ΜΟΔΑ

Tips για να δημιουργήσεις τα πιο στιλάτα easywear outfits

Χάρη στο street style και στον τρόπο που υιοθετούνται οι τάσεις, τα outfits έχουν αρχίσει να γίνονται πιο ενδιαφέροντα. Τα trends μπλέκονται μεταξύ τους με πολλούς τρόπους και οι περιορισμοί στα πρέπει έχουν χαλαρώσει τόσο, ώστε είσαι ελεύθερη να δημιουργείς τους δικούς σου συνδυασμούς, που μπορείς να υποστηρίξεις, σε εκφράζουν και σε κάνουν να νιώθεις άνετα.

Αποτέλεσμα όλης αυτής της κατάστασης είναι η δημιουργία τάσεων όπως το pyjama ή το athleisure style που εκτός του ότι λειτουργούν πρακτικά στο καθημερινό σου ντύσιμο, σου δίνουν και την ευκαιρία να παίξεις με το στιλ και να χρησιμοποιείς διάφορα κομμάτια από τη συλλογή σου για να πετύχεις το αποτέλεσμα που θες. Αυτό λοιπόν, μπορεί να συμβεί πολύ εύκολα και με τα nightwear, δηλαδή τις στιλάτες πιτζάμες σου.

 

Πιθανότατα να έχεις ήδη μία floral πιτζάμα στη συλλογή σου που κάθε φορά που τη φοράς σκέφτεσαι πόσο άδικο είναι να την κρύβεις κάτω από το πάπλωμα. Δεν χρειάζεται όμως να το κάνεις αυτό πλέον, ειδικά να η πιτζάμα σου είναι από την νέα Fashion Nightwear σειρά Tezenis. Εντυπωσιακά floral prints και λαχούρια, παίρνουν της πιο γλυκιές και φθινοπωρινές αποχρώσεις και σε προκαλούν να τα φορέσεις κι εκτός σπιτιού. Οι τρόποι που μπορείς να παίξεις με τις πιτζάμες και να δημιουργήσεις ένα stylish easywear outfit είναι πολλοί, αρκεί να αφήσεις για λίγο ελεύθερη τη φαντασία σου.

 

Styling tips:

– Το πάνω μέρος της floral πιτζάμας σου μπορεί να φορεθεί και ως top αλλά και ανοιχτό, ως ένα πανωφόρι. Συνδύασέ το με ένα top από μέσα και φόρα το με ένα cigarette παντελόνι. Μπορείς επίσης να προσθέσεις μία ζώνη στη μέση για περισσότερο στιλ.

– Φυσικά έχεις την επιλογή να φορέσεις ένα total pyjama look. Τα αξεσουάρ είναι εκείνα που θα σε βοηθήσουν για το σωστό αποτέλεσμα. Ένα ζευγάρι pumps και μερικά pendatns θα απογειώσουν το outfit σου, ενώ δεν είναι καθόλου κακή ιδέα να προσθέσεις από μέσα ένα ελαφρύ ζιβάγκο.

– Από την άλλη, το παντελόνι της πιτζάμας σου μπορεί να συνδυαστεί με ένα ελαφρύ πλεκτό πουλόβερ ή αντίστοιχη ζακέτα και να ολοκληρώσεις με ένα ζευγάρι sneakers για πιο cool αποτέλεσμα.

 

Οι επιλογές είναι πολλές και για να πραγματοποιήσεις αυτή που σου ταιριάζει, δεν έχεις παρά να γνωρίσεις από κοντά την νέα Fashion Nightwear συλλογή Tezenis.