OUTFIT OF THE WEEK

OOTW #13: Πώς να φτιάξεις ένα στιλάτο cozy outfit με ένα knit jumper

24MEDIA

Κοντοζυγώνει ο καιρός που το πλεκτό σου πουλόβερ θα γίνει πολύ χρήσιμο κι όχι μόνο για πρακτικούς λόγους. Εξάλλου, έχεις ήδη ενημερωθεί ότι τα knits φέτος είναι ένα μεγάλο κομμάτι των trends και ο πιο εύκολος και safe τρόπος είναι να αρχίσεις να το υιοθετείς με ένα πουλόβερ. Φυσικά, δεν είναι κάτι καινούριο που πρέπει να γνωρίσεις. Κάθε χειμώνα, ένα πλεκτό πουλόβερ φοριέται με κάποιο τρόπο. Απλά αυτή τη φορά έχει την τιμητική του.

Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

Styling: Έφη Καρύδη

Αυτό σημαίνει ότι ένα cozy πουλόβερ, σε μια ουδέτερη απόχρωση θα σε βγάλει πολλές φορές ασπροπρόσωπη. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να μείνεις στα κλασσικά κι αγαπημένα, δηλαδή σε safe συνδυασμούς, όπως είναι να συνδυάσεις το πουλόβερ με το τζιν παντελόνι σου. Πλέον, το layering και το πάντρεμα, υφασμάτων και τάσεων είναι η ουσία στο street style. Γιατί λοιπόν, να μην το εκμεταλλευτείς και να κάνεις το αγαπημένο σου πουλόβερ μέρος ενός stylish outfit; Όπως αυτό που θα δεις στη Δήμητρα.

24MEDIA

 

Μέχρι τώρα, θα μπορούσες να φανταστείς το πλεκτό πουλόβερ πάνω από μία midi φούστα με πιέτες ή σε ίσια γραμμή. Τώρα όμως που μπαίνει στο παιχνίδι των τάσεων και η mini φούστα, καλό είναι να την λάβεις σοβαρά υπ’ όψη σου. Βρες μια που να ταιριάζει στο σωματότυπό σου και σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα. Δεν είναι ανάγκη να έχει εντελώς casual ύφος, αφού το πουλόβερ θα τη φέρει στα μέτρα που θες.

24MEDIA

 

Ανάλογα με τον καιρό, μπορείς να παίξεις και με ένα ζιβάγκο, που θα φορέσεις μέσα από το πουλόβερ σου. Ειδικά αν είναι πολύ ελαφρύ και με αραιή πλέξη, τότε ίσως είναι απαραίτητο. Μη φοβηθείς τα prints, τόλμησε να κάνεις συνδυασμούς, όπως στην προκειμένη το πουά με το ριγέ.

24MEDIA

 

Θα σκεφτείς ότι φοράς πολλά, αλλά σε λίγο θα είναι όσα ακριβώς χρειάζεσαι για να προστατευτείς από το κρύο. Τι γίνεται όμως με την προστασία σου από την εφίδρωση; Τα πλεκτά εντείνουν την εφίδρωση, αλλά εσύ μπορείς να μείνεις ήσυχη, χρησιμοποιώντας το νέο Dove Invisible Floral Touch σε roll-on ή σε spray. Δοκιμασμένο σε 100 διαφορετικά χρώματα και με διακριτικό, λουλουδάτο άρωμα θα γίνει το αγαπημένο σου.

24MEDIA

 

Αφού έφτιαξες τη βάση του outfit, ήρθε η ώρα για τις κινήσεις που θα κάνουν το αποτέλεσμα πιο στιλάτο. Αυτό που μπορείς να κάνεις αρχικά είναι να βάλεις το πουλόβερ σου μέσα από τη φούστα. Σήκωσε ελαφρώς τα μανίκια, ακόμα κι αν από μέσα φοράς μακρυμάνικη μπλούζα. Αμέσως θα δεις το πουλόβερ σου να μετατρέπεται σε ένα stylish κομμάτι και να αναβαθμίζει όλο το outfit.

24MEDIA

Όσο για τα αξεσουάρ, έχεις πολλές επιλογές. Στην Δήμητρα θα δεις ένα «frozen», χρωματικό αποτέλεσμα, χάρη στην κυριαρχία του ανοιχτόχρωμου γκρι. Τα λευκά booties -επίσης ένα trendy item για φέτος- και η γκρι τσάντα κάνουν το outfit πιο classy. Αντίστοιχα, αν το φορέσεις με ένα ζευγάρι chunky sneakers και ένα belt bag, θα έχεις μία πιο cool εκδοχή.

24MEDIA

 

Σε κάθε περίπτωση, η βάση είναι το πλεκτό πουλόβερ, η mini φούστα και το νέο Dove Invisible Floral Touch για να σε συνοδεύει ευχάριστα με το διακριτικό άρωμά του και να σε κάνει να αισθάνεσαι ασφαλής όλη μέρα.