FASHION TRENDS

Statement μανίκια: Η μεγαλύτερη τάση της σεζόν και 10 items για να την υιοθετήσεις

ΙmaxTree

Είμαι παιδί των ’80s. Γεννημένη στα τέλη του ’80 σε μια χώρα σαν την Ελλάδα που, όσον αφορά τη μόδα τουλάχιστον, οι τάσεις καθυστερούν μια δεκαετία, μπορείς να πεις ότι από μικρή ηλικία είχα ενστερνιστεί την εκπληκτική εκείνη εποχή που περιελάμβανε ψηλόμεσα, ξεβαμμένα τζιν, oversized πουλόβερ και σακάκια με έντονους ώμους που όλα φαινόνταν τόσο “bitchen” (σλανγκ της δεκαετίας) σε ένα κορίτσι σαν εμένα.

Διάβασε ακόμη: Αυτές είναι οι φθινοπωρινές τάσεις στα φορέματα. Θα τις λατρέψεις

Η αγάπη μου για τη μόδα του ’80 «επιβραβεύτηκε» το 2018, από τη στιγμή που η μόδα της χρυσής αυτής δεκαετίας έγινε η μεγαλύτερη πηγή έμπνευσης για όλα τα επερχόμενα trends της χρονιάς. Το ένα, λοιπόν, έφερε τ’ άλλο και μέσα από τα πολλά και διάφορα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη μόδα των eighties και τα οποία πολλοί σχεδιαστείς επέφεραν στις συλλογές τους με μια πιο σύγχρονη ματιά και το αποτέλεσμα αυτού, τα statement μανίκια να αποτελούν από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Με το trend αυτό να έχει ήδη αφήσει το στίγμα του τις προηγούμενες σεζόν, συνεχίζει και αυτή να προσφέρει μοναδικές και stylish εμφανίσεις.

Δες ακόμη: Οι τάσεις από τις πασαρέλες της Νέας Υόρκης μπορεί να ήταν προβλέψιμες αλλά έχουν μια σίγουρη θέση στην ντουλάπα μας

Μια ματιά να ρίξεις στη street style μόδα της Νέας Υόρκης εξάλλου, και οι εμφανίσεις των γυναικών αυτών μας επιβεβαίωσαν το γεγονός ότι η τάση των statement μανικιών δεν πρόκειται να «πάει» πουθενά το φθινόπωρο.

Ποιες είμαστε εμείς για να αμφισβητήσουμε το κομψό, urban εμπνευσμένο και σούπερ κουλ στιλ των νεοϋορκέζων γυναικών, γι’ αυτό και σου βρήκαμε 10 items με φουσκωτά μανίκια τα οποία είναι μια καλή αρχή για να υιοθετήσεις την τάση αυτή.

Εμπριμέ πουκαμίσα, ‘ALE

Κρουαζέ φόρεμα, ROTATE Birger Christensen

Toπ με παγιέτες, H&M

Μάξι φόρεμα με σούρα, ASOS

Πουκάμισο από ποπλίνα, Lee Mathews

Κοντή ολόσωμη φόρμα, Topshop

Μπλούζα με σουρωτά μανίκια, River Island

Blazer με πιέτες στο μανίκι, ZARA

Πουλόβερ πλεκτό, MANGO

Λεοπάρ φόρεμα, New Look

Kεντρική φωτογραφία: ImaxTree