STREET STYLE

Οι designer bags που θα λατρέψουν οι fashionistas το φθινόπωρο

Ξέρω, ακόμα βρίσκεσαι σε παραλίες ή εκεί τρέχει ο νους και εγώ μαζί σου. Αλλά, η νέα σεζόν δεν είναι πολύ μακριά, τουλάχιστον στιλιστικά. Μπορεί στην Ελλάδα, να αργούμε λίγο να νιώσουμε το φθινόπωρο, τα trends όμως δεν περιμένουν. Έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους και στο street style και μερικές προβλέψεις μπορούν να γίνουν.

Σήμερα, θα ασχοληθούμε με τις τσάντες και μάλιστα αυτές των μεγάλων οίκων που μπορεί να μην απευθύνονται στο δικό μας budget, σίγουρα όμως δίνουν το σημάδι για την τάση που θα κυριαρχήσει. Εξάλλου, η γνώση δεν είναι ποτέ περιττή και φυσικά τίποτα κακό δεν έχει το να θαυμάσεις τα μικρά αριστουργήματα των διάσημων οίκων, 4 από τα οποία θα δεις παρακάτω τώρα και όλη την επόμενη σεζόν στο street style.

Chloé – Tess Bag

Ο γαλλικός οίκος για ακόμα μία χρονιά θα πρωταγωνιστήσει στο street style και θα κάνει όλα τα fashion girls να ερωτευτούν την Tess Bag που θα κρατούν από το πρωί ως το βράδυ.

Gucci – Laminated Bag

Ο οίκος Gucci δε θα μπορούσε να λείπει από το προσκήνιο και εκτός από τις παραλλαγές του κλασσικού σχεδίου της, εικάζω ότι την επόμενη σεζόν οι πολύχρωμες Laminated bags θα γίνουν αντικείμενο πόθου πολλών γυναικών – κι όχι άδικα εδώ που τα λέμε.

Dior – Saddle Bag

Η iconic Saddle Bag του οίκου Dior έχει ήδη γίνει αντικείμενο λατρείας με πολλές celebrities να την έχουν ήδη τιμήσει. Αναμένεται, η φήμη της να εξαπλωθεί ακόμα περισσότερο τη σεζόν που ακολουθεί.

Loewe – Gate Bag

Μπορεί να μοιάζει κλασική, αλλά οι χρωματικοί συνδυασμοί που είναι φέτος διαθέσιμοι δε θα αφήσουν καμία ασυγκίνητη.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/stylesightworldwide