VIRAL

Θυμάσαι “το φόρεμα”; Τώρα το internet δεν μπορεί να αποφασίσει τι χρώμα είναι αυτή η τσάντα

Όλοι θυμόμαστε τη στιγμή που είδαμε πρώτη φορά 'το φόρεμα' -ή αλλιώς #theDress. Σε περίπτωση όμως που δεν θυμάσαι (και απορούμε πώς), στις αρχές του 2015, μία φωτογραφία ενός φορέματος εμφανίστηκε στο internet και έγινε viral αφού ο κόσμος δεν μπορούσε να αποφασίσει αν είναι μπλε και μαύρο ή λευκό και χρυσό (επιμένουμε στο μπλε και μαύρο).

Άλλαζε κάθε φορά που το κοιτούσες και τώρα το ίδιο πράγμα συμβαίνει σε έναν Twitter λογαριασμό (@whyofcorso) που ανέβασε μία φωτογραφία με την καινούρια της υποτιθέμενα μπλε τσάντα Kate Spade.

 

Αμέσως οι χρήστες του Twitter άρχισαν να σχολιάζουν περί του χρώματος της τσάντας.

 

Η χρήστης @whyofcorso που προφανώς βλέπει την τσάντα σε πραγματικό χρόνο, ισχυρίζεται πως είναι μπλε (Mystic Blue για την ακρίβεια) ενώ οι περισσότεροι την βλέπουν λευκή. Μία ακόμα φωτογραφία δείχνει την τσάντα σε εντελώς άλλο φως που το χρώμα της είναι ξεκάθαρα μπλε, αποδεικνύοντας πως το μπέρδεμα είχε να κάνει με το exposure της φωτογραφίας.

 

Ευτυχώς αυτή τη φορά ο πλανήτης δεν έχει τρελαθεί με το θέμα όσο με το φόρεμα και η απάντηση περί χρώματος της τσάντας είναι σίγουρα μπλε. Πράγμα που δεν σημαίνει απαραίτητα πως ο κόσμος θα σταματήσει να το συζητάει για τις επόμενες βδομάδες.