορά θα είσαι πάντα έτοιμη για το επόμενο event, απλά ανανέωσε το look σου με αξεσουάρ!

Αιγόκερως

Είσαι πρακτική και προσεκτική, Αιγόκερε, δεν θα περιμέναμε ποτέ να σπαταλήσεις τα δύσκολα κερδισμένα χρήματά σου σε κάτι που δεν χρειάζεσαι πραγματικά. Γι’ αυτό -και αφού ο καλοκαιρινός ήλιος ήδη καίει- κάνε δώρο στον εαυτό σου ένα καλό ζευγάρι γυαλιών ηλίου και μπλόκαρε αυτές τις ακτίνες. Ξέρουμε οτι θα αργήσεις να τα χάσεις -το να είσαι προσεκτική είναι μία από τις καλύτερες ιδιότητές σου.

Υδροχόος

Σου αρέσει να ανήκεις σε ομάδες, Υδροχόε, οπότε δεν θα ήταν ασύνηθες να σε βρει κανείς με τους φίλους σου για φαγητό. Ένα πορτοφόλι που θα κρατήσει για χρόνια και μπορείς να το κουβαλάς εύκολα όταν ταξιδεύεις, θα αξίζει τα έξτρα χρήματα.

Ιχθύς

Οι Ιχθύες είναι αυτοί οι αυθόρμητοι άνθρωποι που θα πάρεις τηλέφωνο όταν έχεις όρεξη για περιπέτεια -και δεν μπορείς να έχεις μία σωστή περιπέτεια φορώντας τακούνια. Πάρε στον εαυτό σου ένα ζευγάρι flat παπούτσια και θα είσαι έτοιμη για όλα, νιώθοντας άνετα και όμορφα.