STREET STYLE

5 outfits που θα σε πείσουν να αγοράσεις μία λευκή τσάντα

Αυτόν τον χειμώνα, το λευκό χρώμα έχει την τιμητική του. Όχι ότι τις περασμένες σεζόν δεν το έβλεπες πουθενά, απλά φέτος έχω την αίσθηση ότι έχει αναβαθμιστεί αρκετά και κατέχει πλέον τη θέση που του αξίζει. Ενώ στα ρούχα, το λευκό είναι σχετικά εύκολο να το επιλέξεις, στα παπούτσια και τις τσάντες ίσως το σκεφτείς και δεύτερη φορά. Πρόσφατα είχαμε μιλήσει για τις λευκές μπότες και νομίζω έχει πειστεί ότι δεν είναι πολύ δύσκολο να τις συνδυάσεις. Το ίδιο ισχύει για όλα τα παπούτσια σε αυτό το χρώμα και το επόμενο βήμα είναι να δείξεις εμπιστοσύνη σε μία λευκή τσάντα.

Το πιθανότερο είναι ότι μία λευκή τσάντα δεν ποτέ στις προτεραιότητές σου. Οι ανοιχτόχρωμη επιλογή είναι συνήθως αποχρώσεις του μπεζ, οι οποίες προφανώς και είναι ευκολότερο να ενταχθούν στη συλλογή σου και να ολοκληρώσουν πολλά από τα outfits σου. Ωστόσο, αυτή τη σεζόν πρέπει να δώσεις μία ευκαιρία στη λευκή τσάντα, η οποία με βάση τα υπόλοιπα color trends είναι πολύ εύκολο να βρει μία θέση στο καθημερινό σου street style.

Ο πιο εύκολος τρόπος για να κάνεις την αρχή με την λευκή τσάντα είναι να την συνδυάσεις με ένα ασπρόμαυρο outfit.

Προτίμησέ τη σε ένα μικρό μέγεθος – το οποίο φέτος είναι τάση- για να μπορείς εύκολα να την συνδυάζεις με τα καθημερινά αλλά και τα πιο επίσημα looks.

Χρησιμοποίησε τη λευκή τσάντα σε μονόχρωμα outfits για να πετύχεις μία διακριτική αντίθεση.

Φυσικά, ένα total white outfit είναι ιδανικό για να φιλοξενήσει την λευκή τσάντα σου για ένα classy αποτέλεσμα.

Είναι ιδανικό χρώμα τόσο για τα παπούτσια όσο και γαι την τσάντα, όταν πρόκειται να το ταιριάξεις με παστέλ αποχρώσεις που βρίσκονται ακόμα στα street trends.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/stylesightworldwide