STREET STYLE

Jogger pants: Η πιο άνετη τάση στα παντελόνια για τη φετινή σεζόν

Ίσως να τα θυμάστε από την ένδοξη εφηβεία, κάποιες άλλες που έχουν μνήμες από τα ‘90s θα τα έχετε συναντήσει κάποια στιγμή, ενώ υπάρχουν κι αυτές που απλά θα τα έχουν στο μυαλό τους ως ένα vintage κομμάτι. Ο λόγος για τα jogger pants που θα είναι οι φετινή έκπληξη που θα κάνει comeback από τα ‘90s.

Ουσιαστικά, πρόκειται για την νάιλον κυρίως φόρμα που έχει λάστιχο στο κάτω μέρος στον αστράγαλο. Από τη δεκαετία του ’90, όπου και έκαναν την εμφάνισή τους, αποτελούσαν ένα stylish sporty κομμάτι που προοριζόταν κυρίως για αθλητικό σκοπό. Τώρα όμως, που το athleisure έχει γίνει μία τάση που υιοθετείται από πολλές fashionistas και δε στερείται στιλ και θηλυκότητας, τα jogger pants φαίνεται ότι βρήκαν τη δική τους θέση στις τάσεις.

 

Έτσι, μετά τα track pants που αποθέωσε η Gigi Hadid και η Kendall Jenner αλλά και τα bike leggings που φορέθηκαν το καλοκαίρι από τις ίδιες, έρχονται τα jogger pants να κάνουν το δικό τους ντεμπούτο στην νέα τάξη των τάσεων, όπου η μόδα ανακυκλώνει τα κομμάτια της και τα εντάσσει σε ένα σύνολο σύγχρονων συνδυασμών και πιο απελευθερωμένων τάσεων. Κάποιοι τα εντάσσουν στο athleisure στιλ κι όχι άδικα. Ωστόσο ο τρόπος που μπορείς να τα φορέσεις δεν ακολουθεί απαραίτητα τους άτυπους κανόνες του τομέα αυτού. Όπως κι αν έχει όμως, αν ενδιαφέρεσαι γι’ αυτό το παντελόνι και θες να το δοκιμάσεις, τότε δες πώς μπορείς να το φορέσεις.

Μία από τις πιο κομψές εκδοχές για να κάνεις ένα κομψό outfit, χρησιμοποιώντας τα jogger pants.

Η Gigi Hadid σε μία πιο girly και sportive εκδοχή, φορά τα jogger pants σε ένα monochrome outfit.

Η Rita Ora σου δείχνει την σύνδεση που μπορεί να έχει η μόδα με sexy στοιχεία αλλά και άλλα από την athleisure αισθητική.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/oursecondskin