STYLING TIPS

Οι τάσεις στις τσάντες που θα κρατήσεις το 2019

Μπορεί η σεζόν στη μόδα ουσιαστικά να συνεχίζεται απλά με την έλευση του 2019, ωστόσο είναι δύσκολο να μην υπάρξουν μερικές αλλαγές. Σίγουρα θα αρχίσεις να σκέφτεσαι περισσότερο τα ανοιξιάτικα trends και είναι λογικό, όσα γίνεται να τα μεταφέρεις στο τωρινό street style σου. Αυτό μπορεί να είναι λίγο δύσκολο με τα ρούχα, εξαιτίας των καιρικών συνθηκών, αλλά όχι με τα αξεσουάρ.

Η τσάντα, για παράδειγμα, είναι ένα από αυτά που μπορείς κάλλιστα να ανανεώσεις από τώρα. Να κρατήσεις ό,τι σου άρεσε από το 2018, να προσθέσεις ό,τι θα μάθεις από το 2019 και φυσικά να κάνεις ένα update στη συλλογή σου. Αν προτίθεσαι λοιπόν, να δώσεις μία νέα πνοή στη συλλογή με τις τσάντες, τότε δες που να στραφείς για να είσαι ενημερωμένη και στιλάτη τη νέα χρονιά.

Tiny bags

Οι μικροσκοπικές τσάντες ήρθαν για να μείνουν. Μπορεί να μην είναι πρακτικές, αλλά είναι τόσο στιλάτες. Εξάλλου δεν χρειάζεσαι πάντα μία μικρή περιουσία όταν βγαίνεις από το σπίτι, ενώ το στιλ το έχεις πάντα ανάγκη.

Quilted belt bags

Τα belt bags δε θα φύγουν εύκολα. Ανανεώνονται και πλέον κυριαρχεί η quilted εκδοχή, όπως η διάφανη που έχεις ήδη φορέσει αρκετά.

Round bags

Οι στρογγυλές τσάντες θα έρθουν για να αφήσουν τις πιο αυστηρές σε σχήμα τσάντες να πάρουν μία ανάσα. Θα θυμάσαι τις παραλληλόγραμμες σίγουρα και τις τετραγωνισμένες. Φυσικά δε θέλει κανείς να τις ξεχάσεις, απλά να τις αφήσεις για λίγο στην ντουλάπα σου για χάρη μίας στρογγυλής.

Oversized tote bags

Όσες θέλετε να κρατάτε τη μεγάλη σας τσάντα γιατί είναι και πρακτική και στιλάτη, τότε προτίμησε μία tote bag σε μία oversized εκδοχή που θα συνοδεύει με ευκολία όλα τα everyday outfits σου.

Convertible shoulder bags

Πρόκειται για μία κατηγορία που δε φεύγει ποτέ από τα trends, ωστόσο αυτή τη σεζόν καλό είναι να επενδύσεις σε μία με ένα ρυθμιζόμενο λουράκι. Έτσι θα μπορείς να την κρατάς σαν clutch, να την φοράς στον έναν ώμο ή σαν cross body bag. Αυτό σημαίνει αυτόματα ότι θα την συνδυάζεις πολύ εύκολα με τα περισσότερα από τα outfits σου.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/thestyleograph