ΜΑΓΙΟ

Βρες το μαγιό για το απόλυτο beach look στην ολοκληρωμένη συλλογή TEZENIS

Η λέξη καλοκαίρι σου φέρνει αμέσως στο μυαλό, ατέλειωτες παραλίες, νησιά, θάλασσα και φυσικά ώρες χαλάρωσης με ηλιοθεραπεία, φορώντας το αγαπημένο σου μαγιό. Μετά από αυτή την όμορφη εικόνα που παραπέμπει στις καλοκαιρινές διακοπές, το μυαλό αυτόματα αρχίζει τις πιο πρακτικές σκέψεις, με την κυριότερη να είναι το μαγιό που θα διαλέξεις για φέτος.

Μπικίνι ή ολόσωμο, με χρώμα ή όχι, ριγέ ή floral; Οι τάσεις είναι πολλές και τα διλήμματα ακόμα περισσότερα. Το ζητούμενο όμως είναι να βρεις αυτό που θα σε εκφράζει, θα σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα και φυσικά θα είναι στιλάτο. Όπως έκανε δηλαδή, η Μαίρη Συνατσάκη που πρωταγωνιστεί στην καλοκαιρινή καμπάνια της TEZENIS, επιλέγοντας τα πιο έντονα prints στα one piece μαγιό, ενώ δείχνει την κοριτσίστικη πλευρά της, με τα ruffles που αυτόματα τραβούν όλα τα βλέμματα στην παραλία. Ωστόσο, δεν είναι ανάγκη να ακολουθήσεις τις επιλογές αυτές, αφού οι τάσεις έχουν επεκταθεί τόσο και στην συλλογή TEZENIS, τα διαθέσιμα μαγιό είναι έτοιμα να καλύψουν κάθε γούστο, σωματότυπο και στιλ.

Πάμε να δούμε τις επιλογές που έχεις ανάμεσα στα classics αλλά και τις τάσεις που κυριαρχούν αυτό το καλοκαίρι.

Αρχικά, ξεκινάμε με την πιο hot επιλογή της σεζόν σε ρούχα, αξεσουάρ και μαγιό, τα tropical prints.

A post shared by TEZENiS (@tezenisofficial) on

Αν διαλέξεις αυτού του είδους τα prints στο ολόσωμο, τότε αυτόματα έχεις ένα εξαιρετικό μαγιό για το κολύμπι αλλά και ένα body που με το σορτσάκι σου μόνο μπορεί να γίνει το πιο cool outfit των διακοπών.

A post shared by TEZENiS (@tezenisofficial) on

Από την άλλη, η tropical εκδοχή του μπικίνι θα σου χαρίσει ένα από τα πιο stylish beach looks που θα θυμίζει προορισμούς εξωτικούς. Βρες την εκδοχή που σου ταιριάζει από την συλλογή TEZENIS και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω σου.

A post shared by TEZENiS (@tezenisofficial) on

 

Τα υπέροχα florals είναι πάντα μέρος των τάσεων και φέτος έχουν αναδειχθεί ως μία από τις πιο hot επιλογές. Έχουν μία τάση ανεμελιάς και είναι ιδανικά για εσένα που θες να υιοθετήσεις ένα πιο boho – gypsy look στην παραλία αυτό το καλοκαίρι.

A post shared by TEZENiS (@tezenisofficial) on

Τα ruflles είναι το microtrend της σεζόν που θα αναδείξει τον πιο girly χαρακτήρα σου και στη συλλογή TEZENIS θα τα βρεις και στα μαγιό. Αυτό το one shoulder, πτι καρό ολόσωμο μαγιό θα γίνει το statement κομμάτι της παραλίας και το δικό σου highlight στα φετινά beach looks.

A post shared by TEZENiS (@tezenisofficial) on

Οι ρίγες είναι το απόλυτο print του καλοκαιριού με σταθερή αξία και navy χαρακτήρα για στιλάτες εμφανίσεις. Ο συνδυασμός των stripes που έχει το μπικίνι TEZENIS αποτελεί την πιο ανανεωμένη εκδοχή του print και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη αυτό αλλά και το επόμενο καλοκαίρι.

A post shared by TEZENiS (@tezenisofficial) on

To μαύρο μαγιό είναι πάντα μέσα στα basics για το καλοκαίρι. Ήρθε η ώρα όμως να το ανανεώσεις με μία πιο stylish εκδοχή. Προτίμησε ένα μαύρο μπικίνι με ψηλόμεσο slip που είναι έτσι κι αλλιώς τάση φέτος και κολακεύει τις καμπύλες σου.

A post shared by TEZENiS (@tezenisofficial) on

Αντίστοιχα, ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό με ανοιχτή πλάτη είναι μία classy επιλογή που θα σε συνοδεύσει φέτος το καλοκαίρι. Όποιο κι αν είναι το στιλ που θέλεις να υιοθετήσεις, αυτό το μαγιό δεν μπορεί παρά να ολοκληρώσει τη συλλογή με τα μαγιό σου.

A post shared by TEZENiS (@tezenisofficial) on

Φέτος έχουμε κάνει πολλές αναφορές σε αυτό το χρώμα, αφού έχει αρχίσει να κυριαρχεί τα color trends. Το κίτρινο είναι σαφώς μία πολύ φωτεινή και stylish επιλογή και για το μαγιό σου και στην συλλογή TEZENIS  θα βρεις την τέλεια απόχρωση που θα αναδείξει το μαύρισμά σου.

A post shared by TEZENiS (@tezenisofficial) on

Το βελούδο είναι ένα ύφασμα που από το χειμώνα άρχισε να χρησιμοποιείται περισσότερο στα καθημερινά ρούχα, χωρίς όμως να χάσει τη αίγλη του. Είναι μία νέα τάση και στα μαγιό και η TEZENIS το επιβεβαιώνει με ένα velvet μπικίνι που δεν γίνεται να αφήσει ασυγκίνητες τις fashionistas κι όχι μόνο. Αν είσαι έτοιμη να τολμήσεις με το μαγιό σου φέτος, μόλις βρήκες τον τρόπο.