CHRISTMAS LOOK

3 outfits που θα αντικαταστήσουν επάξια το μαύρο σου φόρεμα

Η πρώτη -κι αν χρειαστεί- η τελευταία επιλογή σου για τα γιορτινά looks είναι το μαύρο φόρεμα. Έχεις ένα στην ντουλάπα σου που σου πάει πολύ και με κάποιο τρόπο μαγικό προσαρμόζεται στις στιλιστικές απαιτήσεις που έχεις για κάθε περίσταση. Φέτος όμως, μπορείς λίγο να ξεφύγεις από αυτό, αν θες και δεν εννοώ να το αντικαταστήσεις με ένα άλλο μαύρο φόρεμα. Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές, εξίσου στιλάτες που επίσης δέχονται τις προσωπικές στιλιστικές σου πινελιές.

Δεν θα σου πω να βγεις εκτός του safety mode που σου προσφέρει ένα μαύρο φόρεμα, απλά θα σου προτείνω μερικές εναλλακτικές που θα είναι εξίσου κομψές κι εύκολες στο να προσαρμοστούν στο στιλ και στις ανάγκες σου.

Jumpsuit

attrattivo x Tamta – 129,90€

Μία από τις επιλογές που κάλλιστα θα σε συνοδεύσει στο ρεβεγιόν με τα κατάλληλα αξεσουάρ, ενώ δεν θα μείνει κλεισμένη στην ντουλάπα μέχρι την επόμενη επίσημη περίσταση.

Blazer dress

Zara 49.95€

Μοιάζει με φόρεμα αλλά δεν είναι ακριβώς αυτό που έχεις στο μυαλό σου όταν σκέφτεσαι το LBD. Μπορείς να το φορέσεις μόνο του, να το συνδυάσεις με ένα glam καλσόν, να το φορέσεις με μία πολύ κοντή φούστα με παγιέτες που θα φαίνεται ελαφρώς στο τελείωμα ή και με τα biker leggings σου.

Κοστούμι

Σακάκι & παντελόνι Asos – 217,20€

Το άφησα τελευταίο, αν και πιστεύω ότι είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις φέτος για τα party looks σου. Επίσης, επειδή πρόκειται για ένα two-piece outfit, μπορείς να φορέσεις τα κομμάτια του ξεχωριστά, δημιουργώντας αμέσως μία καλή βάση για δύο επιπλέον outfits.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/zinafashionvibe