EUROVISION

Τη νέα εμμονή της Madonna στα αξεσουάρ υπογράφει Έλληνας σχεδιαστής

Chris Pizzello/Invision/AP

Όταν βλέπουμε Έλληνες να θριαμβεύουν στο εξωτερικό, νιώθουμε υπερηφάνεια. Είτε πρόκειται για έναν/μια Έλληνα/ίδα αστροφυσικό, κάποιον/α που να κάνει καριέρα στη NASA ή που να σχεδιάζει ρούχα για θρύλους της pop. Όποιος και να είναι ο τομέας αυτού του ανθρώπου είναι πάντα θαυμάσιο να ξέρεις ότι κάποιος από την χώρα μας καταφέρνει να ξεχωρίσει, μέσα από το πλήθος των ταλαντούχων ανθρώπων που υπάρχουν εκτός ελληνικών συνόρων.

Διάβασε ακόμη: Ανεζίνα Σολωμονίδου, πλανητικός γεωλόγος: “Η έννοια του σεξισμού δεν έχει όρια και δεν παραβλέπει ιδιότητες”

Στην κατηγορία αυτή συγκαταλέγεται και ο Greygory Kara ή ελληνιστί Γρηγόρης Καραβάς. O Γρηγόρης, εικαστικός καλλιτέχνης και σχεδιαστής αξεσουάρ γεννήθηκε στην Ελλάδα, αλλά αποφάσισε να φύγει για το Λονδίνο με σκοπό να κυνηγήσει μια καριέρα στο εξωτερικό. Σχεδιάζοντας statement αξεσουάρ, όπως headpieces για το κεφάλι, μάσκες, και ένα σωρό ακόμη avant-garde δημιουργίες, κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον των experts της μόδας.

Τον Ιανουάριο, τα κοσμήματά του φιλοξενήθηκαν σε φωτογράφιση του LOVE Magazine, με style icons όπως την Roisin Muphy να φορούν τα αξεσουάρ του. Μετά απ’ αυτό, ο Gregory είδε την καριέρα του να εκτοξεύεται, και γυναίκες όπως η Nicki Minaj αλλά και η Madonna ξεκίνησαν να εμφανίζονται φορώντας τις δημιουργίες του. Η τελευταία μάλιστα, φαίνεται να είναι μεγάλη φαν του σχεδιαστή, μιας και τα αξεσουάρ του έχουν γίνει η νέα της εμμονή.

Chris Pizzello/Invision/AP

Chris Pizzello/Invision/AP

Τα eye patches του Gregory, συγκεκριμένα φοράει συνέχεια η γνωστή pop star, ένα αξεσουάρ το οποίο είναι πιθανό να δούμε και στην σκηνή της Eurovision το Σάββατο όπου η Madonna έχει σκοπό να τραγουδήσει.

 

Δες ακόμη: Eurovision 2019: Οι 10 χώρες που πέρασαν από τον β’ ημιτελικό στον τελικό

Η ίδια μάλιστα, κατ’ εξακολούθησιν, ανεβάζει τα eye patches του Έλληνα σχεδιαστή στο Instagram, εκφράζοντας τον θαυμασμό της προς αυτά.

 

Την αδυναμία της προς τις δημιουργίες του Kara απέδειξε και όταν φόρεσε ένα εκπληκτικό headpiece στο βιντεοκλίπ της “Medellin” το οποίο ήταν στολισμένο με κρύσταλλα Swarovski.

 

Τα eye patches που έχει δημιουργήσει ο Kara ίσως συνοδεύουν το look της Madonna στην σκηνή της Eurovision, το Σάββατο, μια εμφάνιση εμπνευσμένη από την πανοπλία της Ιωάννας της Λωραίνης.

Άλλωστε με το eye patch του Gregory Kara είχε εμφανιστεί η ποπσταρ στην performance της στα φετινά Billboard Music Awards.

Kεντρική φωτογραφία: Chris Pizzello/Invision/AP