STREET STYLE

Color inspo: 5 total white outfits για να αποθεώσεις το λευκό

Ίσως ακόμα να έχεις συνδεδεμένο στο μυαλό σου το λευκό χρώμα με το καλοκαίρι. Δε θα σε αδικήσει κανείς, καθώς έστω άτυπα, το λευκό έχει ταυτιστεί με τα καλοκαιρινά ρούχα και ένας λόγος είναι η άψογη αντίθεση που κάνει με την ηλιοκαμένη σου επιδερμίδα. Ωστόσο, τα χρώματα δεν περιορίζονται στις εποχές. Έχουν τόσες αποχρώσεις που σε βοηθούν να τα ενσωματώσεις στο εκάστοτε mood αλλά και την εποχή και έχουν πάντα θέση στο street style.

Έτσι και το λευκό είναι ένα χρώμα που μπορεί κάλλιστα να σταθεί ακόμα και τους χειμερινούς μήνες, στο street style και μάλιστα με πολύ κομψό τρόπο. Συνήθως, όταν μιλάμε για total white, χειμερινά outfits ο μινιμαλισμός είναι το στοιχείο που κυριαρχεί στιλιστικά, μαζί με μία κομψή κι αριστοκρατική εσάνς που αποπνέει το χρώμα.

Αν όλα αυτά σε έπεισαν να δοκιμάσεις κι εσύ ένα total white look, ειδικά φέτος που και τα λευκά παπούτσια και τα αξεσουάρ είναι στην πρώτη γραμμή των trends, τότε δεν έχεις παρά να ρίξεις μία ματιά στα outfits παρακάτω.

Ένα λευκό παλτό είναι μία ακόμα επένδυση που μπορείς να κάνεις και φέτος είναι η κατάλληλη ευκαιρία. Θα ταιριάξει με τις λευκές μπότες σου κι αν θες, μπορείς να σπάσεις την μονοτονία του λευκού με ένα μαύρο belt bag.

Το λευκό δείχνει άψογο σε πλεκτά ρούχα και δημιουργεί μία cozy διάθεση. Μπλέξε τις υφές των ρούχων μεταξύ τους και άσε το λευκό να κυριαρχήσει.

Φυσικά το λευκό τζιν κι ένα λευκό πουλόβερ είναι ο πιο εύκολος και ασφαλής τρόπος για να δημιουργήσεις ένα total white outfit.

Οι λευκές μπότες είναι η βάση για να φτιάξεις λευκά outfits, όπως αυτό με την επίσης λευκή midi φούστα και ένα απλό top.

Αν έχεις στην ντουλάπα σου μία μακριά, πουά φούστα με βάση το λευκό, τότε φόρεσέ τη με το oversized πουλόβερ σου για ένα cozy white look.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/celineaagaard_