CHRISTMAS LOOK

5 γιορτινά outfits με ρούχα που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου

Επιτέλους έφτασαν τα Χριστούγεννα. Αυτό ίσως σημαίνει τρέξιμο, ετοιμασίες για άλλους τελευταία μέρα πριν την άδεια στο γραφείο. Ό,τι απ' όλα κι αν σου συμβαίνει όμως πιθανότατα το βράδυ κάτι περιμένεις, κάτι έχεις κανονίσει ή απλά θα αποφασίσεις την τελευταία στιγμή. Αυτό που δεν πρέπει να συμβεί είναι να σου χαλάσει η διάθεση την ώρα που ετοιμάζεσαι γιατί απλά δεν ξέρεις τι να φορέσεις. Δεν πρόλαβες να σκεφτείς ή να πάρεις κάτι αλλά σίγουρα δεν είναι άδεια η ντουλάπα σου.

Τα παρακάτω looks θα σε βοηθήσουν αρκετά, να ξεθάψεις από τη μνήμη και την ντουλάπα σου κομμάτια που έχεις ξεχάσει αλλά και να βρεις χρήσεις σε άλλα που φοράς καθημερινά και δε σου περνά από το μυαλό πως είναι κατάλληλα για το ρεβεγιόν.

Δεν μπορεί να μην έχεις ήδη πάρει ένα sequin κομμάτι. Είναι παντού γύρω σου και δεν περνούν απαρατήρητα. Αν λοιπόν, το ρεβεγιόν σήμερα δεν έχει συγκεκριμένο dress code, φόρεσέ το με ένα τζιν παντελόνι και ψηλοτάκουνες γόβες ή πέδιλα και είσαι έτοιμη είτε είσαι καλεσμένη σε σπίτι, είτε βγεις έξω.

Το animal print φόρεμά σου θα πάρει glam διάσταση αμέσως, αρκεί να το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά παπούτσια. Παίξε με τις χρωματικές αντιθέσεις και αξιοποίησε το πιο καλό ζευγάρι που έχεις στην ντουλάπα σου.

Η statement φούστα που βλέπεις κάθε μέρα στην ντουλάπα σου και περιμένεις την κατάλληλη στιγμή να τη φορέσεις, μάλλον έφτασε. Φόρεσέ τη με ένα απλό t-shirt ή ένα ζιβάγκο και μία ζακέτα από πάνω, ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι booties και βάλε μία ζώνη ψηλά στη μέση για να την τονίσεις.

Το μαύρο φόρεμα που έχεις χρόνια στην ντουλάπα και σου πάει πολύ μπορεί να ανανεωθεί αμέσως, βάζοντας από πάνω ένα διάφανο φόρεμα, τύπου κιμονό ή μία εντυπωσιακή μακριά ζακέτα. Τα παπούτσια και τα αξεσουάρ θα δώσουν το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα για να είσαι έτοιμη στο ρεβεγιόν.

Φόρα απλά το κοστούμι σου ή αυτοσχεδίασε συνδυάζοντας ένα μαύρο παντελόνι με ένα πιο glam σακάκι. Αν μπορείς να μη βάλεις τίποτα μέσα από το σακάκι κι εκείνο να στέκεται σωστά, τότε τόλμησέ το. Αν όχι, τότε πρόσθεσε ένα bandeau ή ένα body για να νιώθεις άνετα όπου κι αν πας σήμερα.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/tineandreaa