DIOR

Η μόδα κάνει κύκλους και φέρνει την Dior Saddle bag ξανά στο προσκήνιο

Ίσως θυμάσαι την Carrie Bradshaw (κατά κόσμο Sarah Jessica Parker) από το Sex & the City, να κρατά την iconic τσάντα του οίκου Dior και να έχεις κάνει συνειρμικά τη σύνδεση, βλέποντάς την ξανά στα χέρια των πιο διάσημων IT girls παγκοσμίως. Η Saddle bag του γαλλικού οίκου Dior που είχε κάνει την εμφάνισή της στα late '90s με την νέα χιλιετία να την αποθεώνει, λίγο ξεχάστηκε έπειτα και τώρα η Maria Grazia Chiuri την επαναφέρει στην πιο σύγχρονη εκδοχή της.

Η Saddle bag είναι ένα από εκείνα τα εμβληματικά κομμάτια που καταφέρνει πάντα να παραμένει σύγχρονο. Είναι επίσης ένα από τα κομμάτια που συμβολίζει την σύγχρονη ιστορία του Dior.

A post shared by Dior Official (@dior) on

Πλέον, η Saddle bag είναι ένα από τα αγαπημένα fashion items όλων των fashionistas αλλά και πολλών celebrities που δεν παραλείπουν να τα την κρατούν στο street style τους. Από την Bella Hadid, την οποία δένουν δεσμοί με τον γαλλικό οίκο, μέχρι την Jessica Alba και την Miranda Kerr, η Dior Saddle είναι το νέο IT piece.

A post shared by Dior Official (@dior) on

 

Πρόκειται για ένα fashion item που όχι μόνο αποτελεί την απόδειξη ότι η μόδα μπορεί να έχει ταυτότητα και διάρκεια, αλλά ενισχύει την άποψη ότι τα φετινά trends είναι ένα μωσαϊκό άλλων που έρχονται από προηγούμενες δεκαετίες και παρουσιάζονται περίτεχνα πασπαλισμένα από τις απαιτήσεις του σύγχρονου στιλ και τον απαιτήσεων που το διέπουν.

A post shared by Dior Official (@dior) on

Την  iconic Saddle bag θα βρεις συλλογή του Dior γαι το φθινόπωρο και τον χειμώνα του ’18 και του ’19 σε διάφορες εκδοχές που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Ντυμένη με το logo του οίκου ή δερμάτινη, η Saddle bag θα μεσουρανήσει στα πιο stylish street looks, ενώ αναμένουμε να δούμε ακόμα πιο δημιουργικούς συνδυασμούς με την αυτή την τσάντα, που θα την ανεβάσει ακόμα πιο ψηλά στη λίστα με τα Most Wanted fashion items.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/dior