OUTFITS

Cold weather: Πώς να αντιμετωπίσεις το κρύο με στιλ

Σε όποιο μέρος της Ελλάδας κι αν σε πέτυχε ο καινούριος χρόνος θα έχεις νιώσει τις χαμηλές θερμοκρασίες. Κρύο, βροχή αλλά και χιόνι σε πολλές πόλεις της Ελλάδας κάνουν τα μέρη να μοιάζουν βγαλμένα από κινηματογραφικές σκηνές, αν και σε αρκετές περιπτώσεις οι δυσκολίες υπερισχύουν του λευκού τοπίου. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προσαρμόσεις και τα outfits σου σύμφωνα με τις απαιτήσεις του καιρού, όπου κι αν βρίσκεσαι.

Αν λοιπόν, εσύ αντιμετωπίζεις αυτό τον καιρό έχοντας γυρίσει στην πόλη και με όλες τις υποχρεώσεις που αυτό συνεπάγεται, τότε ίσως να έχεις έρθει αντιμέτωπη με το ερώτημα «Τι να φορέσω στο γραφείο με αυτό το κρύο;». Είμαι σίγουρη ότι η ντουλάπα σου έχει ένα σωρό ρούχα, ιδανικά γι’ αυτό τον καιρό, απλά δεν έχεις ακόμα σκεφτεί τους κατάλληλους συνδυασμούς. Γι’ αυτό όμως είμαστε εμείς εδώ, για να σου δώσουμε ιδέες και την κατάλληλη έμπνευση.

Το puffer jacket σου είναι σαφώς ιδανικό πανωφόρι για τις χαμηλές θερμοκρασίες. Ταυτόχρονα είναι μία από τις πιο hot τάσεις της σεζόν και σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις πολλούς συνδυασμούς, διευκολύνοντάς σε ακόμα και στο outfit του γραφείου.

Μήπως ήρθε η ώρα να φορέσεις την faux γούνα σου ακόμα και στο casual street outfit σου; Δεν χρειάζεται να περιμένεις την επόμενη επίσημη περίσταση για να τη φορέσεις, αφού μπορείς να τη συνδυάσεις με το τζιν παντελόνι και τα sneakers σου.

Τα knits και το shearling jacket είναι 2 από τις τάσεις που φορέθηκαν πολύ φέτος και απ’ ότι φαίνεται θα συνεχίσουν. Αυτές οι μέρες, είναι κατάλληλες για να τα φορέσεις και τα δύο μαζί και να έχεις ένα κομψό και ζεστό outfit.

Το fluffy παλτό και τα σκουφάκια σου δεν είναι μόνο για τις χειμερινές εκδρομές και τα ταξίδια, ειδικά όταν έχεις να αντιμετωπίσεις τέτοιες θερμοκρασίες. Φόρεσέ τα και στην πόλη με το τζιν παντελόνι σου και τα sportive μποτάκια σου.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/collagevintage2