FASHION SHOW

Το TOMMYNOW show του Tommy Hilfiger ταξιδεύει ως το Παρίσι για την άνοιξη του ’19

Το εμπειρικό TOMMYNOW show για την άνοιξη του '19 του Tommy Hilfiger θα παρουσιαστεί στο Παρίσι στα πλαίσια της εβδομάδα μόδας, το Σάββατο 2 Μαρτίου, φέροντας τη μοναδική αυτή εμπειρία κοντά σε νέα κοινά. Η πλατφόρμα της Tommy Hilfiger’s “See Now, Buy Now”, συνεχίζει να εξελίσσεται μέσα από ένα καινοτόμο και βιωματικό περιεχόμενο συνδυασμένο με ζωντανές εμπειρίες προσβάσιμες τόσο σε εικονικά ακροατήρια παγκοσμίως όσο και σε αυτούς που συμμετέχουν προσωπικά. Αυτή η προσέγγιση αντικατοπτρίζει τη συνεχή δέσμευση του Tommy Hilfiger να φέρνει το TOMMYNOW σε νέες πόλεις και ακροατήρια σε όλο τον κόσμο. Μετά από τις επιτυχημένες παρουσίες του στη Σαγκάη για το Φθινόπωρο του 2018, στο Μιλάνο για την Άνοιξη του 2018, στο Λονδίνο για το Φθινόπωρο του 2017, στο Λος Άντζελες για την Άνοιξη του 2017 και στη Νέα Υόρκη για το Φθινόπωρο του 2016, όπου έκανε και το ντεμπούτο του.

«Το TOMMYNOW έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του brand μας, γιορτάζοντας την αισιόδοξη και την αποκλειστική ενέργειά μας με το κοινό σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Tommy Hilfiger. «Για την Άνοιξη του 2019, δεν μπορούμε να σκεφτούμε καλύτερο μέρος από το Παρίσι για την πρεμιέρα της πρώτης συλλογής TommyXZendaya. Το καινοτόμο βιωματικό show μας “See Now, Buy Now” θα συνδυάσει την αμερικανική κληρονομιά, την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση της Zendaya μαζί με τα εμβληματικά στοιχεία της πόλης προκειμένου να πραγματοποιήσουμε ένα πραγματικά αξέχαστο runway event.

 

Η πρώτη capsule συλλογή TommyXZendaya που σχεδιάστηκε από τον Tommy Hilfiger σε συνεργασία με την Αμερικανίδα ηθοποιό και νέα παγκόσμια πρέσβειρα του brand, Zendaya, θα κάνει το ντεμπούτο της στο βιωματικό event TOMMYNOW για την Άνοιξη του 2019. Η Zendaya, η οποία πρόσφατα πρωταγωνίστησε στις μεγάλες επιτυχίες Spider-Man: Homecoming και The Greatest Showman, φέρνει στη συλλογή αυτή τη μοναδική και γεμάτη αυτοπεποίθηση αίσθηση του στυλ της.

Μετά την μεγάλη επιτυχία των πέντε πρώτων TOMMYNOW shows, το βιωματικό event για την Άνοιξη του 2019 συνεχίζει να βασίζεται στο μοναδικό format της Tommy Hilfiger “See Now, Buy Now”. Όλα τα runway looks θα είναι διαθέσιμα προς πώληση μέσα από ένα δίκτυο καναλιών σε περισσότερες από 70 χώρες, συμπεριλαμβανομένων επιλεγμένων καταστημάτων TOMMY HILFIGER, συνεργατών χονδρικής και μέσων κοινωνικής δικτύωσης.