OUTFIT OF THE WEEK

OOTW #6: Τα φθινοπωρινά florals και πώς να τα φορέσεις

24media

Λίγο πριν την επίσημη έλευση του Σεπτεμβρίου και με το φθινόπωρο να το ακολουθεί κατά πόδας, τα outfits της εβδομάδας συνεχίζονται με λίγο διαφορετική διάθεση. Εξάλλου, η νέα σεζόν συνεπάγεται νέες τάσεις και ανανέωση. Ωστόσο, η μεταβατική αυτή περίοδος που διανύουμε απαιτεί έναν συνδυασμό όσων αγάπησες το καλοκαίρι και όσων ήδη ξέρεις ότι πρόκειται να φορέσεις το φθινόπωρο.

Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

Styling: Έφη Καρύδη

Κι επειδή εγώ αρκετά κούρασα με τις πόζες και την καλοκαιρινή διάθεση, παραδίδω την σκυτάλη στη Βιβή, το κορίτσι της ομορφιάς στο Ladylike κι όχι μόνο. Η είσοδος της Βιβής θα γίνει με τα florals, τα οποία φορά η ίδια και μάλλον τους έχει μία αδυναμία. Η αλήθεια είναι ότι της ταιριάζουν, πάνε ασορτί με την χαρούμενη διάθεσή της και όπως θα δεις παρακάτω, η ίδια απολαμβάνει ένα fall floral outfit.

24media

 

Για το φθινόπωρο, λοιπόν, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να εκμεταλλευτείς το αγαπημένο σου floral fashion item και να το εντάξεις στο καθημερινό σου στιλ. Ένεκα όμως που την ερχόμενη σεζόν οι γήινες αποχρώσεις, με αυτές του καφέ να είναι κυρίαρχες, θα έχουν περίοπτη θέση στα color trends, ο καλύτερος τρόπος να φορέσεις τα florals είναι να τα συνδυάσεις με μερικές από τις ζεστές αποχρώσεις που θα αποτελέσουν κομμάτι της ντουλάπας σου.

 

Στην περίπτωση της Βιβής το floral item είναι το top, το οποίο όσο εύκολα φόρεσες το καλοκαίρι, άλλο τόσο θα το κάνεις και το φθινόπωρο. Με ένα τζιν παντελόνι που κολακεύει τη σιλουέτα σου είναι ιδανικό, ενώ η σταδιακά χρήσιμη ζακέτα λειτουργεί ως το τέλειο πανωφόρι για τη σεζόν και την περίσταση.

24media

 

Το τζιν με έμπνευση από τα ‘70s σε συνδυασμό με τα earthy colors δημιουργούν ένα moody outfit που συχνά θα σου φανεί εξαιρετική επιλογή. Τα ταμπά, καστόρινα mules που φυσικά ταιριάζουν άψογα με το συγκεκριμένο outfit, είναι σαφώς ιδανικά παπούτσια για το fall street look σου.

Η animal printed ζώνη, ολοκληρώνει το outfit με τον πιο stylish τρόπο. Ακόμα κι αν ο συνδυασμός floral με animal print σου μοιάζει υπερβολικός, σε αυτές τις ποσότητες μόνο κομψός και ενδιαφέρον μπορεί να είναι. 

24media

 

Με αυτό το outfit κι ένα cross body τσαντάκι που θα χωράει μέσα τα απαραίτητα, είσαι έτοιμη για το γραφείο αλλά και όλη την υπόλοιπη μέρα. Θυμήσου το πρωί να ρίξεις μέσα στο τσαντάκι το Dove Invisible Floral Touch και μερικά κοσμήματα που ίσως σου φαίνονται υπερβολικά για το πρωί.

Εξάλλου όσο περνά η μέρα το πρόγραμμα μπορεί να διαμορφωθεί αλλιώς και ευτυχώς εσύ έχεις ότι χρειάζεσαι για να μεταμορφωθείς στο κορίτσι του σινεμά ή της βόλτας στο κέντρο της πόλης. Το Dove Invisible Floral Touch roll on για να είσαι πάντα προστατευμένη, ζακέτα για να είσαι πάντα προετοιμασμένη και τα κοσμήματα που μπορείς να υποστηρίξεις για να είσαι όσο λαμπερή χρειάζεται.

24media

 

My tip: Ο καιρός αυτή την εποχή είναι λίγο περίεργος. Από τη μία η ζέστη τις πρωινές ώρες και από την άλλη ο δροσερός πλέον αέρας το βράδυ κάνουν την επιδερμίδα πιο ευάλωτη. Η υγρασία από την άλλη είναι αυτή που ίσως σου προκαλέσει πιο έντονη εφίδρωση, γι’ αυτό εμπιστεύσου το Dove Invisible Floral Touch. Δοκιμασμένο σε 100 διαφορετικά χρώματα και τεσταρισμένο έτσι ώστε να μην αφήνει λευκά σημάδια θα σου δώσει την αίσθηση της στεγνότητας και της απαλότητας που έχεις ανάγκη όλη μέρα, ενώ ταυτόχρονα θα αφήσει και μία διακριτική, λουλουδάτη, ευχάριστη μυρωδιά.