Το στιλ των '80s αναβιώνει μέσα από τη νέα συλλογή της Gigi Hadid με τη Reebok

H νέα συλλογή Reebok x Gigi Hadid φέρνει τα '80s στο σήμερα και ανανεώσει την sportive αισθητική.

Η Gigi Hadid, λάτρης του sportive style στο καθημερινό street style της, έχει πλέον τη δική της σειρά ρούχων σε συνεργασία με το αθλητικό brand, Reebok. Αν κι έχουμε δει στο παρελθόν την Gigi να συνεργάζεται με το brand, αυτή τη φορά, το λανσάρισμα έχει να κάνει με μία πλήρη συλλογή ρούχων, την Reebok x Gigi Hadid, όπου παντρεύει τη μόδα με τον αθλητισμό.

 

Το νεαρό top model λοιπόν, αναλαμβάνει το ρόλο της σχεδιάστριας μόδας και δύο μεγάλες της αγάπες – η μόδα και ο αθλητισμός- συνδυάζονται με την αυθεντική κληρονομιά της Reebok. Highlight της συλλογής είναι το νέο αθλητικό παπούτσι, το Aztrek Double, ενώ τα έντονα χρώματα, οι τολμηρές γραμμές και τα patterns μεταφέρουν την αισθητική των '80s στο σήμερα. Επιπλέον, η αγάπη της Gigi για το βόλεϊ είναι επίσης ένα στοιχείο που μπορεί κανείς να διακρίνει στον σχεδιασμό των ρούχων της συλλογής.

Αυτό είναι Aztrek Double, που αποκαλύπτεται για πρώτη φορά μέσα από αυτή τη συνεργασία. Πρόκειται για την ανανεωμένη εκδοχή του Aztrek, με έμπνευση από το '90s style αλλά προσαρμοσμένο στη σύγχρονη αισθητική.

Η Reebok x Gigi Hadid συλλογή είναι διαθέσιμη από σήμερα στο www.reebok.com/gr/gigi_hadid και σε επιλεγμένα καταστήματα.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/gigihadid

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

equalizer

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ