OUTFITS

Insta inspo: 5 ιδέες για το outfit του Σαββατοκύριακου

Ο Αύγουστος μπορεί να βρίσκεται στο τέλος του αλλά είναι ακόμα εδώ. Εξάλλου, οι υψηλές θερμοκρασίες και ο καυτός ήλιος μαρτυρούν ότι το καλοκαίρι θα κλέψει λίγο από τις φθινοπωρινές μέρες. Αυτό σημαίνει ότι τα καλοκαιρινά σου ρούχα έχουν ακόμα αρκετή χρήση, απλά ίσως χρειαστεί να τα προσαρμόζεις σταδιακά στις ανάγκες της καθημερινότητας που επιστρέφει.

Ωστόσο, για να μην σε πιάσει αυτή η γλυκιά μελαγχολία που ίσως περνάς μετά τις διακοπές και κυρίως στην περίοδο προσαρμογής στην δουλειά και τις υποχρεώσεις, θέλω να σου θυμίσω τα Σαββατοκύριακα. Είναι ακόμα ένας τρόπος να εκτονώνεσαι, να ξεφεύγεις και να απολαμβάνεις τον ήλιο και τη θάλασσα καθώς και τις ανέμελες βόλτες. Γι’ αυτό, μην βιάζεσαι να αποχαιρετίσεις τα καλοκαιρινά σου ρούχα. Δες μερικές ιδέες παρακάτω που θα σου δώσουν έμπνευση για να κάνεις όμορφους συνδυασμούς, όπου κι αν πρόκειται να σε βρει αυτό το σαββατοκύριακο.

Αν χρειαστείς ένα ελαφρύ πανωφόρι, τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα oversized, λινό σακάκι.

Ένα χρωματιστό παντελόνι με ένα λευκό μπλουζάκι και τα loafers σου είναι σαφώς ένα outfit που σίγουρα μπορείς να φοράς αυτή την εποχή, ειδικά αν είσαι στην πόλη.

Η τζιν σαλοπέτα σου είναι ιδανικό ρούχο γι’ αυτή την εποχή, αφού μπορείς να την φορέσεις με ένα t-shirt ή με ένα πουκάμισο, ανάλογα με το στιλιστικό αποτέλεσμα που θες να πετύχεις.

Το αγαπημένο σου τζιν με ένα top είναι πάντα μία safe και πάντα στιλάτη λύση για τις φορές που δεν ξέρεις τι να φορέσεις.

Η τζιν βερμούδα που τόσο χάρηκες στην παραλία, μπορεί να φορεθεί άνετα και στην πόλη με ένα εντυπωσιακό top και φυσικά τα κατάλληλα παπούτσια και αξεσουάρ.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/ruerodier