SHOPPING

Πού θα βρεις όλες τις τάσεις στα παπούτσια της σεζόν

Φέτος είναι η χρονιά που θα δώσεις έμφαση στα παπούτσια σου, περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Οι τάσεις έχουν φροντίσει να προσφέρουν πολλές επιλογές που διαμορφώνουν ολόκληρα τα outfits. Statement κομμάτια, έτοιμα να υποστηρίξουν κάθε στιλ είναι στη διάθεσή σου για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει, που θα σε βγάλει ασπρορόσωπη αυτή τη σεζόν σε περιμένουν στην νέα συλλογή για τον φθινόπωρο και τον χειμώνα του Tsakiris Mallas.

 

Cow ankle boots αλλά και over-the-knee μπότες μαζί με ιδιαίτερα high heels συνθέτουν τα key pieces της χειμερινής συλλογής. Φυσικά τα animal prints, όπως το εντυπωσιακό snakeskin δεν λείπουν, καθώς και το κυρίαρχο λευκό που φέτος θα φορεθεί πολύ σε μπότες και μποτάκια.

 

Ανάμεσα στις τάσεις θα βρεις και τα classic loafers που φέτος επανασυστήνονται, ενώ τα πρακτικά oxford boots είναι μέσα στις επιλογές σου κι αυτό τον χειμώνα.

 

Πρόκειται για μία συλλογή που θα σε συνεπάρει στον κόσμο των shoe trends που φέτος είναι πιο μαγικός από ποτέ. Ζευγάρια έτοιμα να σε συνοδεύσουν σε κάθε περίσταση, να αναδείξουν το προσωπικο σου στιλ και να τονώσουν το δυναμισμό σου, δίνοντάς σου την ευκαιρία να δημιουργήσεις το δικό σου street statement με τα παπούτσια σου.

My tip: Φέτος μην βάλεις ταμπέλες στα παπούτσια σου. Τα street trends σε προκαλούν να τα φοράς όλες τις ώρες της μέρας, να κάνεις απροσδόκητους και ευφάνταστους συνδυασμούς με τα παπούτσια σου να είναι το επίκεντρο. Είναι η ώρα να ευχαριστηθείς κάθε σου σου ζευγάρι, όλη μέρα, σε κάθε περίσταση. Φυσικά, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις που σαφώς θα τηρηθούν, αλλά η γενικά αυτό τον χειμώνα υπάρχει χώρος για όλα τα στιλ και τα παπούτσια σου.

Ανάκαλυψε όλη τη συλλογή στο tsakirismallas.gr και γνώρισε τις συλλογές παπουτσιών των own brands αλλά και άλλων διεθνών brands. Φυσικά, μπορείς να κάνεις τις δοκιμές σε ένα από τα 39 καταστήματα Tsakiris Mallas σε όλη την Ελλάδα.