CHRISTY THEORIES

Τα παπούτσια που θα φορέσεις στις γιορτές και τα αξεσουάρ που θα τα συνοδεύσουν

24Media

Τα παπούτσια και τα αξεσουάρ είναι πάντα καθοριστικοί παράγοντας για να έχεις ένα απόλυτα πετυχημένο outfit. Αυτό ισχύει σε μεγαλύτερο βαθμό, όταν πρόκειται για επίσημα outfits, όπως τα γιορτινά. Τόσο τα παπούτσια όσο οι τσάντες και τα κοσμήματα είναι ικανά να αναδείξουν ακόμα κι ένα απλό outfit που χωρίς αυτά θα έμοιαζε αδιάφορο και βαρετό. 

Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

Styling: Έφη Καρύδη

Έτσι λοιπόν, μαζί με την στιλίστρια Έφη Καρύδη, δημιουργήσαμε έξι διαφορετικά combos (παπούτσια + τσάντες + κοσμήματα) που κάλλιστα μπορούν να συνοδεύσουν το party look σου. Είτε αυτό είναι ένα απλό μαύρο φόρεμα, είτε ένα sparkling outfit, κάποια από αυτά θα σου ταιριάξουν. Το ζητούμενο είναι να αντιπροσωπεύουν το στιλιστικό σου χαρακτήρα για να νιώσεις καλά φορώντας τα και το αποτέλεσμα να σε κάνει να λάμπεις.

Sophisticated touch

24Media

Velvet pouch La Chaine, μπροκάρ mules Stathis Samantas

Sophisticated και πολυτελείς νότες για ένα classy αποτέλεσμα που θα μεταμορφώσει ένα αυστηρό androgynous look ή ακόμα κι ένα απλό φόρεμα σε ένα εξαιρετικό look, ιδανικό για τις γιορτινές μέρες.

Sexy εσάνς

24Media

High-heel mules, Pedro Garcia

Μία sexy εσάνς και αρκετό στιλιστικό ενδιαφέρον θα έχει το outfit που θα επιλέξεις να φορέσεις με την leopard faux γούνα σου κι ένα ζευγάρι σατέν mules σε βαθύ μοβ χρώμα, το οποίο δύσκολα θα περάσει απαρατήρητο. 

Classy πινελιές

24Media

Ψηλοτάκουνα παπούτσια Tsakiris Mallas, clutch & pendant Accessorize

Η κομψότητα συνδυάζεται με τα hot trends και το leopard απολαμβάνει την πιο glam εκδοχή του. Ένα ιδιαίτερο ζευγάρι παπούτσια συνδυάζεται πάντα με ένα πιο απλό clutch έτσι ώστε να υπάρχει ισορροπία. Λίγη λάμψη με ένα κόσμημα είναι πάντα ευπρόσδεκτη, ειδικά λόγω της περιόδου.

Disco girl

24Media

Ψηλοτάκουνα booties Envie shoes, belt bag Pull & Bear

Αν είσαι από εκείνα τα κορίτσια που τους αρέσει το glam αλλά προτιμούν πάντα την πιο ήπια εκδοχή του, τότε τα ψηλοτάκουνα booties κι ένα sequin belt bag είναι ο ιδανικό συνδυασμός για το cool, γιορτινό σου outfit.

Party glam

24Media

Κόκκινα booties Envie shoes, clutch Accessorize

Κόκκινο κι ασημί για εσένα που θες ένα έντονο αποτέλεσμα, λαμπερό και στιλάτο. Μπορείς να τα συνδυάσεις με ένα jumpsuit, με το κοστούμι σου ή με ένα mini φόρεμα για sexy αποτέλεσμα.

Girly mood

24Media

 Σατέν μπαρέτες Pedro Garcia, clutch Accessorize

Για να ολοκληρώσεις ένα ρομαντικό outfit, χωρίς όμως να του στερήσεις την απαραίτητη λάμψη, αυτό είναι το ιδανικό combo. Κομψά flat shoes και ένα sparkling clutch για να χαρίσει ένταση στο τελικό look.