STREET STYLE

10 street looks για να είσαι στιλάτη όλο το Φεβρουάριο

Αντιμετωπίζεις κι εσύ καθημερινά το ίδιο πρόβλημα του ''τι φοράνε πάλι σήμερα''; Έχεις λίγο μπουχτίσει από τα βαριά χειμωνιάτικα ρούχα και σου είναι πιο δύσκολο να τα συνδυάσεις και να δημιουργήσεις διαφορετικά outfits που και στιλάτα θα είναι και θα σου φτιάξουν τη διάθεση; Να ξέρεις λοιπόν ότι δεν ζεις μόνο εσύ με αυτό το βάσανο. Είναι πολύ λογικό να χάνεις για λίγο την όρεξή σου, αλλά εδώ είμαστε για να την ξαναβρείς.

Αυτό που σίγουρα θα βοηθήσει για να είσαι έτοιμη μπροστά στην ντουλάπα να διαλέξεις τα σωστά κομμάτια για super stylish συνδυασμούς είναι μία μίνι οργάνωση και μερικά street looks για να κλέψεις ιδέες και να τις προσαρμόσεις στο δικό σου προσωπικό ύφος.

Εδώ θα βρεις μία ενημερωμένη λίστα με όλα εκείνα τα trends που σε απασχολούν και είναι εύκολο να τα προσαρμόσεις στο everyday look. Εντυπωσιακά αλλά και εύχρηστα κομμάτια, άνετα αλλά όχι βαρετά αξεσουάρ και στιλιστικά updates ακόμα και των πιο basic συνδυασμών βρίσκονται στη διάθεσή σου.

Το vinyl jacket έκανε δυναμικό comeback φέτος και αν βρίσκεται στην γκαρνταρόμπα σου τότε ήρθε η στιγμή να σου φανεί πολύ χρήσιμο. Ακόμα και τη μέρα που θα φοράς το denim παντελόνι σου με το απλό μαύρο ζιβάγκο, ένα τέτοιο jacket θα δώσει extra πόντους στιλ στο σύνολο.

A photo posted by Débora Rosa (@deborabrosa) on

Το μακρύ, αμάνικο γιλέκο είναι τόσο στιλάτο όσο και πρακτικό. Μπορείς να το φορέσεις αντί για τη ζακέτα σου και να μεταμορφώσεις αμέσως το ντύσιμό σου. Ακόμα και σε ένα safe black & white outfit, ένα τέτοιο γιλέκο θα δώσει το twist που χρειάζεται για να είναι πιο ενδιαφέρον το αποτέλεσμα. 

Plus: επίλεξε το μακρύ γιλέκο όχι μόνο για στιλ αλλά και κάλυψη τυχόν ατελειών που σε ενοχλούν οπτικά.

Φέτος φόρεσες τα αγαπημένα σου πουλόβερ πιο πολύ από ποτέ. Γι’ αυτό θα χαρείς αν μάθεις ότι μπορείς να τα φοράς και δυο-δυο μαζί αρκεί να έχουν διαφορετικό κόψιμο στο λαιμό. Φόρεσε το ζιβάγκο μαζί με ένα V λεπτό πουλόβερ ή την πλεκτή ζακέτα σου.

Προσοχή: καλό είναι να αποφύγεις αυτό τον συνδυασμό αν έχεις μεγάλο στήθος και αν η κοιλιά σου δεν είναι σχεδόν επίπεδη. Θα προσθέσεις όγκο που δεν χρειάζεσαι.

Μπορείς ακόμα να χαίρεσαι το fluffy παλτό σου ή τη faux γούνα σου. Εξάλλου οι κρύες μέρες δεν τελείωσαν, επομένως θα σου φανεί και πολύ χρήσιμο. Μη διστάσεις να το φορέσεις ακόμα και το πρωί για να πας στο γραφείο. Φυσικά το outfit από μέσα πρέπει να είναι minimal για να μην είναι υπερβολικό το αποτέλεσμα.

A photo posted by maryzinha12 (@maryzinha12) on

Μην ξεχάσεις να φορέσεις μία φορά το girly φούτερ σου, αυτό με τα ruffles. Με skinny ή denim pants, αλλά και με την pleated φούστα σου θα είναι εξαιρετικό. Το κλειδί για να κρατήσεις την ισορροπία είναι να μην το συνδυάσεις με ένα εξίσου φλύαρο ρούχο.

A photo posted by Lizzy (@lizzyvdligt) on

Πες μου πόσο χαρούμενη είσαι που οι κανόνες του street style έχουν κάνει τα sweetpants ένα stylish κομμάτι, ιδανικό για το sportive style; Τόλμησέ το, αν δεν το έχεις κάνει ακόμα και μάλλον θα το κρατήσεις αυτό το tip και τον Μάρτιο.

A photo posted by Milla Kuoksa (@millakuoksa) on

Μήπως ήρθε η ώρα να ξεθάψεις την τούλινη φούστα σου; Δεν είναι ανάγκη να έχεις επίσημο κάλεσμα. Μπορείς να τη φορέσεις και τις καθημερινές αρκεί να τη συνδυάσεις σωστά. Φόρεσέ τη με ένα μονόχρωμο πουλόβερ και τα booties σου και είσαι έτοιμη.

Το καρώ κάνει αισθητή την παρουσία του στο street style και αυτό το μήνα προτείνω να το φορέσεις στο παντελόνι σου. Όσο κι να σου φαίνεται περίεργο, θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις ένα σωρό συνδυασμούς. Φόρεσέ το με το φούτερ, το denim πουκάμισο, το λευκό ζιβάγκο ή το γκρι πουλόβερ.

A photo posted by STREET STYLE (@streetstyled) on

Gor for denim: ίσως να θυμάσαι την εξάπλωση του denim τη δεκαετία του ’90 και μάλλον θα έχεις καταλάβει ότι τώρα έχει επανέλθει. Θυμήθηκες ξανά το denim jacket και τώρα μπορείς να συνδυάσεις διαφορετικά τζιν κομμάτια μεταξύ τους με ευκολία. Δώσε λίγο προσοχή στους χρωματισμούς για να μη καταντήσεις το outfit σου να μοιάζει με στολή.

Go monochrome! Ναι, μπορείς να φτιάξεις μονόχρωμα outfits. Σπάσε τη μονοτονία με τα αξεσουάρ και δώσε στο χρώμα άλλη μία ευκαιρία. Θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη αν το κάνεις σωστά και το υποστηρίξεις.