GIGI HADID

Η συλλογή της Gigi Hadid για τη Reebok συνδυάζει άνεση και στιλ μαζί (αδειάζει ο τραπεζικός λογαριασμός)

Η Gigi Hadid και η Reebok ενώνουν για άλλη μια φορά τις δυνάμεις τους. Μετά από μια ήδη επιτυχημένη συλλογή, το μοντέλο και το brand συνεργάζονται ξανά και μαζί παρουσιάζουν τη Fall/Winter 2019-2020 κολεξιόν η οποία περιλαμβάνει ρούχα και παπούτσια, όλα με τη σχεδιαστική ματιά της Gigi.

 

Διάβασε ακόμη: Το στιλ των ’80s αναβιώνει μέσα από τη νέα συλλογή της Gigi Hadid με τη Reebok

Εμπνευσμένη από τη φύση και τις παιδικές τις αναμνήσεις από την ύπαιθρο, η δεύτερη κυκλοφορία της Reebok x Gigi Hadid συλλογής περιλαμβάνει ρούχα και αξεσουάρ τα οποία συνδυάζουν άνεση και στιλ μαζί.

Με εμπνέουν τα πάντα από την ύπαιθρο. Το φως, τα χρώματα, η ενέργεια η πολυπλοκότητά της. Η δεύτερη συλλογή μου σε συνεργασία με τη Reebok έχει ως βασικό στόχο να προσφέρει στήριξη και να δουλέψει μαζί σου με τις διαφορετικές θερμοκρασίες της φύσης και του περιβάλλοντος.

Εμπνέοντας τους καταναλωτές να ανακαλύψουν τα δικά τους μονοπάτια, η συλλογή Reebok x Gigi Hadid προσεγγίζει το ιστορικό στιλ της Reebok από τα ’90s με μια φρέσκια ματιά που συνδυάζει τεχνολογία, λειτουργικότητα και μια διαχρονική χρωματική παλέτα.

H συλλογή περιλαμβάνει πολυχρηστικά γιλέκα, αθλητικά σουτιέν με έναν ώμο, φόρμες αλλά και τα νέα DMX 2K Zip αθλητικά τα οποία είναι διαθέσιμα σε δύο αποχρώσεις: σε nude και λευκό χρώμα.

 

Τα ρούχα της συλλογής έχουν παρόμοια χρωματική παλέτα: από τα παστέλ μπλε που θυμίζουν τα χρώματα του ουρανού και τα πιο ουδέτερα χακί της ερήμου και τους ασπρόμαυρους συνδυασμούς, τα σχέδια της συλλογής διέπονται από μια λειτουργική αισθητική.

 

«Για εμένα η αίσθηση της φύσης είναι απεριόριστη. Το να μπορείς να αναπνεύσεις και να κοιτάξεις τον ουρανό και να αισθανθείς ότι δεν υπάρχουν όρια», λέει η Gigi. «Όταν βρεις κάτι που σε κάνει να αισθάνεσαι ελεύθερος, τότε μπορείς να καταφέρεις τα πάντα».

 

Η Gigi Hadid σαν ένα διεθνές style icon και από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο του μόντελινγκ, μεταφέρει την τολμηρή προσωπικότητα και η αστείρευτη ενέργειά της στα σχέδια και στην καμπάνια της συλλογής Reebok x Gigi Hadid Trail. Μέσα απ’ αυτή ενθαρρύνει τους fans της να ζήσουν τη δική τους περιπέτεια και να γίνουν ένα με την ύπαιθρο, σε κάθε σημείο του πλανήτη.

 

Η συλλογή είναι διαθέσιμη από τις 24 Οκτωβρίου 2019 στο reebok.gr και σε επιλεγμένα καταστήματα.