STREET STYLE

Insta inspo: 5 ιδέες για τα outfits της εβδομάδας

Μία ακόμα εβδομάδα ξεκινά κι αν σε βρίσκει στην πόλη, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προσαρμόσεις το καθημερινό street look σου για να αισθανθείς καλύτερα. Φυσικά, αφού ακόμα πρέπει να πηγαίνεις στη δουλειά σου, εκτός από καλοκαιρινή (στο περίπου) πρέπει να είσαι κομψή αλλά και άνετη.

Επειδή σε καταλαβαίνω απόλυτα, συγκέντρωσα μερικά outfits που θα σε βοηθήσουν να πάρεις έμπνευση για τα looks της εβδομάδας που ξεκίνησε. Η συμβουλή μου είναι  να αφεθείς ελεύθερη και με τη βοήθεια των παρακάτω φωτογραφιών θα κάνεις τα πιο πετυχημένα outfits του καλοκαιριού.

Girly style

To girly φόρεμά σου είναι κομψό ακόμα και για το γραφείο και θα σε κρατήσει δροσερή τις ζεστές μέρες που δεν σε βρίσκουν σε μία παραλία.

Midi φούστα

Φόρεσε την αγαπημένη σου midi φούστα με ένα λευκό t-shirt και τα mules σου. Αυτό το outfit θα σου φανεί πολύ χρήσιμο για πολλές περιστάσεις αφού προσαρμόζεται με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Gingham print

A post shared by Who What Wear (@whowhatwear) on

Θυμήσου αυτή την εβδομάδα να φορέσεις το gingham print κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου. Δεν μπορεί να μην έχεις ήδη αποκτήσει ένα, αφού πρωταγωνιστεί στα street trends και τις βιτρίνες.

Minimal jumpsuit

Κομψή κι άνετη επιλογή για να σένα που αγαπάς το minimal στιλ και το καλοκαίρι. Ένα jumpsuit δίνει πάντα extra πόντους στο street look σου.

Floral cropp top

A post shared by Who What Wear (@whowhatwear) on

Βγάλε αυτό το floral crop top από την ντουλάπα. Δεν χρειάζεται να περιμένεις τις διακοπές για να το φορέσεις. Ταιριάζει και με το denim παντελόνι σου και μάλιστα πολύ.