OUTFITS

Ο πιο cool τρόπος να φορέσεις τις παγιέτες μετά τις γιορτές

Οι παγιέτες αναμφίβολα πρωταγωνίστησαν αυτές τις μέρες. Είναι λαμπερές, είναι μέσα στα trends κι αν δεν τις φορέσεις στις γιορτές τότε πότε. Σχεδόν εξαντλήσαμε το πώς και το πότε να φορέσεις τα sequin ρούχα σου. Είτε είναι φόρεμα, είτε φούστα, είτε παντελόνι ακόμα και ένα ολόκληρο κοστούμι, τα ρεβεγιόν ήταν η κατάλληλη ευκαιρία για να αποθεώσεις το στιλ σου με τον πιο glam τρόπο.

Τώρα όμως που τα ρεβεγιόν τελείωσαν, πώς θα εκμεταλλευτείς τις sequin κομμάτια που έβαλες στην ντουλάπα σου; Φυσικά δεν χρειάζεται να τα καταχωνιάσεις και να περιμένεις την επόμενη festive season για να τα φορέσεις. Το ξέρεις καλά, ότι το street style έχει χαλαρώσει τους αυστηρούς κανόνες στο styling, επομένως δεν είναι δύσκολο να βρεις τρόπο να αξιοποιήσεις τα sequin fashion items και μετά τις γιορτές.

Το φόρεμα ίσως είναι το πιο δύσκολο κομμάτι για να το εντάξεις στο street style. Ωστόσο, με ένα ζιβάγκο ή ένα λεπτό πλεκτό από μέσα και ένα ζευγάρι cow boots θα έχεις ένα stylish street look, που δεν προορίζεται απαραίτητα για πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν.

Αν έχεις επενδύσει σε ένα sequin crop παντελόνι, τότε τα sneakers και το leather jacket σου είναι ιδανικά για να το φορέσεις αρκετά και το 2019.

Δώσε στην sequin φούστα σου μία country πινελιά και μεταμόρφωσέ τη. Ένα καρό πουκάμισο κι ένα ζευγάρι sneakers είναι ό,τι χρειάζεσαι για να κάνεις τη διαφορά και να μη φαίνεται υπερβολική η φούστα με τις παγιέτες.

Ένα oversized πουλόβερ με πιο cozy διάθεση είναι πάντα η σωστή επιλογή για να «ντύσεις» το sequin παντελόνι σου (ή τη φούστα).

Ο συνδυασμός με το τζιν είναι ίσως ο πιο εύκολος τρόπος για να μην κλείσεις το sequin ρούχο σου στην ντουλάπα. Σίγουρα θα ταιριάζει σε κάποια περίσταση κι ας μην είναι αυτή το πρωτοχρονιάτικο πάρτι.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/thestreetpie