COLOR TRENDS

Τα πιο safe χρώματα για να φτιάξεις monochrome outfits

Τα μονόχρωμα outfits είναι και φέτος μία πολύ καλή ιδέα για να δώσεις ένα στιλάτο twist στο street style σου. Ωστόσο, επειδή φέτος τα color trends είναι πολλά και λογικό είναι να έχεις παρασυρθεί από τις πολλές επιλογές, καλό είναι να ξέρεις ποια είναι τα πιο ασφαλή χρώματα για να δημιουργήσεις μονόχρωμα outfits.

Αρχικά απόφυγε τις nude και τις ανοιχτές γκρι αποχρώσεις, αν είναι η πρώτη φορά που θα δοκιμάσεις μονοχρωμία στο στιλ σου. Όσο εύκολο φαίνεται να κάνεις τους συνδυασμούς, άλλο τόσο εύκολο είναι να έχεις ένα άχρωμο, μουντό αποτέλεσμα. Άσε καλύτερα αυτά τα χρώματα για αργότερα και ξεκίνα με πιο ζεστές αποχρώσεις που δύσκολα θα κάνεις λάθος ή θα σε απογοητεύσει το αποτέλεσμα.

Καφέ

Είναι μία απόχρωση που ταιριάζει τόσο στις ξανθιές όσο και στις μελαχρινές. Είναι μέσα στα color trends και το πιθανότερο είναι να έχεις κομμάτια σε αυτή την απόχρωση στη συλλογή σου, όχι μόνο από φέτος, αφού το καφέ είναι διαχρονικό, επομένως έχει πιθανότητες να βρίσκεται στην ντουλάπα σου.

Λευκό

Μπορεί να το φοβάσαι για το χειμώνα, αλλά εγώ σου λέω να το εντάξεις στη χειμερινή σου γκαρνταρόμπα και μάλιστα να το χρησιμοποιήσεις σε μονόχρωμα outfits. Δε θα σε δυσκολέψει καθόλου, ειδικά αν αποφασίσεις ότι θα το τολμήσεις με ένα κοστούμι, αφού λογικά θα έχεις ένα σωρό λευκά t-shirt και πουκάμισα. Επίσης μπορείς να το επιλέξεις και σε ένα φόρεμα, συνδυάζοντάς το με λευκό blazer ή άλλου τύπου πανωφόρι. Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό.

Navy blue

Το navy blue είναι επίσης ένα χρώμα που δύσκολα θα επέλεγες για ένα μονόχρωμο look. Πρέπει να σου πω όμως ότι είναι πολύ εύκολο να τα καταφέρεις αφού ένα μπλε σκούρο πουλόβερ μπορεί να ταιριάξει εύκολα με ένα από τα τζιν παντελόνια σου.

Παστέλ χρώμα

Οι παστέλ αποχρώσεις ενδείκνυνται για μονόχρωμα outfits, καθώς δεν είναι ούτε πολύ έντονες, ούτε άτονες. Σε βοηθούν να κρατήσεις την ισορροπία και να έχεις πάντα ένα στιλάτο street look.

Μαύρο

Όχι πως δεν το ήξερες, αλλά τιμής ένεκεν μπαίνει και το μαύρο στη λίστα. Επειδή θα έχεις ήδη κάνει ένα σωρό total black looks, την επόμενη φορά δοκίμασε να παίξεις με τις υφές και τα υφάσματα, έτσι για την ανανέωση.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/thestyleograph