CELEBRITY STYLE

Η Marion Cotillard ξαναχτυπά: Φοράει σορτς στο κόκκινο χαλί κι έχουν έρθει τα πάνω-κάτω

Vianney Le Caer/Invision/AP

Για κάποιες επώνυμες γυναίκες, οι εμφανίσεις που κάνουν στο κόκκινο χαλί είναι απλά για να δείχνουν όμορφες. Για άλλες, σκοπός τους είναι να φορέσουν ένα σέξι ρούχο δείχνοντας το καλλίγραμμο σώμα τους για το οποίο έχουν δουλέψει σκληρά.Μερικές άλλες, παίρνουν τη μόδα πιο σοβαρά, θέλοντας να κάνουν κάποια «δήλωση» μέσα από το σύνολό τους. Είτε θέλουν να κάνουν μία δήλωση πολιτικού περιεχομένου, είτε απλά θέλουν να σπάσουν τους κανόνες της μόδας. Στην τελευταία κατηγορία, συχνά βρίσκεται και η Marion Cotillard.

Με διακριτικό και έμμεσο τρόπο, η Γαλλίδα ηθοποιός έχει «χτίσει» την εικόνα μιας γυναίκας που ό,τι φοράει, φαίνεται να το ευχαριστιέται και να νιώθει καλά μέσα σ’ αυτό. Ίσως γι’ αυτό και κάπως αβίαστα να «σπάει» τους κανόνες της μόδας. Επειδή στο μυαλό της, δεν κάνει κάτι για να προκαλέσει ή για να «ταράξει» τα νερά, απλά φοράει κάτι που την εκφράζει και τελικά απολαμβάνει. Κάπως έτσι πρέπει να αντιμετώπισε και την πρόσφατη εμφάνισή της στις Κάννες.

Vianney Le Caer/Invision/AP

Vianney Le Caer/Invision/AP

Η Cotillard μετά από το vintage σύνολο Chanel που φόρεσε πριν λίγες ημέρες, μια εμφάνιση που δίχασε για το αν θεωρείται stylish ή όχι, τώρα φοράει ένα ρούχο το οποίο για άλλη μια φορά προκαλεί το ενδιαφέρον. Με ένα εκπληκτικό denim κιμονό, μαύρο πλεκτό crop τοπ και σορτς (ναι, καλά διάβασες) η ηθοποιός έκλεψε την παράσταση με το Balmain σύνολό της.

Vianney Le Caer/Invision/AP

Vianney Le Caer/Invision/AP

Διάβασε ακόμη: H Marion Cotillard με την πιο ανατρεπτική (αλά Grease) εμφάνιση στις Κάννες

Vianney Le Caer/Invision/AP

Vianney Le Caer/Invision/AP

Δες ακόμη: Κάννες 2019: Η Marion Cotillard δείχνει τον αφαλό της και διχάζει. Μας αρέσει το look ή όχι;

Πέρα από το αριστουργηματικό τζιν κιμονό, το ενδιαφέρον τράβηξαν τα σορτς της Cotillard ένα ρούχο που ομολογουμένως δεν συνηθίζουμε να βλέπουμε να φορούν γυναίκες στο κόκκινο χαλί. Αλλά όπως είπαμε, η Cotillard δε φοράει κάτι επειδή είναι «της μόδας» ή για να προκαλέσει (ΟΚ, σε αυτή την περίπτωση ήξερε ότι θα προκαλέσει). Ό,τι φοράει το υποστηρίζει και το φανταστικό της υπόθεσης; Καταφέρνει να πείσει κι εμάς να δοκιμάσουμε τα ρούχα που φοράει.

Με το καλοκαιράκι να είναι just around the corner, η Marion μας υπενθυμίζει ότι ένα σορτς είναι από τα must της γκαρνταρόμπας μας αυτή τη σεζόν. Απλά, μη τα συνδυάσεις με peep-toe μποτάκια, όπως η Marion Cotillard. To μόνο faux pas της εμφάνισής της.

Σορτς με εξωτερική πιέτα, H&M

Tζιν σορτς με ζώνη στη μέση, attrattivo

Βερμούδα σε «πετσετέ» ύφασμα, Sugarfree

Σορτς σε animal print μοτίβο, Marks & Spencer

Σορτς με φλοράλ τύπωμα, MANGO

Κεντρική φωτογραφία: Vianney Le Caer/Invision/AP